- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoleer
senior tag
Nem tudja valaki hogy várható a közeljövöben új Tv készülékek megjelenése, a csomagok mellé?
-
Pendragon911
aktív tag
válasz djculture #30746 üzenetére
Műholdon valahol fogható az Eurosport2 HD, mind1, hogy milyen nyelvű, csak legyen Mi is elgondolkoztunk valamilyen független műholdas kialakításon, aránylag még egész jó áron lehet beszerezni a hozzávalókat, bár nem vagyok otthon a témában, így nem tudom, miért mennyit érdemes kiadni. Fontos volna, hogy pl német csatornák, többek közt a ZDF és az Eurosport2 elérhető legyen, ha lehetséges, akkor már ezek HD-ban. Régen volt műholdas tv-nk, de azóta sokat változott a világ. Viszont lehet nem hülyeség újra beruházni. Léteznek vajon külföldi európai csatornák, amik pl a ZDF-hez hasonlóan adnak egy-egy BL meccset hetente és ingyen elérhetők (mint pl. Raiuno)?
-
funkygee
aktív tag
Sziasztok!
T-Home IPTV hez mindenképpen kell set-top-box, vagy anélkül is megoldható?
Üdv
-
funkygee
aktív tag
-
kavarc
aktív tag
Sziasztok!
Digitális KTV - kábelnet - telefon trió-t rendelnék.
Az lenne a kérdésem, hogy milyen HW eszközökre számíthatok a szolgáltatótól? Különös tekintettel az internet kapcsán? Ami még fontos, hogy mindenképp saját eszközömre (router) szeretném a publikus IP-t.
köszi előre is -
kavarc
aktív tag
Szia!
Itt nem rendelhető IPTV, ha akarom sem, csak digitális ktv. Azt mondták, hogy 30/5-ös a max csomag, ami rendelhető (érdekesnek találtam, hogy pl az 50-es már miért nem megy) + alap telefon. Ennek függvényében melyik eszköz lenne. Eseleg, ha valaki konkrét típusszámot is tudna írni, azt nagyon megköszönném -
kavarc
aktív tag
-
ktommy91
addikt
válasz kavarc #30769 üzenetére
Vidanet területen is szokott menni az xxl is ha bírja a hálózat. Az eszköz tényleg totál véletlenszerű, nekem az ügyfélszolgálat azt mondta hogy EPC 3212-t fogok kapni és láss csodát végül csak 3925 lett belőle. Kérdeztem a szerelőt hogy wtf, erre ő: bár 3212 járna a szolgáltatáshoz de nincs csak 3925-ös.
mod:Úgy tudom hogy meg lehet oldani hogy az epc3925 mögötti router kapja a publikus ip-t.[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Kissé furcsa jelenség de azt mi okozza hogy ma hihetetlen sebességekkel töltök le.Itt elméletileg csak adsl van és Netmánia M csomagom ami 20/1 Mbps tud...én még is 3MBps-es töltök lefelé!! ..sőt néha 3.3MB206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
bul07
nagyúr
válasz 206 cc #30772 üzenetére
Vagy teszt, vagy véletlen átraktak L-es csomagba
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
kelemen93
tag
Sziasztok!
Nemrégiben rendeltem meg a T-home-tól a NetMania S és az Interaktív Sat TV Alap szolgáltatást. A telepítés időpontja hétfőn délelőtt lenne. Szóval az lenne a kérdésem, hogy ha én most online módosítom az imént említett TV csomagot sima Sat TV-re (családi) akkor ez mennyire befolyásolja a hétfői telepítést? egyébként a megrendelés idején nem volt más lehetőség az Interaktív Sat-on kívül.
Zárd be a hideget mert bejön az ablak!
-
Pendragon911
aktív tag
Akkor ezek szerint jövőhéten a ZDF-en nem tudjuk nézni a BL negyeddöntő szerdai visszavágóját? Vajon a T nem tudja megoldani addig ezt a helyzetet, amit egyébként ő maga okozott, mi meg ismét szívunk. Ha más nincs, akkor Digisport 2 lesz neten, még ha fizetni is kell érte valamennyit. Hihetetlen, hogy ilyen elő tud fordulni, ráadásul fizetünk érte....
-
tkesy
őstag
Picit off, de találkozott már valaki olyan problémával, hogy ADSL (5mbit) kapcsolat megszakadásakor ujratárcsázás helyett a W7 pppoe "betárcsázós" ablaka "befagy"
De nem úgy fagy le, hogy a W7 is kiírja hibának, csak egyszerűen nem lehet vele semmit sem csinálni, még bezárni sem, csak a restart segít...
W7 / cfosspeed eredeti, az adsl modem közvetlenül a gépre van kötve, és sajnos random időközönként fordulnak elő ezeke a szakadások....>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
dchard
veterán
Vonaldiag kéne a modemből.
Ha szürke Dlink 360R akkor az SM50B nevű alkalmazással lehet monitorozni, ha fekete 360R akkor meg a saját firmware-emet ajánlom:
http://logout.hu/cikk/uj_firmware_d-link_adsl_modemekhez/bevezeto.html
Dchard
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
-
ETOM
addikt
válasz dchard #30785 üzenetére
300 óráig semmi nem volt megint hibátlanul müködött.
Hazajövök bumm szakad gyors fel a modem oldalára látom dsl up time 0. Utána megint szakadás megint nullázott. És ilyenkor bolondul az SNR is összevissza. Meg packet loss ping teszten.Sajnos ez nem volt bent a tesztben utána nyomtam be gyors. Ilyenkor a CRC hibák az egekbe ugranak a modem oldalán nem tudom mit jelent.
A pppoe az megjavult (kopp kopp) nem dobta el régóta.Megemelem. De most lehet megint jó lesz 300 óráig ezért is bosszantó az eset.
Ilyenkor egyébként van, h szakad 4-5-6-t aztán megy tovább hetekig.[ Szerkesztve ]
-
Stef@N
tag
Nekem közben átállították a vonalat és kaptam egy Zte modemet. Így már meg van a csomagban meghatározott max. sebesség
-
kavarc
aktív tag
válasz ktommy91 #30770 üzenetére
Nos teljes a káosz. Voltam bent személyesen is a helyi T-Pontban. Eddig 3 T-s emberrel beszéltem mind mást mondott. Most az a legújabb, hogy vidanetes területen (Győr) nincs még ED3. Ettől függetlenül azt mondták az ügyfélszolgálaton, hogy megrendelés után egyből fel tudnák emelni a netes szávszélt 120-ra, xxl-re.
Most már nem tudom, hogy mi történik és mi az igazság. Van itt valaki, akinek T-s kábelnetje van vidanet területen, vagyis egészen pontosan tripla csomagja digi ktv-vel? Ha valóban nincs még ed3, akkor milyen eszközöket kaphatok a T-től?
köszi.[ Szerkesztve ]
-
-
kavarc
aktív tag
válasz dchard #30791 üzenetére
Szia!
Ez kertvárosi rész. De végülis lényegtelen, mert itt csak két választásom van: vidanet koaxon, vagy T-home ugyanezen a kábelen. Se telefondrót, sem optika nincs a környéken, és sajnos úgy tűnik nem is lesz. Nincs más szolgáltató, sem másik infrastruktúra.
Már csak azt nem értem, hogy miért mondták a T-Pontban, hogy megy a 120-as net is, ha nincs még ed3. Káosz.[ Szerkesztve ]
-
dchard
veterán
válasz kavarc #30793 üzenetére
Szia,
Mivel a Vidanetet megvette a T ezért nem pontosan értem, hogyan lehet ugyanazon a koaxon két féle szolgáltató. Lehet hogy két független párhuzamos hálózat van? Ezt nehéz lenne elhinni, de az sem kizárt hogy versenyjogi szabályozás miatt "papíron" két szolgáltató érhető el.
Azt viszont nehéz lenne elhinni, hogy ugyanazon a kaoxon van ED2 Vidanet és ED3 T-home.. Én azt mondom hogy ha kell a 120-as net és meg tudod rendelni, akkor rendeld meg a T-nél ne a Vidánál (ha egyáltalán van különbség), mert lehet, hogy emiatt van ez a kavarás és már rég ED3-mas a hálózat. Ha vannak haverjaida környéken akkor elmehetsz hozzájuk és megnézheted a modemjüket, abból egyértelműen kiderül hogy van-e ED3 szolgáltatás vagy sem.
Esetleg még az fordulhat elő, hogy már nagyon végstádiumban van a CMTS fejlesztés és ezért mondják, hogy most csak ED2 van de majd fel tudnak rakni 120-ra, de ezt mindenképpen tisztázni kell, hogy pontosan mikor következik be, mivel ED2 hálózaton sem 120 sem 50mega nem nagyon szolgáltatható. Egy-két szemtelen szolgáltatón kívül senki nem mert 50-es csomagot ED2-n eladni, mivel ez a maximális kapacitás egy csatornán amin biztosan több előfizető osztozik.
wmati:
Ha már révben a fejlesztés lehet mégis olyat fog kapni, mert sokkal drágább kétszer kimenni az EFI-hez.
Dchard
[ Szerkesztve ]
-
batka86
csendes tag
válasz kavarc #30793 üzenetére
Szerintem először a Vidanetnél érdeklődj, fognak infót adni!
@dchard:
Győr egész területén elérhető az ED3-as hálózat, a két cég közti kommunikáció viszont hagy kívánni valót maga után. Max a rekonstrukciós munkálatok végett lehet keveredés, lehetséges, hogy az ő városrészén ez még nem ment végbe. Az újonnan átvett területeken (kivéve Fertőd és térsége) üzemben mindkét rendszer, de többet nem tudok mondani.
A T megvette dolog pedig megint kavarodás, értelmes infó még cégen belül sincs. Elviegben ez csak Budapest egyes területeit érinti.
[ Szerkesztve ]
-
dchard
veterán
válasz batka86 #30797 üzenetére
Most megnéztem a Vidanet honlapját ahol van 60-as csomag amit biztosan csak ED3 hálón lehet szolgáltatni, persze ez nem garancia rá, hogy mindenhol van ED3 a szolgáltatási területükön. Azon mindenesetre csodálkozom, hogy Győrben T-Home koax területen nincs ED3 mivel a 7 legnagyobb városban benne van és nyugat-magyarország mindig is kiemelt figyelmet élvezett fejlesztési szempontból (több munkahely, magasabb átlagos jövedelem, potenciálisan több előfizető az értéknövelt szolgáltatásokra stb.).
Dchard
-
batka86
csendes tag
válasz dchard #30798 üzenetére
Ugye Győr Vidanet terület, Vidanet koax, értékesített T csomagokkal. A többi részen (Csorna-Kapuvár CMTS, Fertőd CMTS) jelenleg csak Vidanetes csomagok elérhetők. Ezen területek szerződési folyamata jelenleg nem tudom hol tart. Ahol a honlapon szerepel a 60as csomag ott van ED3, ez tuti
Több gond is van itt még, régi Molnár Kft.-s területen erősen szegmentálni kellene, egy 40-es csomag már csúcsban erősen hanyatlik.
-
kavarc
aktív tag
válasz batka86 #30799 üzenetére
Szia!
Azt mondod Győr egész területe ED3-as? Győr-Ménfőcsanakról lenne szó egyébként. A vidanet honlap szerint itt van 60/6-os kábelnet. Ezek szerint akkor ez már ED3. Ugye?
Nem értem különben, hogy hol siklanak félre ezek az információk. A múlt hónapban telefonon a T-nél állították, h ed3-as az utca ahová kérném a szolgáltatást. 1 hete szintén telefonon már nem tudták megmondani a pontos technológiát, csak azt, hogy max 30/5-ös netet tudnak adni digitális ktv-vel. Néhány napja a tpontban pedig azt mondták, hogy még nincs ed3, de fel tudnak tenni a 120-as csomagra.
Most már csak arra leszek kíváncsi, hogy ha mégis megrendelem, akkor ki fog kijönni szerelni (vida, vagy a T), ill. kinek az eszközeit hozzák ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs