- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
11hh
tag
válasz mikrofon #30447 üzenetére
Itt olcsók az LG oled tévék, nem ismerem a boltot, de többször felbukkant itt a fórumon.
-
bnorci71
addikt
nálam az alapból kiveri a biztosítékot ha a kereső oldalukon xyz-ártól majd a termékre kattintva +30-50e egy készülék.
Majd ilyen paraméterekkel a hardveraprón is kap az ember tv-t 1-3év garival/garancia biztosítással olcsóbban, igaz használtatérdekes az olcsóbbak beszerzés alatt
https://digma.hu/products/lg-55a1-oled-tv?_pos=6&_fid=d9ad51e70&_ss=cELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
addikt
válasz bnorci71 #30453 üzenetére
Használtan, ha valaki talál 1 vagy 2 év gyártói garanciával TV -t, az szerintem jobb ajánlat a fentinél. Nyilván ártól és állapottól függően. Mert mondjuk látható fizikai behatás necces lehet garanciáztatásnál.
Egyébként G szériára van még további garancia csak a panelre. A gyártói, alap 3 éven felül. Az sem utolsó szempont. Bolti garanciánál ilyen nincs.
Szerk.:
Itt van például a G2-nél is, hogy ne friss modellt említsek.Ráadásul az LG garanciája egyáltalán nem rossz Magyarországon. Így nem mindegy, hogy van -e rá vagy nincs.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
bnorci71
addikt
Használtan, ha valaki talál 1 vagy 2 év gyártói garanciával TV -t, az szerintem jobb ajánlat a fentinél
én is így gondolom, és ha szétnézz az ember talál simán most is van hirdetve nem egy ilyen készüléket. 1-2év gyártói +2év garancia biztosítás és 100e kevesebbért mint a linkelt boltban
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Volband
tag
Na jó, egy nappal később meg már 480 000, de úgy, hogy a 65 colos meg 377 (a feltüntetett teljes ár pedig 399). Ennek így semmi értelme. Lehet, hogy valami algoritmusuk érzékelte, hogy sokan rendeltek a hétvégén 55-ös verziót és automatikusan megugrasztotta? Bár akkor se értem, hogy miért tett rá mára újabb 100 000-et.
Ilyen ugra-bugrát törvényileg is szabályozhatnának, mert nem 1929-et írunk, hogy normális legyen naponta 100 000-et emelni egy terméken, ami most majdnem kétszer annyiba kerül, mint 3 nappal ezelőtt.
-
gab1ka
senior tag
válasz Volband #30456 üzenetére
Ha ezt a tévét akarod megvenni, akkor vedd meg az Ipontól 283.000-ért akciósan, vagy máshonnan 330-ért.
Amúgy azt a 480-ezres modellt nem az emag forgalmazza, látszik a leírásban, hanem valami RaftOnline Kft, azaz meglehet hogy egy beragadt régi árra mutat az automatizált rendszer.
Az emag online piactér, ezt az árat nem Ő emeli fel le, nincs itt semmilyen algoritmus összeesküvés. -
Volband
tag
válasz gab1ka #30457 üzenetére
Hétvégén már lecsaptam rá 260-ért, csak azóta felfigyeltem ezekre a változásokra, és nem csak emagon. Előző héten még az Alzás 330 000 volt az egyik legdrágább ajánlat, én pedig azon filóztam, hogy 260-ért rendeljem az aquáról (3 év gari), vagy 290-ért az emagról (5év gari). Emagnál teljesen elszállt az ékszíj, de aquán is 370 már. Az árukeresőn feltüntetett oldak közül ár/érték/jótállás szempontjából az (egyelőre) változatlan alzás ár most a legjobb.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Volband #30456 üzenetére
Az eMAG egy marketplace jellegű oldal kereskedőknek. Egy termék több kereskedőtől/forgalmazótól is elérhető lehet. Ahogy a fenti 55 colos C845 is
Ezen a linken nézd, ez eMAG -os forgalmazás.
Persze árváltozások ettől függetlenül is vannak, de érdemes erre figyelni.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
-
Zoleee83
addikt
Adott 2db TCL tv, mi a különbség a kettő között?
43C725 vs 43P655 (utóbbiról nem sok mindent találok, még a saját TCL oldalukon sem)
Nagyon köszönöm, ha kapok választ!
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Beri78
őstag
válasz koko52 #30448 üzenetére
Igen. Én előszőr 75c6-osokat néztem, de írtátok, hogy legyen 8as Utána néztem a 805-öt, de az már nagyon a keretemen túl volt a 400ezres árával, és mire rászántam magam, már 450 lett. Így visszatértem a kiindulópontra, hogy 300nál többet nem akarok tv-re költeni. Így maradt a 75c745 297e-ért Emagtól 5 év garival.
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
mikrofon
veterán
válasz bnorci71 #30455 üzenetére
Ebben igaza van mindkettőtőknek, de a fórumtárs azt mondta, hogy sok a 65"-os TCL ára, mert ennél olcsóbban 300e-ért már van LG oled. Engem ez érdekelne mert ez valóban jobb vétel lenne, mint egy 64C845. Ezért kérdeztem. ha viszont ilyen nincs, akkor inkábba a 64C845 TV-t ajánlom neki. Refurbished-et nem fogok ismerősnek ajánlani egy olyan márkából és típusból, aminek nem ismerem a nyűgjeit, hogy mitől is lehet még Refurbished...
[ Szerkesztve ]
-
belan
addikt
TCL QM8/QM850G Amcsiba Kanadába van ez a széria Európában ennek más a jelzése ?
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
tigribigri
tag
-
Qtya123
őstag
Feltelepítettem mégiscsak a Kodi-t a C845-re, kipróbálásra.
Egyelőre én a fáj tallózásnál SMB-t találtam a NAS-on található videókhoz, DLNA-t nem, mivel az SMB-t hozta a Kodi alapból. A gyári lejátszó DLNA-n keresztül csatlakozott.
Tud a Kodi is DLNA-t?
Egyáltalán melyiket célszerűbb használni? SMB vagy DLNA? (QNAP TS-133 a NAS).
A kapcsolat 5 Ghz Wifi, mivel az ethernet csatlakozó a TV-ben csak 100Mbit-et tud, ha jól tudom.Fontos, hogy semmilyen díszes logóra, miniképre, kategorizálásra nincs szükségem, csak lássam a mappákat és a benne található video fájlt. Jobb erre a most beállított SMB, vagy valahogy a DLNA-t kellene megvalósítani a Kodin is, ahogy a gyári lejátszó teszi alapból?
Továbbá vannak általánosan ajánlott Kodi beállítások (rendszer, kép, működés, akármi), vagy maradhatnak az alapértelmezettek? Dolby Vision és HDR tartalmak lejátszására kerül sor elsősorban.
[ Szerkesztve ]
-
parkasz
senior tag
Sziasztok!
Kérlek segítsetek.
Adott egy tcl 55c635 tv. Ma elkezdte az alábbi jelenséget produkálni
Bármit elindítunk rajta, nemsokára kilép, Google tv felirat, majd szép színes kocka, azaz betöltő animáció. De ennyi. Kikapcsolni sem lehet
Mi lehet a bibi? Hol keressem?
Nagyon köszönöm a segítséget előre is[ Szerkesztve ]
-
Alarikman
senior tag
válasz Qtya123 #30480 üzenetére
Jók az alap beállítások általában. Én csak a nyelvet és a képernyőkímélőt változtattam meg. Teljesen jó az SMB. Korábban NFS-t használtam, de már nem görcsölök ezen. DLNA a legrosszabb, szerintem már egyre kevesebb program használja. Nekem TS-130 akadásmentes a lejátszás, komoly bitrátával is.
[ Szerkesztve ]
-
rainman72
nagyúr
Akár az is de nem biztos!
[a QM7/QM751] elvileg majdnem ugyan az mint az itthoni új model a C765.[ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
11hh
tag
Össze hasonlítottam egy 65C765 és egy C845-öt és az oldal szerint több zóna van a C765-ben.
Szépen fejlesztenek a tcl-nél C745, C805, és most a C765 is sokat fejlődött az elődhöz képest.[ Szerkesztve ]
-
Qtya123
őstag
válasz Alarikman #30485 üzenetére
Leteszteltem néhány dolby vision filmmel a Kodit. Van pár film, amely megakad néha 2-3 másodpercig, valamint ha belepörgetek, akkor is akad egy darabig, mire a pörgetés után folytatja. A gyári lejátszóval is ez a helyzet.
Ez miért lehet? Ts-133 nincs agyon terhelve, mikor megy róla egy film és a más egyéb funkciók is futnak, akkor úgy 30% processzor és 57% RAM terhelés van.
5Ghz wifi kapcsolattal a tévén kb 230 Mbit sebességet mértem le és fel is, annak gondolom elégnek kell lennie.A TS-133 a szűk keresztmetszet, vagy a TV ennyire képes külső média lejátszó nélkül? Úgy 10ből 2 film esetén van akadás, illetve pörgetés utáni hezitálás.
[ Szerkesztve ]
-
11hh
tag
válasz Qtya123 #30491 üzenetére
Én nem értek hozzá, de lehet TS-133 is lassú, vagy a hálózat is. Wifinél bármikor lehet szerintem ingadozás. Próbáld meg esetleg közvetlen a tévére csatlakoztatni egy vinyót amin rajta van a film. Akkor kizárod a hálózati problémát, meg a TS-133 sebességét.
[ Szerkesztve ]
-
bnorci71
addikt
válasz Qtya123 #30480 üzenetére
érdekes a hálózati lejátszás
Philips Oled706 semmi gond nem volt vele, aztán most meghülyült gyakorlatilag nem lehetett UHD anyagot lejátszani. Plex/Kodi/KodiMaven/gyári lejátszón is akadt el se indult.
PC wifi-n volt visszaraktam kábelre úgy javult a dolog de nem volt olyan mint régen.
A 845 most simán visz mindent pedig semmi nem változott.
Fogalmam nincs mi a gond.ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
C845 a TCL honlapja szerint 896 Local Dimming Zona-val rendelkezik, a C765 pedig 1536-al
a displayspecifications meg teljesen mást ír bár az igaz, hogy több zónával rendelkezikELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Vhiktor
veterán
válasz bnorci71 #30498 üzenetére
Nem kell szentírásnak venni a displayspecificationst, töbször tévednek, mint amikor a c735-t local dimminges tvnek írták, stb
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Automobilista 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest