-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
Lacos8201
üzenetére
Tudod, ki lehet kapcsolni a proxy chatet és voice chatet is, aztán mindenki pofázhat ahogy akar.
Milyen xboxosok-ról beszélsz amúgy? Nincsenek összeengedve a PC-sekkel
Én már feladtam régen, hogy az ilyen kis gyökereket mint a dani, próbálja okítani az ember, mert ha a szüleinek sem sikerült, akkor nem egy online játékban fog tisztességet tanulni, ahol akkora hős lehet amekkorának nem szégyelli magát (és hát nem szégyelli), nem én fogom. Nem is akarom. Majd a való élet tesz róla.
Most már nem tudom komolyan venni az ilyen embereket, és ezekkel és a sok okos majdénmegmondommibenjátszmertnoobszettbentolod emberkével szemben csak a trollkodás működik.
Ezzel együtt a játékot sem veszem már komolyan.
Igazából egy bajom van csak, hogy a csalók még fel tudják húzni az agyam, de ezen is dolgozok erősen.
Na de jön a Div2, az új remény
(aztán lehet koppanás lesz
)
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Eredeti Lenovo 65W USB Type C notebook töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3674, 99% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(aztán lehet koppanás lesz
)