Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pörp
senior tag
100-és 600 közötti FSB pont jó
Ezek az E-s procik 500-nál nagyobbat úgyse nagyon bírnak szerintem. Viszont ha 100-as a beállított érték, nem értem hogy lesz belőle 66MHz... Everest-el is nézd már meg ezeket az értékeket! A BIOS-frissítés kényes dolog, az alaplaphoz adott kis útmutatóban ha minden igaz több mód is le van írva. Első körben azt kellen tudni hogy jelenleg milyen BIOS-verzió van, amit a gép induláskor is ki kell hogy írjon a képernyőre. F hanyas BIOS? 965P vagy 965G-s lap?
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
- ASUS routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fujifilm X
- Micro Four Thirds
- Hisense LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Milyen légkondit a lakásba?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ezek az E-s procik 500-nál nagyobbat úgyse nagyon bírnak szerintem. Viszont ha 100-as a beállított érték, nem értem hogy lesz belőle 66MHz... Everest-el is nézd már meg ezeket az értékeket! A BIOS-frissítés kényes dolog, az alaplaphoz adott kis útmutatóban ha minden igaz több mód is le van írva. Első körben azt kellen tudni hogy jelenleg milyen BIOS-verzió van, amit a gép induláskor is ki kell hogy írjon a képernyőre. F hanyas BIOS? 965P vagy 965G-s lap?