- Milyen széket vegyek?
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Specifikus előnnyel hirdeti az AMD a Ryzen 7 9850X3D-t
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Komoly SEAVIV egybegép brutális mennyiségű memóriával
Új hozzászólás Aktív témák
-
deedee
őstag
üdv
hogy a rákba kell eldobni a molotov koktélt,gránátot,tnt-t stb?rohadtul nem megy
beaktiválom a billentyűjével,de nem veszi elő és nem dobja el

-
Dilikutya
félisten
A The Suffering ingyenesen letölthető.
Képek a játékból itt. -
faber24
őstag
Huh, tudom kicsit lejárt ez a játék, de én most kezdtem tolni....vki nem tud hozzá végigjátszást? Egy linkért nagyon hálás lennék...

-
bitmad
aktív tag
Van valakinek ehhez a játékhoz magyarítása?
-
n_gy_k
aktív tag
A lángszórót hol szereztétek meg?
-
Ragnar
tag
Up ! -
Ragnar
tag
Hi !
Elakadtam kissé a gaméban. Van az a rész mikor egy zuhanyzó részen kell átmenni , (van sok monszta is) kijutok egy udvarra , ahol van egy pár rab , aztán valami drótkerítések , azután egy ajtó ami nyílik , de nem lehet továbbmenni , mert van egy tócsa amibe belelóg egy nagyfesz kábel. Másmerre pedig szerintem nem lehet menni.
-
asturel
őstag
hat ez nem egy csucsgrafikai jatek, de az effektek jok .. ebbe azer parszor a libabor rakerult a hatamra nem ugy mint a doom3ba..
-
Komesz
csendes tag
Help pliz: #149
-
Komesz
csendes tag
Sziasztok, egy kerdes: felraktam a game-t, amikor megprobaltam elinditani, valami hibauzenetet irt ki a WMConfig.dll-lel kapcsolataban. Valaki talalkozott mar a problemaval? Pliiz help!
-
asturel
őstag
mi ennek a gepigenye ? ;> bar nemtom minek irom le mikor fel fogok kelni ugyis meglesz mar ;> (hozza a postas
) -
cecko13
tag
Na meg volt a végigjátszás 3-szor is!!!
Meg kellet néznem mind a 3 befejezést...
Kinek melyik lett meg???
a good ending kibasz nehéz... -
GOFI
csendes tag
haho
Elakadtam azon a pályán ahol kiugrok a ház ablakán majd kimegyek egy nagy kapun. Sokfelé lehet menni, mint például az égő házhoz ahol a kút van (itt felszedtem a gázolaj kannát), a sziget széléhez ahol a 2 kissrác bemegy a tengerbe, egy kis fabódéhoz, barlangba, stb... szóval nem tudom merre tovább, a lángszórót már megszereztem. A kastély mellett lévő ''sövénylabirintusba'' is bementem, de semmi...
Az egyik barlang nyílásából, ahol a fa gyökerei elzárják a kijáratot láttam egy rabtársat a roncsautó mellett, éppen menekülöre vette a dolgot
Nem tudom merre tovább!
A segítséget előre is köszi!
-
Parker
tag
Nekem sajnos még nincs meg de ami késik nem múlik

-
bobek1
csendes tag
figyu
nekem ott folyt a viz vagy egy orán át és mégsem töltötte fel addig vagy irtottam a szörnyeket vagy sumákoltam a kis helységben -
bobek1
csendes tag
sziasztok
tudtok olyan cheat-ot ami átvisz ezen a pályán,mert ezmiatt nincs kedvem ujra kezdeni
ps2-re
üdv -
bobek1
csendes tag
na jo de akkor nekem miért nem jo,pedig mind a hármat kiprobáltam,kettöt csak félig lehet rátolni,a harmadikat teljesen csak az elején van egy kis hézag,az a baj hogy picit nemlehet tolni az automatán
-
bobek1
csendes tag
nemtud valaki berakni egy képet arrol hogy rávan huzva az automata?
plz
üdv -
bobek1
csendes tag
persze hogy megcsináltam de sehogy sem akar emelkedni a viz,pedig már mindhárom automatával probáltam
-
Jarlaxle
senior tag
Végigvittem a játékot!
Nagyon tetszett! Hamarosan kipróbálom a Doom3-at, remélem az is ennyire tetszeni fog.
-
bobek1
csendes tag
sziasztok
én ott akadtam el két napja ahol az automatát rákell tolni a lefolyora és ugy a viz eloltja a tüzet mert beszorultam a terembe,de az a frány a vizszint csak nem akar emelkedni pedig már mind 3 automatával kiprobáltam,ilyenkor mivan
tudnátok segiteni
üdv -
Dacid
csendes tag
Nah!
ott akadtam el, hogy az Asylum után van egy leszakadt híd és beleestem a folyó mederbe eljutottam ott egy barlangonkeresztül a tengerhez és ott kinyírtam mindenkit a 2 ''kiccsaj'' elfutott.... ezután????
[Szerkesztve] -
Jarlaxle
senior tag
Én is elakadtam: itt vagyok: death be not proud
Egy épület tetejéről lelőttem pár szörnyet és belelőttem egy buszba. A busz hátra gurult és betört egy ajtót de nem teljesen mert nem tudok kimenni rajta. van egy lyuk is ott ahonnan olyan pengés szarok jönnek. Merre kell továbbmenni? HELP! -
Stitch
őstag
Elakadtam a 20. pályán. Azután vagyok, hogy tönkretettem valamiféle pumpát és egy dobozt rátoltam egy lefolyóra és így eloltotta az utamban lévő tüzet. Mentem tovább az úton, odaértem egy furgonhoz amely egy fának ütközött. Na itt nem tudom hogy hogyan kéne továbbmenni, viszont az a 3 ''kislány'' mindig feléled és már az agyamra mennek. Valaki segítsen! Kösz!
-
Dacid
csendes tag
Hali!
Nagyon jó a játék csak 1 bajom van, hogy a lövés, ellenfél, lépés hangokat nem hallom. Mit tudok ezellen tenni???
Előre is köszi
[Szerkesztve] -
sztifler
csendes tag
Hali!Elakadtam annál a résznél,amikor a gázcsapokat el kell zárni.Hogyan lehet megölni a zöld szellemfaszit?
-
sztifler
csendes tag
Hali! Megint elakadtam a játékkal.Egy busz kereke alól kilőttem az éket.Az áttört egy kaput.Átmásztam rajta és megöltem a szörnyeket.Most az úton tűz van,jobb oldalon meg egy folyó,amin nem tudok átmenni.Mit kell csinálni?
-
alázógyík
addikt
válasz
sztifler
üzenetére
Ha a főbejáratnál álsz,akkor fel kell menni az emeletre s ott minden szobába be kell menni !Lesz vagy 2-3 vetítő is!
Utána le kell menni a pincébe,és ott is lesz 2 vetítő ha jól emlékszem rá!
Ha mindet kilőtted akkor fog a nagy ajtó kinyilni,amely a prof. laborjába vezet!
-
sztifler
csendes tag
Hali!A 104. kérdésre tudja valaki a választ?
-
Glottis
senior tag
Nem gond, mert az sh részek közötti egyetlen kapcsolat csak maga a város. Na jó, ez a 1-3-ra nem igaz, de sztem nyugodtan kezdheted a 2. résszel. Értetlenkedni max. az Ufo-endingnél fogsz (a kihagyott első rész miatt), de az meg szinte alig éri meg, hogy amiatt játsz végig.

-
Kanko
csendes tag
de az úgy nem az igazi elkezdeni a silent hill-t a 2.résztől
-
Fishelly
csendes tag
Soha semmi gond nem volt ezzel a játékkal (graf hiba). De ahogy terjedtek a hírek, hogy WC lehúzása után szétesik a kép, hát jelnetem, nekem is

-
Glottis
senior tag
Nem kellene már saját topicot keresni ennek a játéknak? Mindenhol tárgyaltuk már, csak ott nem, ahol őshonos

Bővebben: link -
Kanko
csendes tag
de silent hill 2 már van pc-re is ugye?
-
sztifler
csendes tag
Hali mindenkinek!Elakadtam annál a résznél,amikor egy házban az ajtókra zárat vetítenek.Hogyan lehet kijutni az épületből?Amit találtam vetítőgépet,azt szétlőttem,de a többit nem találom.:0
-
anaqer
veterán
Nincs. Próbálkozz emulátorral : Bővebben: link
-
Kanko
csendes tag
de silent hill pc-re nincs is?
-
Kanko
csendes tag
lehet nem ide vágó,de valaki mondja meg legyen szives hogy a silent hill 1 hány cd-s?
-
Ragranor
csendes tag
Igazából nem értettem mit írt marcee , de:
Megvártam amíg lehogyott az életerőm addig amíg elkezdett villogni ,
( 5 csík vagy nem csík )
azt átvaltottam a szörnyre és utána kinyírtam magamat és bejött akkor egyszerre .
Mással azt nem is volt gondom itt csak az öngyilokkal .
Ráadásúl két nap kinlódtam vele mire ide beírtam
De még most se értem mit írt marcee
-
Kanko
csendes tag
van az egyik ketrecben egy géppuska azzal a legegyszerűbb kinyírni mindenkit
-
Ragranor
csendes tag
Sziasztok !
Én a mólóig jutottam de még magamat se tudom kinyírni mert én halok meg akkor is , mi a trükkje ? -
Jarlaxle
senior tag
Hali! Elakadtam itt:
I can sleep when i'm dead: egy szobába vagyok ahol vannak asztalok. Sok helyen ég a szoba. Egy kicsi szobába ami innen nyílik kinyitom a vizet és megszűnik a tűz kivéve az ajtó elől ahol tovább lehetne menni. Most mit csináljak?
HELP! -
Kanko
csendes tag
silent hill 1,2,3 ?
melyik a legjobb? -
Kanko
csendes tag
ezaz sikerült
kösz mindenkinek a segítséget nélkületek ez nem sikerült volna
tud valaki valami hasonló parás játékot?
mert így unalmasak lesznek az éjszakák
-
Kanko
csendes tag
ok thanks
-
Glottis
senior tag
Jól sejted, végjáték.
Ha hozzáférsz a daru kezelőszervéhez (azt hiszem, a szörny veri szét a kerítést), akkot engedd le, és ott lesz egy plazmaágyú, vagy mifene. Szabályos időközönként lép működésbe. Na, ekkor kell neked aláállnod, hogy ''feltöltődj''. Ekkor képes vagy ilyen színes szir-szart te is lőni, amivel elpusztíthatod a szörnyet, de csak akkor, ha a világító pontra célzol a mellkasán. -
Kanko
csendes tag
megint elakadtam de ez szerintem már nagyoön a vége
egy mólón vagyok ahol kinyirtam magamat aztán beszélek az asszonnyal és utána előjön egy nagy zura állat aminek a hasából kilóg egy tag meg van rajta egy piros pötty
lövöm a gépfegyverrel mint a szart de nem hat semmit akármilyét lövöm
löttem a darut is az se jó semmire
valaki segítsen kicsit -
Kanko
csendes tag
ok kösz a segítséget
és ha föloltom a lámpát akkor eltakarodnak a kiscsajok?
egyéblént a lángszóróról én is lemaradtam,de ez buziság hogy máshol nincs a többi fegyver van másik helyen is -
Glottis
senior tag
A reflektoros részt keresd (ahol a lyukra irányítottad). Ott van, az elkerített részen belül egy generátor. Azt bekapcsolva kezd működni a világítótorony reflektora..
Az égő kiscsajok ''eloltása'' után keletkező hamut is el kell tüntetni.
A rabok halála/életben maradása csak a végső megítélésedet befolyásolja, egyébként semmi lényeges nincs a barlangban.
Jah, lángszórót kerestem én is, de nincs. Lehet, hogy, csak a konzolos verzióba került bele. Eljátszott már hasonlót a rockstar games is a vice city-vel. -
Kanko
csendes tag
valaki!
a világítótoronynál vagyok a kart nem tudom eltekerni pedig kibasztam belőle a pengéket is
aztán égő kiscsajok repkednek azzal se tudok mit csinálni mert ha kinyírom jön másik
egy barlangban rabok vannak akik össze-vissza rohangálnak hogy föl ne gyulladjanak
meg van egy másik út ahol van egy kis kunyhó munícióval
és egy másik ahol van egy beszakadt alagól meg elkerített tüzel lyuk amire ráirányítottam a reflektort de tovább nem tudom mit kell csinálni
ja és a lángszóró melyik pályán van mert én eddig nem találkoztam vele pedig elég soká eljutottam
ha valaki tud segíteni légyszi írjun mert nincs sok kedevem gondolkozni meg sokat szarakodni vele
kösz -
erdol
senior tag
Ha te elakadtál akkor nem is folytatom.

-
erdol
senior tag
Bíztam benned!!!

-
erdol
senior tag
Még az elején elakadtam egy néger manussal állok egy folyosón és nem tudok tovább menni mert a vezeték leszakadt és az áram megráz.Mit csináljak?????
Ennyire amatőr vagyok hogy itt nem kellene elakadni?? -
erdol
senior tag
Hogy-hogy otthon??
-
erdol
senior tag
Nagyon vicces!Akkor hinném el hogy végigtoltad ha tudnád is mit kell csinálni!!!

[Szerkesztve] -
erdol
senior tag
Van olyan vagy kamuzol??Egyébként is mit csinálsz te otthon,vagy a Gyula internetezni is enged???
[Szerkesztve] -
erdol
senior tag
Még az elején elakadtam egy néger manussal állok egy folyosón és nem tudok tovább menni mert a vezeték leszakadt és az áram megráz.Mit csináljak?????
-
Jarlaxle
senior tag
Ez a gáma nagyon tuti! Szép grafika és jó hangulat. Nekem nagyon bejön!

-
erdol
senior tag
Még az elején elakadtam egy néger manussal állok egy folyosón és nem tudok tovább menni mert a vezeték leszakadt és az áram megráz. -
redsas
tag
Háj ,szerintem baro játék a suffering pl:veri a Painkillert(amiben nagyot csalódtam le is töröltem).PL:nekem nagyon tetszik a játékban ,hogy áttudok alakulni én is szörnyé,ráadásul a grafika is jó!!!Tehát nálam menő ez a játék,főleg este,vagy éjszaka játszani.
-
erdol
senior tag
kell!!!!!
-
SuBeR53_
tag
prohardver.huhttp://www.gyik.com/smilies/eroszak/eroszak_022.gif
-
erdol
senior tag
Amit találtál balkan az pénzes vagy ingyé?
-
erdol
senior tag
A kisdobos ahol tud segít!!!

-
Rammsrac
csendes tag
hmm..Égő autó nincs.
Slayerök vannak,akik fojton ujraélednek a kék fénnyel kisérve,ahogy a közelükbe megyek..mindent megnéztem már a közelben..és kezdek idegroncs lenni.
Leirom hogy néz ki a környék.
Kijössz a házból ablakon át,ahol a dokit megölted,a kamerák olmositásával.
majd kert.fut előled ké kiscsaj,és megtámad három burrow.van ott egy sövény labirintus is..(ezt már a manhuntban se birták kihagyni
kimész a kapun,nagy lövős dögök,Slayerek,meg robbanó? patkányok támadnak..akkor találtam meg a molotovot.mész tovább,útnak vége,két kis szikla van amin le lehet menni a folyómederbe,de semmi,hogy át is lehessen jutni a túloldalra..balra viz által kimosott meder,lelógó gyökerek,stb..a két kislány odacsal,de onnan nincs sehova út,csak a tenger,amibe egy bizonyos szintnél nem tudsz tovább belemenni..remélem eleget irtam
Talán kicsit túl sokat is..
tuttok segiteni?
előre is Thxx -
Rammsrac
csendes tag
Elakadtam...megint...
egy folyómederben vagyok,ahol le van szakadva a hid..de a másik oldalon nem tok felmenni...help -
Rammsrac
csendes tag
Höhö...''menj a nigga után''..azt már a lépcsőnél fejbelöttem..amikor elkezdett magyarázni..azóta már az alienkutató házikónál vaok..ahol killjoy doki magyaráz...kicsit para...remélem nem esik semmi a nyakamba..mert tuti összeszarom magam

-
Kanko
csendes tag
ott van fönt a reflektor ahol lemászol a létrán
azt kell a lyukra irányítani aztán kinyírod a nagy zura állatokat és ki lesz níitva az ajtó menj a nigga után -
Rammsrac
csendes tag
szewasztok...néger magyaráz,fejbe lövöm,kikrohanok,painkillers felvéve,ugrálnak lefele a kardkezű szemetek...odarohanok a létrához,szétlövöm lent a tartályokat...lemegyek a létrán,átalakulva kicsit gyakom a lényeket..,de csak rohangálok köööörbe körrbe..baseball pálya..lenne egy ajtó a létra mellett,de az se nyilik..meg a pálya másik oldalán ahol a tábla van..de az se nyilik...és mijen reflektor van hol???
M icsináájak?
Help,pls!!

-
Kanko
csendes tag
megtudja valaki mondani hány pályás a játék mert már kicsit unom de he nem hosszú akkor mostmár végigjátszom -
Boo
csendes tag
Csákány!!
Segítség!!!!!
Egy stégre jutottam,ahol van egy daru és megküzdöttem a hasonmásommal.Na most előjött egy baromi nagy valami és fogalmam nincs róla mit kezdjek vele,mert lövöm ám,de semmi. -
dante3
addikt
up
-
dante3
addikt
Nekem is kellene egy kis segítség!Egy bezárt helyiségben vagyok,ahol zöld füst száll mindehonnan! Csapokat elzártam,ajtókat lecsuktam ládát rátoltam az egyik föld alatti csatornanyílásra,de maradtkettő! Egy a kazánnál,egy pedig a csónak előtt! Kazánajtót becsuktam és amikor feljön a mole ráengedem a gőzt,de nem döglik meg!Mit kell tenni?

-
Frigo
őstag
Emberek ez a játék mennyire jó?Már megvan egy ideje ,de még eddig nem volt időm játzsani vele ,megéri elkezdeni

-
tihuli
csendes tag
Hello. Én is elakadtam ebben a ''csuda'' gameban.
A helyzetem a köv: 1 szobában vagyok a hol mindenhol áthúz az áram középen egy tag ül valami villamosszék félében és védóburok veszi körül.
Szétlőttem a fali dobozokat és innentöl nem tudom mitévó legyek.
Előre is köszi a segitséget. -
Peat;)
veterán
Kár ,hogy nemtom ''megvenni'' de az email címem ott van meg lehet írni hogy hol kapható, pc-re persze. köszi
-
Doomagep
csendes tag
Ismerősnél láttam a játékot és kölcsönkérés után hazaérve a félbe hagyott Far Cry egyből uninstallra került miatta. A poligonszám meg a textúrák felbontása meg az ilyen hülyeségek felét sem mutatják mint pl FC,de a játékélmény simán hazaveri az bizos még akkor is ha teljesen más stílus a kettő. Szóval nekem nagyon bejött,enyhe psziho paráztatás nem annyira mély mint a Silen Hill,inkább akción van a hangsúly de van egy két fejtörő is és a hangulata is nagyon ott van.
A Screenshotokat nézegetve pedig nem számítottam rá hogy ekkora feelingje lessz,reklámozva se nagyon láttam és mégis magávalragad a game,kellemes meglepetés volt.
Ja és a klotyó lehúzós bug nekem is szórakozik,minden csupa kriksz-kraksz lessz utánna,de ha nem húzod le akkor nem csinálja (csak nehogy átvedd ezt a szokást az életben is
).
[Szerkesztve] -
Chrom
tag
Hello! Na fölraktam újra és most müxik!

De viszont iszonyatosan elakadtam!
Valahol a vége felé járok, a világító torony után! A kiscsajokra ráengedtem a vizet, kirohantam az alagutból de onnan hova tovább???? :V
Fölrobban melletem a furgon, a szakadékon nem tudok átugrani, a szemét kiscsajok meg szénné égetnek!!
Mi a sz@rt kell csinálni? Valaki HELP pls! Mert már az ideg rángat!!!
Előre is köszi. -
Padre
tag
Húúú én azon a részem nem akadtam el. Mentem szépen tovább. Nem tudom, szerintme nem veszel észre valami ösvényt, van ilyesmi. Azt tudom hogy van egy rész mikor a szakadék szélére állva lehet látni egy szerpentint, ami levezet a szakadék aljára. Lehet te is arrafelé vagy.....
-
chatran
őstag
Az a problémám, hogy a játék legelején a celláknál, mikor lehúzom a klotyót, teljesen bekrepál a játék. Grafikai bug hegyek jelennek meg. Nektek is van ilyen problémátok? Esetleg megpróbálná még valaki rajtam kívül?
-
Chrom
tag
Hello!
1 olyan problémával küszködök, hogy a játék induláskor a menüben nem nagyon láthatók a kiírások. Ez mitől lehetséges? Talán BUG-os a játék? Valaki tud rá adni magyarázatot, plz! Vagy esetleg jött már ki hozzá valami javítás? Ha igen, akkor azt merre keressem?
Válaszokat előre is köszönöm! -
dante3
addikt
Senki?

-
dante3
addikt
helló! Elakadtam a játékban! Most kaptam meg a lángszórót és nem tudom hova kell mennem! Mindenkit kinyírtam,bejártam mindent,de nem találom a továbbvezető utat! Segítsen valaki!Előre is köszi!

-
pintyesz
senior tag
Vazze már megínt elakadtam

Lejöttem egy létrán,ahol egy drótkerítéssel körbezárt terület van.Középen meg egy tűzveremből ugrálnak ki ezek a kardkezűlábú mutánsok!
Na ITT mit kell csinálni?
Mert ezek csak jönnek,jönnek....... -
Psyron
csendes tag
Mármint az átváltozás miatt, de itt legalább nekünk kell célozni
-
Padre
tag
Pár napja végigtoltam. Kérdezz, hátha tudok segíteni.
-
Psyron
csendes tag
Most kezdtem el, eddig egész jó, kicsit a Bloodrayne-re emlékeztet
-
pintyesz
senior tag
UP

-
pintyesz
senior tag
Senki nem nyomja ezt a gamét?
Ennyire le vagytok maradva?
-
pintyesz
senior tag
Tolja e már ezt a játékot valaki?
Segítség kellene,mert elég szépen elakadtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Napelem
- Samsung kuponkunyeráló
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Autós topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- NIOH 3
- További aktív témák...
- Kingston 16GB DDR5 5600MHz CL46 - Új, bontatlan, több darab - Eladó!
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32 - Új, bontatlan - Eladó!
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6200MHz CL36 - Új, bontatlan - Eladó!
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL36 - Új, bontatlan - Eladó!
- Chieftec proton 750w full moduláris
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi Redmi 15 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG Seasonic 750W
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 64GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Elakadtam...megint...