Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ANDROID???

    addikt

    válasz snyper990 #148346 üzenetére

    Tudom és van benne igazság. (az telefonon írás csodája, segít a helyesírási hibák tömegébe, belejavít stb., persze átolvasni sem ártott volna (nem csak hirtelen felindulásból lepötyögni és küldeni).

    Persze meg lehet tanulni, de az tény hogy aki rám sózta ezt a csodálatos okos wifit, elfelejtette hogy mit ad el.
    Azt állította, hogy a készülékeken kiválasztható a használni kívánt Ghz, pedig nem. Úgy fogalmazta, ha akarom 5G, ha akarom 2.4G, ezt app-ból (a saját programjából) be tudom állítani.
    Nem tudom, az a cél hogy sok fogyjon, vagy más.

    Viszont, több mint 10 éve ígérgetik a fejlesztést, most ezt megtették és nem hagytak választást, ha a T szolgáltatását akarja a felhasználó továbbra is használni IP tv-t kell használjon. A Sat nem maradhatott, pedig azzal nem volt a szarakodás.

    (Mellesleg házalva jöttek először hétköznapokon, biztis mert akkor senki nem dolgozik, utána már belátták és hétvégén próbálkoztak. Eljön egy értékesítő, aki kész tények elé állít és döntsd el hirtelen mit szeretnél..)

    Az, hogy majd esetleg a boxon kilövik a wifi-t frissítéssel, nem logikus, indokolatlan, sőt nem mondok rá semmit inkább.

    Nyilván, ha tudom hogy az okos kaon kütyük miatt nehézségek lesznek csak, fúrtam volna és megy az UTP ugye. (Persze ezt még megtehetem, veszek UTP-t ha akarok...)

    Semmi baj, szokásos a dolog, ha valami nem tetszik én vagyok a hülye a rendszer hibátlan, idomuljak az új magyarhoz (celeb, lessz, lájkol, mítingel stb stb stb).

    Egyébként vannak olyan kifejezések amikhez sok esetben nem lenne nehez a megfelelőjét használni, de van a másik fele, akinek már az esik nehezére. Tényleg ne menjünk bele..

Új hozzászólás Aktív témák