Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • balla07

    csendes tag

    válasz T-online #1 üzenetére

    Hello!

    Én örülök a lehetőségnek, esetleges segítségednek.
    2008 október végén Pécs belvárosában Digi TV-ről váltottam T-Home csomag-ra: Internet + 2 IPTV Set-top box. Fax miatt a telefon sajnos analóg kellett maradjon. Beüzemelés gyors és barátságos volt, úgy tűnt, minden rendben.
    A fő (továbbiakban 1., felvevős) Set-top box-ot a HDD zaja miatt, a Speedport W 721V routert a gyakori, főleg reggeli fagyások miatt gyorsan kicserélték. Most a 2. Set-top box HDD pörög fel spontán éjjel, de ez a minimális baj.
    A legnagyobb baj: mint törzsreklamáló, már tudom, hogy a Pécs belvárosi központhoz tartozó előfizetőknél mindennapos a reggeli IPTV fagyás, gyakorlatilag minden reggel újratölti a szoftvert a Set-top box, de érdekes, hogy nálam csak a fő box-nál. Ez a hiba már a kezdetektől megvan, és állítólag "gőzerővel" dolgoznak a kijavításán.
    Emellett 1 hete éjjel a fő Set-top box zajára ébredtem, iszonyatosan kattogott a HDD, reggelre pedig nem is indult újra, a képrnyőn nagy piros kereszt jelzi a hardverhibát. A hardver hibáját az ügyfélszolg.-os kolléga is diagnosztizálta. A 2. Set-top box működik. Azóta minden egyes nap hívom az ügyfélszolgálatot, akik a központi hiba folyamatban lévő javítására hivatkozva nem hajlandók kicseréni a fő Set-top box-ot. Köponti hiba miatt a 2 box sem működne szerintem.
    Gyakorlatilag most retro feeling-ben élünk, a fő TV-n légantennáról fogjuk a M1, TV2, Pécs TV és a horvát TV adását, a teljes Kádár-érzéshez már csak a TV tetején lévő csipketerítő hiányzik rajta a barna porcelánszarvassal....
    Gondolom nem ezt az image-t akarja a T-Home építeni....
    Mit tegyek, hogy hajlandóak legyenek kicserélni a fő Set-top box-ot?

    Üdvözlettel: egy elkeseredett pécsi ügyfél.

Új hozzászólás Aktív témák