Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- RAM topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
MooN00
aktív tag
Tud valaki segíteni TV-out ügyben ?
Rákötöttem a karit (inno3d 76gs pcie) a tv-mre S-videó kábellel.
Belőttem a driverben (93.71) a Force TV -t, megjelent a 2 monitor a tulajdonságokban. Aktíváltam, kiterjesztettem, hogy mutassa a hátteret a TV-n, de sajnos csak a kék képernyőt látom a TV-men. Bárhova kapcsolok a tv-n sehol nem hozza be a megfelelő képet.A kábelek biztos, hogy működnek, többször leellenőríztem , semmi szakadás vagy egyéb.....(a tv-out egyébként ment a régi karimmal 9550ge)
Feltettem a TV-tool nevű progit is, de sajnos az sem találja meg a TV-t.
valaki help pls -
MooN00
aktív tag
A 93.71 -es angol driver van fent nekem, a Tools-ban én is benyomtam a kényszerítést. Meg is jelent a másodlagos kijelző, de a TV-t sehogy nem tudom behozni....Csak egy kék képernyőt látok, még akkor is ,ha engedélyezem, és kiterjesztem az asztalt a TV-re...
valami 5let ?
(Nekem is scart csati van rajt.) -
MooN00
aktív tag
Üdv. Segítséget szeretnék kérni. Van egy Inno GF 7600GS (pci-e) karim, és szeretném rákötni a tv-mre. Az összekötést megoldottam sikeresen.A tv hátúlján csak egy scart -volt, de egy elosztó szerűséggel rákapcsoltam az S-videót (a kötözés valszeg jó, mert a teso 9600 karija is így volt kötve, és ott tökéletesen ment).
Viszont a probléma ott kezdődik, hogy nem tudom a software-es részét megcsinálni.
Nem jelzi a másodlagos monitort a (96-os) forceware. Próbáltam a beállítások között kényszerítve megjelenítetni , de úgy sem sikerült.Valaki segítsen pls...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Renault, Dacia topik
- Synology NAS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Hobby elektronika
- Íme a BLEACH Rebirth of Souls nyitánya
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest