-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capella
senior tag
válasz tuto558 #158531 üzenetére
Köszönöm az infót. Ezek szerint 2024. márciusi a firmware az ONT-omon.
Sajnos képernyőmentést nem végeztem korábban, bár annyira nem lényeges az ügy, de ahogy írtam, úgy emlékszem elég régen ez a firmware verziószáma, és nem pár hónapja, fél éve. De vagy az van, hogy én tévedek, vagy a verziószám nem változik, csak a firmware tartalom. Utóbbi furcsa lenne.Az mindenesetre érdekes, ha az 5670 is tudná kezelni ezt a biztonsági sticket, mert eddig az volt az elterjedt "ökölszabály" a fórumon, hogy aki Pro csomagra fizet elő, annak mindenképpen cserélik az ONT-ot Technicolor 2235-re, mert kizárólag az FGA2235 kezeli a sticket, semmi más.
Engem nem érint a dolog, nálam 1000/1000 van, és saját Huawei biztonsági stickem a PPPoE csatlakozású Asus routeremre dugva.
Még nem tűnt fel, hogy szükség lett volna rá. Persze valószínűleg nemigen venném távolról észre, mert pont a lényeg hogy a kiesést pótolja. Ha volna kiesés az optikán, de eddig nemigen volt.
Ezt a stick is mobilnet öröksége miatt van, amikor még azzal ment a net, optika hiányában.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -75% 15,6" i7-8850H 32/1TB QUADRO P2000 4GB 4K Touch
- Canon 750D + Összes tartózékával 5600 EXPO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest