- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Ezt a topik azért került létrehozásra, hogy a fórumon megforduló elektroműszerészek és tápokkal hivatásszerűen foglalkozó szakemberek megoszthassák értékes tapasztalatukat és szakmai, valamint magánvéleményüket az ebben a témában kevésbé járatos fórumtársaikkal.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
válasz shteer #10231 üzenetére
Az a baj, hogy fogalmam sincs melyik/hány ágról megy a molex. A tápon ennyi van:
18*12 =216 W az 560 Ti 170-et kajol, de az enyém OC-s példány, így egy kicsivel többet, marad cirka 30W és molexről megy egy vinyó, egy SSD, egy ODD, és egy 4 csatornás ventiszabályzó.
Ha a fenti táblázatból csak 1 ág a molex, akkor átalakítóval elég csücskös lenne, inkább nem próbálnám. Ha mondjuk van min 2 ág amire lehet molexet tenni (a tápra 5 csatlakozót lehet dugni a 2x PCI-En kívül) akkor meg nem tudom, hogy az 5 közül hogyan különböztethetőek meg a külön ághoz tartozó csatlakozók ?
-
VinoRosso
veterán
Sziasztok,
van egy HX620 moduláris tápom, ehhez szeretnék venni rövidebb PCI-E kábelt, kerestem de egyelőre nem találtam. Létezhet egyátalán ilyen ? Ha igen tudtok ajánlani ?
Illetve megoldható lenne egy olyan trükk, hogy 2 PCI-E kábel helyett 1->2 elosztó segítségével táp oldalon csak 1-et használjak egy olyan káryán aminek 2 csatira van szüksége ?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest