Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- DUNE médialejátszók topicja
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
nohabmozdony
csendes tag
Nulladik lépésként először: oprendszer frissítések telepítése. Aztán javasolnám a Lenovo Software Installer legfrissebb verziójának feltételét. Aztán ezzel frissíteni minden IBM szoftvert.
Utána:
- Product Recovery Discs készítése: ez 7 db CD, ami a rejtett partíció tartalmából készül, és ha bootoláskor az elsőt beteszed, a gyári állapotra állíthatod vissza a géped, azaz az és csak az lesz rajta, mint amikot megvetted. Ez a legújabb ThinkVantage Rescuse&Recoveryvel simán megy.
- Egyéb dolgaidról: Rescue Media, ez tartalmazza / tartalmazhatja a teljes merevlemez tartalmát, akár helyi rejtett könyvtárban, akár CD-kre kiírva, akár hálózati meghajtóra elmentve, stb. Ha ebből állítasz vissza, akkor azt a környezetet kapod, ami a legutolsó mentéskor rendelkezésedre állt.
Norton: ha nem tetszik -> uninstall, egyszerű.
A Software Installerről meg a Rescue&Recoveryről már írtam egész részletesen ebben a topicban, keresd vissza.
[Szerkesztve] -
Daneey
tag
Addig sikerült, hogy csinálni egy teljes mentést a gép winyójáról, de a mentés kezdetén kiírta, hogy nincs meg az a fájl, ami kell, hogy a CD bootlni tudjon... Kérdezte folytassam-e, én mondtam, h igen. És most várakozok. Kíváncsi vok az eredményre, h sikerülni fog-e (és legfőképpen arra is kíváncsi vagyok, hogy fog-e tudni bootolni majd az első CD). De ha esetleg nem sikerülne, akkor majd a merevlemezre is fogok egyet csinálni, és legfeljebb kiírom egy CD/DVD-re... Vagy az nem lenne jó, mert nem bootolna (az sem) ?
Aktív témák
- Dell Latitude 5500 i5-8365u / 16gb ddr4 / 250gb m.2 ssd/
- Macbook Air 13" M1 - 8/256GB - garancia (102)
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 500GB I DVDRW I DP I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő