Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- CPU léghűtés kibeszélő
- Közösen vinné a játékokba a gépi tanulást a Sony és az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
Új hozzászólás Aktív témák
-
tigipuf
senior tag
Ez a dühítő,hogy amikor még elég nagy százalékban jönnek a papírformák,próbálsz 4-5 meccset kiválogatni olyankor is beleszalad az ember egy előre tutinak tűnő, de buktával végződő eredménybe.Pedig utólag visszanézve a tabellákat,mérkőzéseket sokszor annyira egyszerűnek tűnik ez a sportfogadás
[ Szerkesztve ]
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
tigipuf
senior tag
Na az inter 11-est hibázik ráadásul egyenlítet a bologna (már vezet is)!!!Elviszik a szelót, sparta praha,young boys,salzburg,wolsberger sima liba.
Erre a bodo/glimt-re kellene inkább tényleg pakolni,hetek óta hozza a győzelmeket félidőben 4:0-ra vezet most is.Sima hazai volt 1,5,hendivel mehetett volna szerintem nagyobb összeggel.[ Szerkesztve ]
-
elod22
senior tag
Nekem a Barca meg PSG volt ilyen, mindig akkor szivattak meg ha fogadtam rájuk. Máskor mindig hozták a kötelezőt
Kedvenc csapatra ritkán fogadok, csak olyankor ha ők az esélytelenek és érzem, hogy benne lehet a meglepetés. Ha mégis jön a papírforma, legalább nem idegeskedek. -
elod22
senior tag
Nem tudom ha nézted a meccset, de ami nem ment be a múlkor a SPAL ellen, az ma mind bement. Ha megnézed az összefoglalót legalább, akkor meglátod, hogy az első két gól nagyon mákos volt, onnan már nem volt nehéz, mert fejben szétesett a Lazio.
A SPAL elleni meccs pedig a Milan szemszögéből pont a mai fordítottja volt. Az elején bemákolt a SPAL két gólt, utána hiába állították ki az egyik játékosukat, mert 10 emberrel betömörültek a kapujuk elé és nagyon nehéz volt igazi helyzeteket kialakítani. A távoli próbálkozásokat vagy blokkolták vagy a kapusuk bravúrozott. A döntetlen is egy szerencsétlen labdaérintésnek köszönhető, amiből öngól lett. Nem volt ott semmi konspiráció -
-
pohár
félisten
mivel a City-n sem lesz 3-nál több, nem fáj annyira, de na... Dortmundnak tét nélküli már minden meccse elvileg
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
én sima overt mertem csak tenni oda, nem a GG-vel megspékelt verziót
viszont a Frankfurttól kéne 2 gól
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
tigipuf
senior tag
,sima liba lett,mehettek volna hendivel is (4-5 körüli odds kb) .Kettes hendiről nem is beszélve de azt már nemigen merte volna bevállalni nagy összeggel értelmes ember.
A dortmund a végén már percenként veri a gólokat[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hát most én is bár fordulóról fordulóra változik a sikerélmény. Múltkor talán öt is jött, most csak a Leverkusen, Bayern félidő és hendi ez nem nagy szám tipp. Ki igazodik ki ezen: az Augsburg veri a Schalkét, döntetlen a Paderbornnal, kikapnak a Herthától. A Wolfsburg idegenben veri a Leverkusent, otthon kikapnak a Frankfurttól. Ha számít nézők nélkül egyáltalán ki hol játszik. A Stuttgartot le se írom mit műveltek. Kimenetel helyett gólokat rakni? Négy délutáni meccsből egy lett GG és 2,5 over.
-
Prien
addikt
-
zsolti72837
addikt
Nagyon vissza eshet/esett szerintem is a forgalmuk.
Maradt NB1/2, orosz, török, ukrán liga.
Ma láttam, hogy vannak lóversenyek ugyanúgy és van snooker is.ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
törölt tag
-
yogibear
addikt
Úgy elmegy hogy még 11-est sem képesek berúgni ... full értelmetlenek a kupák, a nagy többség tarcsival meg pályamunkásokkal áll ki... semmi szükség rá, hogy kötelezően induljanak, legyen az, hogy aki akar indul, aki nem nem. a kicsiknek is több esélyük lesz, a nagyoknál meg nem lesz az, hogy a másodcsapat bénázik...
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
zsolti72837
addikt
Eléggé érdekes, hogy ilyen miatt megállítanak egy meccset. Lassan ha tüsszent valaki akkor is meg kell állítani majd a meccset.
Az biztos!ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
yogibear
addikt
Hála az égnek nem tettem rájuk...
Élőben a GG nem akar mind jönni, meg amit előre rakok elviszik az éllovasok, lásd tegnap Liuver, WB, Rotti... meg a többi
Most jobb híján marad az hogy félidőben 0:0/0:1-nél rakom, hogy lesz még egy gól a meccsen...aztán ha ez sem megy, akkor nincs ötletem...
Ma eddig Mirandes/Bursaspor páros lejött, utána meg a Varzim/Kielce páros...
Most ment kicsit kamikaze: Ingolstadt meccs over 1,5 plusz Coventry GG 3,42-nMost nézem Varzim meg Mirandes meccsen a plsu 2 gól is jött a második félidőben.
Ingolstadton esélyesebb a GG mint a Coventryn eddig... pfff...[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
törölt tag
Én sem akartam ma sokat tenni a tegnapi BL miatt. Basel tippet köszönöm, nekem még a Köbenhavn tovább jutás 5x nyitott apróval. Úgy látom neked félig már jó a másik szelvény is. Manchester hárommal megy és kiállítás az ellenfélnél. Az Intert kiszurkoljuk!
Meglepiként tettem a dánokat. Gondoltam első meccs alapján ma rúgni kell egy gólt kényszerben vannak. A végén rohamozhatnak. Ha előbb a skótok vezetnének, akkor ismét a dánoknak nincs mit veszíteni támadni 1-1 lenne és akkor már bármi lehet. 5x pénzt megér a móka. Még 0-0 félidőben, taktikáznak ki mennyit kockáztat előbb.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az enyémet biztos az se járt jól aki a Realra tett otthon, legalább a GG és 2,5 teljesült Madridban. a másikon és az EL meccsen még egy nyamvadt GG se!
Tegnap kis nyeremény - mai bukta = szart se ért a heti BLLacy6: általában a hatalmon lévőket szokták kifigurázni a humoristák elsősorban. tíz éve amennyi baromságot ezek összehordanak, van anyag bőven B. Tibinek.
pohár: azt már túlkomplikáltad, részvétem. holnapi EL egyet teszek csak, apróval Koppenhága jut tovább 5x
-
Soulfly842
addikt
Ha a Salzburg-ban sokkal gyengébb csapattal a háta mögött mentek neki a gólok a BL-ben (egy Liverpool, vagy Napoli ellen), akkor papíron jóval erősebb kerettel a háta mögött se lehet gond
Elég vérszegény, szűk 60 perc alatt 5 góltól azért többet várna az ember tőle!
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
2 góljuk is 2.00x beten... wow
hiányzik valami nagyágyú, vagy mi az isten van ott?
-
törölt tag
Ugyanez. Ezresből Parma és Lorient hazai jött hétfőn, kedden olasz kupában hazai félidő jött mind kis másfeles papírformák, aztán a profit fele lesz a pénz hétvégi szelvényre. Amire az ötlet Lazio, Atletico DNB és Inter kötés 2,4x (Sampdoria, Eibar és Lecce az ellenfelek)
-
törölt tag
Jó neked! Én ha GG kötést teszek, tuti a négy csapatból egy nem rúg gólt!
konci79: bizony piros, kérdés mi a mai koreográfia, nagy bundaliga a spanyol2, de őszintén én már azt is irigylem tőle 40 dollárból csinált pár nap alatt közel 400-at single duplázós all in módszerrel, ha megelégedett volna...
-
törölt tag
Úgy érzed nyer a ManU?
Tottenham jött
Genk & Celtic jött (itt hatalmas mákom a skótoknál nem hendit raktam, csak a sima alacsonyt hogy húzza a belgákat kicsit)
Angol 2: hosszabbításban ment el mind a két szelvényem a West Brom a 90. percig vezetett és úgy látszik a Sheffield Wednesday csütörtököt mondott a végén, vezettek idegenben 2-1-re aztán 93. és 97. percben Stoke gólok azaz még a DNB se mentett meg
Olasz 2: összekotortam egy Juve Stabia kétesélyt jó odds volt, nem értem miért hiszen egymás mellett állnak tabellán bármi lehet mégis 5x odds volt a vendég győzelemre ezért X2 is szép szorzó
Megy még egy Liverpool DNB és mára ennyi elég is, eléggé felemás nap. Az is lehetséges, itt lesz a meglepi és nyer a Leicester, mert a Liverpool még nem kapott ki és most klub világbajnokságról utaztak haza. -
törölt tag
Valamivel vissza kellett hozni a vasárnapi Manchester, Juventus hülyeségeket. Sikerült is ezekkel a török, izraeli meccsekkel. Nyert még a Moszkva hoki és ma reggeli koreai kosár. Ez benne a vicces, amit amúgy nem tennék, most a szűkös ünnepi kínálat lett a nyerő.
Angol meccsekből ezeket néztem ki fő szelvényekre:
Liverpool DNB 1,5
Sheffield Wednesday DNB 1,8
West Bromwich 1,8+ valószínűleg hazai pályán a Tottenham és a Manchester javítanak, de lutri... apróval duplázós kötésbe összevonni esetleg
-
törölt tag
-
törölt tag
Nálam a Cluj ilyen, 2-0. Az volt a háttérinfo a Lazio-Celtic meccs előtt balhéztak a drukkerek és az olaszok késeltek. A Celtic már csoportelső, a drukkerek mondták ma nem baj a döntetlen vagy vereség, mert úgy a Lazio hiába nyer.
Most nézem a Malmö is jó tipp lett volna, a csoport állása szerint győzelemmel saját kézben a sorsuk és a Köbenhavn is továbbjut így is.Közben Arsenal egyenlítés, szerencséd nem raktad.
-
törölt tag
Azok jobb csapatok a Leverkusennél
Barca: végén behúzta a B csapat, ilyenkor lehet megmutatni magát nem alapembereknek, az Internek ki kellett támadni
City: bajnoki rangadó bukta után kellett nekik egy győzelem
PSG: otthoni közönségnek tartanak egy edzőmeccset a gyenge törökök ellenMost Sarri se olyan népszerű még Torinoban beleférjen leadni a meccset. Kezdett is Ronaldo, Higuain, csak Dybala pihen.
Beesett egy Real gól! Na gyerünk Juve!
nem sokáig vezetett a Real fenébe
egyébként tegnapi Dortmund mintára ma is mehetett volna Atletico gól mindkét félidőben, megrúgták
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Grat! Ma mit rakjunk papírformát vagy meglepetést?
BL papírforma hármas kötésre 3/4 egységnyi tét: Dortmund, Chelsea, Liverpool kétesély együtt 1,75x
A Prága és a Lille nem tud miért játszani, a Dortmund és Chelsea hazai pályán és kellenek nekik a pontok. A Liverpool vereséggel kieshet, döntetlen jó nekik.Viszont aki meglepetésre játszik a Salzburg hazai pályán megcsinálja, a győzelem 4x odds és mellé a Dortmund és Chelsea majdnem 6x
Dortmundnál tetszik az is mindkét félidőben szereznek gólt 1,75x
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nintendo Switch
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szólánc.
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- BestBuy topik
- Akvarisztika