Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
Már nem is sokat kell várni a The Last of Us remastered-re... Mikor is jelenik meg? 2014.06.20 ???
-
oriic
HÁZIGAZDA
Inkább ide írtunk a tesztemhez.
Pár embernél kicsapta a biztositékot hogy 10 pontot adtam rá.

-
Abu85
HÁZIGAZDA
Fura, hogy ilyen kevés a hsz.
Röviden: sikerült a végére jutnom. Hát ez tényleg a valaha készült legjobb játék. A vége pedig egyszerre zseniális, szomorú, örömteli és önző.
-
Logen88
aktív tag
Sajnos nem vagyok PS3 tulaj, (PS4-et tervezek ősszel venni) de youtube-on meg tudom nézni. Ez az első ilyen eset nálam. Eddig 5-6 órát láttam a játékból, és fantasztikus. Nagyon jó lett.

-
Psychopeti
senior tag
Bárcsak kijönne PC-re is

-
-
Ps Vita
őstag
Tudom de sajna mivel lejárt a szerkesztési határidő nem tudok mit csinálni...

"A VG247-nek Shuhei Yoshida, a Sony Worldwide Studios fejese árulta el, hogy nemcsak a God of War: Ascension, de a The Last of Us is csak jövőre jelenik meg"...bár lehetet tudni azért örültem volna ha idén megjelenik... -
-
Vladi
nagyúr
Jól hangzik, várjuk.

Azt lehet tudni, hogy mennyire kötött a játékmenet? Van bejárható tér?
-
Ps Vita
őstag
A "The Last Of US" nevű játék megjelenése még nem tisztázott. A játékot a Naugthy Dog készíti aki többek közt a legendás Uncharted szériát is jegyezte. A cím Ps3 exkluzív lesz.
A történet egy férfiról és lányról szól akik próbálnak túl élni a zombi apokalipszis után.
A játék TPS lesz ,amiben főszerepet fog vállalni a taktikázás és spórolás a tölt.[ Módosította: Ndruu ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Pro 16 (2021) M1 Max 32GB RAM 500GB SSD használt, megkímélt 100% akku (0 ciklus)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP Z4 G4 / Xeon W-2123, nvidia P4000, 24GB RAM, 256gb SSD, 4TB HDD
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest