- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS ROG Ally
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
bedibazsa
senior tag
válasz
Limpii922 #23 üzenetére
Ez nem igaz. Én jelenleg pl. EE-nél vagyok conctractban, de ahogy letelt októberben, maradok az EE-nél, csak PAYG ügyfél leszek. Rengetegen használnak prepaid szolgáltatást a nagyokon belül is. Sokkal jobban megéri, nincs éves áremelés - nekem abból lett elegem, ahogy sokaknak is.
-
En a 14-es szeriabol is amerikait vettem. Tokeletes az e-sim es gyakorlatilag barmelyik orszagba megyek a vilagon, ket kattintas es van prepaid kartyam.
-
ricsike_p20
tag
Most nézem, svédországban kb az összes szolgáltatónál elérhető az eSIM.
-
-
-
Shyciii
veterán
Nem értem mi a probléma a telefon költözésekor. Most váltottam S22-ről 13 Pro-ra. S22 alól esim törlése kb 10 mp. Telekom alkalmazásban QR kód kérése kb 5mp. Email megérkezik kb 10mp. Iphone-ba felviszem kb 7mp. Ennyi. Nincs itt semmi hosszas szívás telefon váltásakor.
-
-
Így van, pont én is nézegettem, van-e értelme samu watch-ot vennem: hát nincs, egy év alatt rákölteném egy második óra árát csak az előfizetésre. Dugják fel m.guknak. Persze nanoSIM-es normális óra nincs, csak ultradzsunka kínai kacatok.
10: én optimista vagyok, idővel ki fog ez alakulni.
-
-
Garada
őstag
Már most is esimet használok a magán T-s csomagomban.
Viszont a céges kártyám fizikai sim még, így nagyon jól jön, hogy ezzel a hibrid megoldással jelenleg ezt még meg tudom oldani. Szerintem vagyunk még így egy páran, hogy ha esimet is használunk, azért jó ha megvan még a fizikai opció is mellé. -
válasz
killertibi #3 üzenetére
YMMV/jókora szívások várhatók:
"eSIM transferring is also available for Android phones, but the exact procedure depends on the phone manufacturer and the cellular carrier.
With some carriers, you have to request a transfer, and they will send you a QR code to your registered email. You have to scan the QR code with your new phone’s eSIM app, and it will take some time for your old phone’s eSIM plan to get deactivated and for it to get activated on your new phone." [link] -
nozs23
addikt
válasz
killertibi #3 üzenetére
Nem tudod.
-
killertibi
tag
Nem vágom az e-simet, szóval ezt át tudom "tenni" egyik telefonból a másikba, ha mondjuk lemerül a készülék, vagy akkor így jártam amíg nem jutok töltőhöz?
-
És a dual SIM kérdése?
Mert ha eSIMből is kettő kell, akkor azt az Apple-nek kellene beleraknia. Ha elég egy, akkor viszont a szolgáltatóváltós nyavalygást nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Amerikai Egyesült Államok után egyes európai országokban is SIM-foglalat nélkül jelenhetnek meg az új iPhone-ok.
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest