Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kkrisi

    senior tag

    válasz villamos #14334 üzenetére

    Az vitt rá minket, hogy kényelmi szempontokból sokkal egyszerűbb többmindent tud, és hát másodsorban netről jön ami abból előny, hogy nem függ az analóg adástól! mert eddig ha az elment akkor digitális sem volt! Bár nem hinném hogy az sokkal jobb lenne mert az az analógból próbált digitálisat csinálni, de tény hogy nem netről ment és külön volt a 2 egymástól ami úgy jobb is volt! csak aztán felhívtak, hogy hűségesek vagyunk meg mittom én és így most olcsóbban jövünk ki mint a digitálissal! Most ha olcsóbb akkor érted had menjen de a franc sem gondolta volna, hogy bajok lesznek!

    Azt képzeld el, hogy a szerelő csávó olyat mondott, hogy cask néztem! azt vezetik be, hogy ahova iptv-t teleíptenek, (ugye már analóg az külön marad mert a tv is netről megy) ott az analóg koaxkábelt ki kell hogy kössék! magyarul elvágják az oszlopnál és nincs analóg csak digitális...Apumal ezt meghallottuk, azt mondtuk a csávónak, hogy hozzá ne merjen nyulin mert le lesz tépve a feje...ilyet szól: jó akkor nem csinálom meg a munkát! Apám befenyítette és aztán maradt az analóg is és szépen kapkodta a kezét a muksó is :))

    kali: én nem tudom mit csinált a muksó, direkt kérdeztem is, hogy mind1 melyik tv-t melyik slot-ba csatlakoztatja a modemba? meg volt hozzá vmi cd- azt el is vitte magával mondván hogy az úgysem jó semmire és mondom beállítai nem kééne? mondja h az gyárilag már úgy van hangolva...mondom oks legyen úgy!

    most pl a dobozom bekapcsológomja pirosan (nem narancssárgán (standby) világít hanem pirosan a kijelzője nem is megy ....ennek már nagy baja lehet!

Új hozzászólás Aktív témák