Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ricardo128

    aktív tag

    Sziasztok,

    Esküszöm, hogyha nem kapnék figyelmeztetést/kitiltást, akkor most a létező összes káromkodási szokásomat idezúdítanám. Mivel nem lehet, ezért megpróbálok kulturáltan fogalmazni. Ha nem lenne a T-homenál IPTV, beépített merevlemezzel, akkor már rég váltottam volna szolgáltatót. Szégyen, amilyen internetet ez a szolgáltató biztosít. Eddig mindig dicsértem, istenítettem, állandóan a konkurens cégek internetét szidtam, rágalmaztam, de fordult a kocka.
    Anno, évekkel ezelőtt, amikor 5megás netcsomagom volt, a speedtest is 5megát mutatott letöltésnél, akkor 600kb/s-al zúztam lefelé. Amikor 10, akkor 10-et mutatott a test, akkor 1.2megával töltöttem lefelé. Persze a speedtest vagy bármelyik sebességmérő nem jelent semmit, de most 20megás netemre a 14-et sem éri el. Letöltés meg 2.5mega helyett az 1.5-öt se éri el. Azon csodálkoztam, hogy mostanság alig megy 1mega felé a letöltés, pár száz kilobájt, és kifli... Legutóbb azon lepődtem meg, hogy körülbelül kemény 10percig töltöttem 1.8megával (!!!), ami iszonyatosan, eszméletlenül hihetetlen, de így van! - akkor tudtam videót nézni, böngészni, minden weboldalt megnyitott. Most, bármennyivel töltök lefelé, vagy felfelé behal. Egy egyszerű google nem jön be... 600kb/s letöltésnél sem. Skype fájlfeltöltésnél anno tudtam vígan böngészni, most minden behal. Gratulálok! Álljon a szívembe egy gerenda, ha véletlen valakinek megsértettem a lelki világát, ezzel a kis kirohanásommal, de szeretnék megoldást találni erre a problémára. Más szolgáltatóhoz nem tudok menni, mert kicsiny településemben a Té hóm a vezető cég.
    Természetesen, most lehet leszólni, hogy 'First World Problems' fiam, menjél legózzál, máshol éheznek, te meg erre vered magad - de igen, ez a legnagyobb bajom, sajnálom.

    Peace!

    ui.: Nem azért írtam, hogy szidjam a céget, vagy bármi hasonló, lehet, hogy nálam van a probléma forrása, vagy én nem értek hozzá. Ne sértődjön senki, várom a véleményeket, észrevételeket, segítségeket, ötleteket.

    szerk.: Tudom, hogy megvan a garantált letöltési sebesség, és nem vernyákolhatok sehol.

    [ Szerkesztve ]

    gölmétcsül ©

Új hozzászólás Aktív témák