- Projektor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen notebookot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
h-yle
addikt
OK. Nyilván baromság, ez egyértelmű, gondolom a "gyártó" is tisztában van vele. Mi lehet a cél? Adócsalás? Kickstarter scam?
-
Tibor_560sec
aktív tag
Nagyon rövid élettartamú dolghoz már külső táp jár
-
Chaser
legenda
válasz
Tibor_560sec #26 üzenetére
táp valószínűleg van benne, mert nyilván tv-vel együtt lehet tölteni - az még szép lenne ha mindig ki is kell venni hozzá : ) -
de ekkora marhaságot hát lol tényleg :d
az egész ahogy van, de a falra cuppantós dolog teszi fel a koronát erre a zöldségre -
Tibor_560sec
aktív tag
"A Displace TV forradalmasítani kívánja a televíziós iparágat"
szerintem majd az fogja aki , másfél vagy két év múlva felnyitja őket kiszedni a püffedt cellák miatt használhatatlanná vált darabokat , betesz egy dc tápegységet és voalá. -
bteebi
veterán
Ugye nincs olyan hülye, aki elhiszi, hogy ennek bárhol, bármilyen körülmények között létjogosultsága lehet? De most tényleg, hová a francba vinne az ember - pláne ilyen gagyi SoT mellett - egy nagyméretű, drága TV-t, ahová akár generátorról és/vagy hosszabbítóról nem tudják eljuttatni az elektronokat??
De ha már egy jurtába kell, akkor meg hogy lesz rajta adás? WiFiről? Vagy pen drive-ról?
-
joey04
titán
Baromság.
-
Griff55
senior tag
mégis mi értelme lenne ennek? a tv rendszerint fix helyen van a szobában nem mozgatjuk, értelmetlen aksis kivitelt készíteni belőle
-
törölt tag
Plusz a benga dög egység amiben az elektronika meg a hang van, az miatt szerintem nem volt ez praktikus. Vékonynak persze vékony volt a kijelző, az igaz. Viszont a mostani G sorozat sokkal univerzálisabb.
Ez az akkus cucc meg, hát, egy tévé elég állandó helyen szokott lenni, és akkor már visznek alá/mögé villanyt. Szerintem ez házhoz a pofonért, de ők tudják.
-
direwolf
őstag
Szerintem 3,85mm elég vékony: LG Wallpaper TV
-
-
Ha ez egy tévé és nincs rajta csatlakozó akkor az antenna kábelt hová dugjam? Vákummal a falra, nem fog esetleg leesni? Szerintem ez biztosan rohadt drága lesz, és értelmetlen hülyeség, akkus tévét akkor csinálok ha hordozható a mérete, de ez egy monstrum.
-
direwolf
őstag
Ok, ez valóban buta koncepció. Viszont nem értem miért nem lehet olyan formátum, ahol a kijelző egy falsíkra szerelhető panel, amit egyetlen normálisan megdizájnolt szalagkábel köt össze a teljes elektronikát rejtő dobozzal? És ha még upgradelhető is lenne a doboz...
-
-Skylake-
addikt
a hivatalos termekvideo 480p. egyeb kerdes ? kurvaigenytelen mar a termek promo is, mit kell itt varni ?
-
Ócskaság. Még a Sátántangót sem lehet megnézni rajta.
-
Dr. Szilikát
őstag
A bemeneti egység és a 4K kijelző közötti kommunikáció lehet egyedi megoldású, nem szabványos. Már attól eltekintve, hogy a frekvenciahasználatra és rádiófrekvenciás zavarásokra vonatkozó törvényeket be kell tartani.
https://www.4kfilme.de/displace-tv-kabelloser-4k-oled-fernseher-klingt-zu-schoen-um-wahr-zu-sein/
-
LGG555
aktív tag
Szennyezzük csak a földet még jobban, lassan minden akkumulátorral megy és az USA az óceánok mélyén akar bányászni ritka földfémet tönkre vágva ezzel mindent amit lehet.
-
Segal
veterán
1 élmény lesz falra szerelve mindig akksit cserélgetni hogy tölthesd...
Sokkal egyszerűbb megoldás gipszkartonból egy médiafal és nem látszik a kábel... -
törölt tag
Április 1? Mert ha nem, akkor végre valaki próbál valami újat.
Koncepciónak nem rossz, de akkor minden rácsatlakozni kívánó készüléknek vezeték nélküli technológiák sorát kell tudnia? -
Chaser
legenda
válasz
Acélfarkas #1 üzenetére
még óriásibb
egy noname cég kijön egy ilyen oleddel
szerintem egy lg sem merné bevállalni ezt
azt a vákuumos falra cuppantást nagyon megnézném -
Acélfarkas
őstag
Szerintem óriási bukta lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged