Hirdetés
- Mini-ITX
- A Chieftec továbbra sem hanyagolja a klasszikus felépítésű házak piacát
- Steam Deck
- HTPC (házimozi PC) topik
- Bemutatkoztak az Arctic Liquid III Pro sorozatú kompakt AIO-i
- E-book olvasók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Itt az ASUS első BTF 2.0-s alaplapja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prien
addikt
válasz
daniel2121 #163134 üzenetére
Nem bánnám!
Nem csípem a Bayernt, de tény,hogy a Reál eléggé gyengén játszik..tényleg ennyit tudnak? -
Prien
addikt
Én csak azt sajnálom, hogy nem raktam meg vastagon ezt a meccset. Csak egy sovány Barcelona győzelmet mertem.
-
Prien
addikt
Benéztem a bet-re. Miért ír minimum kifizetésre 2ezer Ft-ot? Nem 14 volt az alsó határ?
-
Prien
addikt
Bízzunk a Juventusban vajon a második félidőben? Imponáló a fölényük, de benne van az X is...
Ki mire tippel?
-
Prien
addikt
válasz
Aventador91 #159250 üzenetére
Szerintem kőkemény "megélhetési" meccsek vannak arrafelé.
-
Prien
addikt
Mai néptipp: Liverpool ! Az a kérdés,hogy nyerni fog-e a fogadók 95%-a vagy lesz egy D, esetleg V...
-
Prien
addikt
Róma
tol egy 2/1-et vajon?
-
Prien
addikt
válasz
ThuG4LifE #157967 üzenetére
Egy ilyen kapus kellett volna neked és boldogság van!
-
Prien
addikt
Ingolstadt...megverik a Lipcsét és a Leverkusent az előző 2 fordulóban... azért,hogy most otthon simán kikapjanak egy Freiburgtól.
Már csak Paliékban bízom,hogy behúzzák.
-
Prien
addikt
Pali , kapd össze a csapatot!
-
Prien
addikt
Az érzés, amikor hendivel rakod a Légiát és 2-0-nál elmész fürdeni, majd visszatérsz és 2-2....
Hogy ro.... nak meg
-
Prien
addikt
Mainz- Bayern meccsben benne volt az 1.félidő 2-2...de benne is maradt
-
Prien
addikt
eredmenyek.com , Gabala- Anderlecht mérkőzés. Írja, hogy büntető, majd gól! 2-1.
2 perc múlva megnézem, 1-1, a statisztikánál kihagyott büntető.
Azért lehetnének komolyabbak az eredmények oldal kezelői. Amíg a bíró nem mutat a kezdő pontra , addig minek írják ki,hogy gól...?
Egyébként nem raktam a meccset, de így is gáz.
-
Prien
addikt
Waregem meccset 1X-re vettem, erre úgy néz ki,hogy 2-es lesz...
-
Prien
addikt
Kilmarnock- Celtic D... ezen filózok. Valószínűleg ki nem kap a Celtic, bár 5 nap múlva jön a Barcelona hozzájuk...
-
Prien
addikt
Bréking!
Jelentős odds esés a bulgár Beroe-Ludogorets rangadó hazai győzelemre, érdemes fél szemmel ránézni, aki szeret kockáztatni. -
Prien
addikt
Azért ez gáz,hogy amióta az angolok bekapták a gólt, azóta szinte csak fekszenek,
húzzák az időt...Szerk: de így se bírák kihúzni
Dráma volt!
-
Prien
addikt
Pfff
Szegény Megyeri... azért a magyar 'B' válogatott eléggé önveszélyes... hogy szétnyílt a sorfal...
-
Prien
addikt
Ma sok döncit várok a barátságos meccseken... lehet ,hogy mégsem pihizek hétvégéig?
-
Prien
addikt
Az érzés, amikor portugál hendire fogadsz, erre Hisztiánó kihagyja a tizit....
-
Prien
addikt
válasz
LyonnaisFan1 #156541 üzenetére
Elcsíptem egy ilyet: 1.félidő Magyarország 2.05x 1023 Ft---> 2097 Ft
31.percben tettem kb.
-
Prien
addikt
Hát az aranylábú fiaink szinte csak reklamálnak...focizni kéne inkább. Kleinit nemsoká kiállítják,ha így halad.
-
Prien
addikt
Nem raktam az élő taktikám
meg is bántam. Bár még nincs vége, de a 75--80.perc körüli 1-0-ás meccseket döncire... A szerbeknél bejött, 9.5x szorzó volt D-re, amikor....
-
Prien
addikt
-
-
-
Prien
addikt
Lehet,hogy kipukkad a Nice lufija ma?
-
Prien
addikt
2/1 ötletek mára?
-
Prien
addikt
Man.City
Megint rakni kellett volna az X-et a 80.perc után... nem figyeltem.
-
Prien
addikt
Ejj, eltalálom a Bayern - Hoffi X2-t, erre a Celtic nyerni fog... pedig azt is X2-re vettem. Hova hajtanak ennyire? Minek kell 1000 ponttal megnyerni a bajnokságot? Nem lett volna jó egy kis nyugis X? Nem bízhatok bennük
-
Prien
addikt
Tudja valaki? Ha a K&H rendszerén keresztül fizetek be OTP-s Visa kártyával a próra, az mennyibe fog nekem kerülni? Elvileg sima vásárlásnak minősül, gyakorlatilag fogalmam sincs.
-
Prien
addikt
Hoppá, ti látjátok az OTP kártyás befizetési lehetőséget a prón???
-
Prien
addikt
Ma Bulgáriába invitálnálak benneteket, Levszki Szófia- Cserno More Várna, Döntetlen vagy Vendég.
Indoklás: már a kupában is volt néhány vaskos, gazdaságilag megtérülő eredmény, itt a bajnokságban miért ne lehetne, főleg amíg a rájátszás nem kezdődik el? Ráadásul a Cserno nem gyenge idegenben, benne van a mérkőzésbe minimum egy dönci.
Prón 3.9x, a vendég pedig 6.75x. Beten még durvább...
1 óra múlva meglátjuk. -
Prien
addikt
válasz
lord_m #156241 üzenetére
MU ennyit tud. Azért azt nem gondolnám,hogy nem vesznek komolyan egy ilyen versenysorozatot, még ha nem is fizet olyan jól,mint a BL, azért a pénz az pénz itt is.
Jól kitömték pénzzel az angol csapatokat, milliárdos tulajdonosok, drága tv közvetítési díjak, de láttuk a Tottenhamet is tegnap...
-
Prien
addikt
1.félidő 1:1-es képzeletbeli koncepcióm egész jól áll. Ugye 8x szorzó.
Virtuálisan befektetett összeg 24x1000 Ft, eddig van 3 db 1.félidő 1:1, azaz már 3x8x1000 Ft most.
És még van hátra 12 esti mérkőzés.Szóval működik a tervem... de csak legközelebb lesz valós.
-
Prien
addikt
válasz
szab.tam #156212 üzenetére
"és ez megint megerősített abban, hogy nem érdemes papírformázni."
Nem egyszerű filozófia ez, hisz jött a Dortmund, Sevilla, Porto és Monaco papírforma. Inkább valami törvényszerűség van ebben, hogy az összes papírforma nem jöhet. Mindig ez van, csak az a kérdés, hogy el tudjuk kerülni az ilyen meccseket vagy beletrafálunk.
-
Prien
addikt
Ott a félidő 2-2 , a Ludogorets meccsen! Szab.tam???
-
Prien
addikt
Kassai első hibája , 10.perc, szerintem ez tizi volt...
-
Prien
addikt
Jó lenne, ha a Crotone nem ma kezdene feltámadni.
-
Prien
addikt
Kerber vagy Cibulkova? Ki kire tippel?
-
Prien
addikt
MU jó lehet élőzésre, hazaiba...
Bár épp megfogyatkoztak, szerintem behúzzák.
-
Prien
addikt
Nekem a Breda fáj...
-
Prien
addikt
Éreztem pedig,hogy Dzsudzsiék behúzzák, de nem mertem egyenesbe tenni, csak 1X-be.
-
Prien
addikt
válasz
LyonnaisFan1 #155940 üzenetére
Sajnos ebbe belenyúltam,nem kellett volna behúzni ma a Darmstadt-ot. Kifog rajtuk valami negyedosztályú csapat.
-
Prien
addikt
Kezdődik... vezet a Walldorf a Darmstadt ellen.
-
Prien
addikt
Na, Freiburg, Leverkusen búcsú a kupától, remélem ,ezzel mára vége a meglepetéseknek, a többi sima papírforma lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tapasztald meg a Ryzen 7 5700g erejét!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- AMD RYZEN 7 AM4 CPU-K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest