Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz batai15 #1430 üzenetére
Akkor le vagy maradva pár évvel.
Nem vagyok biztos benne, hogy a Unity még szabad lesz, az amúgy is egy eléggé elkefélt AC-rész...Nem tudhatom mire gondolt, csak azt látom, amit leír...
Sajnálom a festést, mert ez is azon területek egyike, ahol hatalmas visszalépés történt a TDU2-höz képest.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz garfield545 #1428 üzenetére
ha nem saját szint lehet választani
No, kérem. Ezt tessék rendesen kifejteni, mert ezt nagyon nem értem.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
TESCO-Zsömle
félisten
Lancia és Subaru márkák megerősítve a konzol béta credits-ben.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
Azért most már lassan adhatnák a kódot előtöltés céljából...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz IntelKiller7 #1322 üzenetére
Engem a GTA5 sem a grafikája miatt érdekel.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz hszilard666 #1316 üzenetére
Ez sok más esetben igaz is lehetne, de itt egy UBI játékról van szó, amit ráadásul franciák csinálnak...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Sotyks94 #1313 üzenetére
Az is más kérdés, hogy az Ubi utóbbi játékai PC-n a kalaptrágya szintjét nem ütik meg. Meg akartam venni a FC4-et, gondoltam előtte "kipróbálom", és milyen jól tettem, mert fekete képernyő. Itt állnék azóta is a 10+k-s FC4-el, ami azóta már 5k-ért is beszerezhető és egy másodpercet nem tudtam volna vele játszani.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz hszilard666 #1299 üzenetére
Nem írtad rosszul, az is szerda, a szervereknek meg már kedden menni kéne.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz hszilard666 #1287 üzenetére
Én maradok a törött Logitech WingMan Extreme Digital 3D-mnél.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
9
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
TESCO-Zsömle
félisten
Szerintem mi szabival amin értelmes szintre hoztuk a kezdőkocsit, elmegyünk és begyűjtjük mind az 50 roncsautót a tárkép alapján, amit csináltunk.
sz: Csak adja isten, hogy lehessen a játékot a sima TheCrew.exe-vel is indítani, ne csak a launcher-rel...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz ForRedGlory #1175 üzenetére
Lesz...
...december 2-án...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz ForRedGlory #1172 üzenetére
Lesz megint PC-béta? Engem nem értesítettek, pedig az előző kettőbe benne voltam...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
Érkezik a Need for Speed: No Limits?
Jön az open-world NFS.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
A Season Pass-ba 4 DLC lesz, név szerint:
- Extreme Car Pack
- Speed Car Pack
- Vintage Car Pack
- Raid Car PackDe hogy ezek milyen márkákat/modelleket takarnak, arról lövésem sincs.
Amit tudni, hogy a McLaren MP4-12C és a Ferrari 458 Speciale mind SP exkluzív.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz IntelKiller7 #1069 üzenetére
A 8 fős layer-ekből nemigen lehet többet kihozni csapatonként...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz djculture #1038 üzenetére
Viszont még azt megtudják alkotni hogy csak portugál/spanyol nyelv kerül bele.
Leszeded a törtet, átnevezel két nyelvi fájl-t és csókolom.
(#1040) batai15: A topicba kikeresheted mikor vettem meg a Crew-t. Azt is láthatod, hogy a Nuuvem-re való bejelentkezéskor tapasztaltam, hogy van ott nekem egy 2 éve vett Anno 2070-em, amit elfelejtettem, úgyhogy 2 év távlatából végre be is aktiváltam, uPlay meg megette zokszó nélkül...
sz: Szerintem hagyd a francba az előrendelést, majd megveszed megjelenés után. Nincs para, nincs gond.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Bluerainbow #1002 üzenetére
Én ~45€-ért vettem a Gold változatot Season Pass-al.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz szami777 #994 üzenetére
Honnan tudod, hogy jobban futott? Egyébként a Crew-féle 60FPS is érezhetően jobb, mint a sima 30. Lásd az 50-60Hz-es TV-adást a 120-240Hz-es TV-ken. Folyamatosabbnak érzed, de attól az még ugyanúgy 30 jelenet 60 képkockán, és ez volt a bétában is.
Teljes játékban elvileg azt fogják megoldani, hogy az átvezetők ne haljanak meg a 30-as limit nélkül és ennyi. Meg remélhetőleg a hang-bukokat.
CJ4567: Lényegében igen. Bár úgy pontosabb, hogy minden jelenetből 2 frame lesz.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
Mert az is. Technikai okai vannak, hogy miért kell a 30FPS korlát, és ez a legegyszerűbb módja, hogy a kecske is jól lakjon és a káposzta is megmaradjon.
(#991) regener: Excel feat Ctrl+C->Ctrl+V
(#992) IntelKiller7: Reménykedtél, hogy alapjairól újraírják a grafikus motort?
You are a true believer![ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz IntelKiller7 #987 üzenetére
Gyakorlatilag meg a motor úgy van megírva, hogy 30 jelenetet számol ki. Hadd szemléltessem! Így néz ki a játék egy másodperce alapon:
1---2---3---4---5---6---7---8---9---10---11---12---13---14---15---16---17---18---19---20---21---22---23---24---25---26---27---28---29---30
Így néz ki a 60FPS alapon:
1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14-15-16-17-18-19-20-21-22-23-24-25-26-27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42-43-44-45-46-47-48-49-50-51-52-53-54-55-56-57-58-59-60
És így fog kinézni a 60FPS a Crew-ba:
1-1-2-2-3-3-4-4-5-5-6-6-7-7-8-8-9-9-10-10-11-11-12-12-13-13-14-14-15-15-16-16-17-17-18-18-19-19-20-20-21-21-22-22-23-23-24-24-25-25-26-26-27-27-28-28-29-29-30-30
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
Amerika a célközönség, szóval az autók legalább fele izom, a maradékon osztoznak az európaiak és a távol-keletiek.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
NY-LA a játékban 120km, autópályán pedig nem okoz gondot a 250-es átlagsebesség a kezdő street verdával, amiknek az abszolút vége 305, a reális meg úgy 270. Ha ezekkel a kocsikkal nincs fél óra az út, akkor mennyi lesz majd a komolyabb gépekkel, amik önerőből mennek 350 felett...
Persze "szigetkörnél" árnyalódik majd a helyzet, mert nem lesz benne sok autópálya + ott vannak a hegyek meg az Everglades mocsár is...
(#946) batai15: Mi a baj?
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
Azt nem lehetett a bétában, és sanszos, hogy nem lehet majd a teljesben se, mert drágább lesz, mint 80 rongyos Golf...
Vagy azt hitted, hogy az előrendelői verdákat mindjárt a garázsba kapod?
Viszont 50k kezdőpénzből kitelne egy klasszikus 9 turbo...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
Nem érdekel a mikro tranzakció?
Nem. Itt, ennél a játéknál nem, mert egyszerűen nem tudnak senkinek se előnyt adni pénzért.
És ha teszem fel , lehet venni mondjuk olyan cuccot amivel az ellenfél gyorsabban megy?
Milyen ellenfél? Ez nem GRID, itt a közös csapatáson van a hangsúly, nem tizedmásodpercek farigcsálásáról. A versenyek egytől egyik Co-Op-ok, botok ellen, a kihívásokat meg a leaderboard-okat meg már most is a cheater-ek uralják...
Vagy tényleg olyan kocsit amivel sehogy sem tudsz felérni?
Ha olyan kocsit adnak, ami kell, akkor megveszem, ha meg nem, akkor nem veszem meg, de ebben a játékban semmit nem jelent, hogy valami "jobb" vagy "rosszabb". Semmit.
Akkor mit mondasz?
Lásd fent.
Én igenis tartok ettől.nem bánom ha nem tudok minden kocsit meg venni és azt sem hogy minden tuning cuccot sem. legalább az ember jobban fogja értékelni a kocsit nem úgy mint egy nfs-be.
Dettó. A kocsik zöme meg se mozgat. Európai sportkocsik pártján állok, főleg 10 henger fölött. A játék az amerikai piacot célozza, tökig izomgépekkel. Veszem, ami tetszik a szememnek, a menettulajdonságai nem érdekelnek.
Alkalmanként ezekre én is szánnék rá.De csak ilyenre. Szóval azt nem akarom hogy mindenért fizetni kelljen ha az ember haladni akar, mert erre is volt /van példa.
Nem számít. Ha csapatjátok haverokkal, úgyis jön a pénz magától, a lényeg, hogy jól érezzétek magatokat és ennyi. 1-2 kocsit kifarmolok, de már az alapverda is bőven elég szinte mindenre, ha rákerülnek a tuning-kitek meg az arany alkatrészek...
na ha ilyen lesz akkor öröm és bódottág!
Szvsz jobb is hogy nem egy sima single playerként menne a játék hogy 5 óra alatt végig viszed meg mindent meg szerzel.tervezem jó sokáig tolni a játékot és ez csak jó.Nem igazán lehet másmilyen, mert alapjaiban véve nem oylan a játék. Nincs igazán kompetitív része, és ha lenne is, akkor sem lenne értelme, mert nem ez húzza be a játékosokat. Akik egymással akarnak versengeni, azok mennek GRID-del, Project CARS-al, Assetto Corsa-val vagy bármi mással, mert a TDU-n kívül szinte minden autós játék arról szól.
Amúgy a bétát nem láttam, lemaradtam sajna =/
Az azért cumi, mert akkor olyan dolgokról vitatkozol, amiről nincsenek tapasztalataid.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
Engem nem érdekel a mikrotranzakció. Alap Camaro-val jártam be a térkép 90%-át, haver meg Challenger-rel a 40%-át és rohadtul élveztük a roncsok keresését. Ezt nem tudják elrontani, max ha az lap térkép felét lezárják és pénzért árulják, de azt úgy sem merik megtenni. Ez tipikusan az a játék, amit rojtosra lehet fejni újabb és újabb DLC-autókkal.
Basszus, még azok se kapnak semmi pluszt, akik előrendelnek. Lesz 3 vagy 4 autó, amit 2 hónappal korábban érhetnek el, mint azok, akik nem előrendelésben veszik, akkor most mitől is félünk?
Hogy mocskos burzsujok pénzért váltanak kreditet és két nap alatt jutnak el oda, ahova mi csak egy hónap alatt? Te is láttad a bétás rendszert, az összes alkatrész megnyerhető Skill Challenge-eken keresztül, az egyetlen kritérium, hogy elérd a szintet, amit a sztori alatt úgy is megteszel, mivel az adott területekhez szükséges tuning-műhelyek is szint alapján nyílnak.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest