Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• _ak_

addikt

válasz TOZ #6931 üzenetére

Valószínű igazad van, bár nálam warranty statusnál rendesen kiírja modellt, nem emlékszem, h találkoztam volna cto felirattal akárhol is. Meg a gari is rendben van, csak Tim82 írta, h modell szám alapján vissza lehet nézni egy s mást és gondoltam megnézem én is a konfigot, de nem találtam ilyesmit.

Btw érdekes, h pont a billt szokom meg nehezen. Ugye alapból nagyobb mint az msin volt és ezért még hébe-hóba félre ütök, de a legfurcsább az, h bal kezem középső ujját egyszerűen elfelejtem használni, ha nem figyelek rá külön. Elhiszem, h hülyén hangzik, de tényleg nem értem én se , h ez most mitől van, olyan mintha egy halott ujj lenne amivel nem tudok mit csinálni. Arról nem beszélve, h a bill egyszerűen nyomkodási kényszert vált ki. :D

Más. Dvd rom és a modem bemenet között van egy zöld led, amire tegnap este lettem figyelmes, h folyamatosan világit. Én kapcsoltam be vmit vagy gyárilag működik jelzőfényként? :) nincs semmi kábel bedugva a modemhez, és altatás után sem szűnt meg a fényforrás

Aktív témák