- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tag
Sziasztok!
Van egy adott tv, név szerint LG 32LE5500
Hiába dugom bármelyik hdmi portjára a Set-To-Boxot, "nincs jel"-t jelez.
Kicseréltem a TV-t egy jó pár évvel régebbi tv-re, és azon meg probléma nélkül működik a Set-To-Box.
Az LG-n csináltam gyári beállítást, de nem segített. Valami tipp? Új tv?
Előre is köszönöm a választ!
[ Szerkesztve ]
-
-
Tothgera30
Ármester
Szüleimnél eddig Magenta 1 csomag volt, Speedport Entry 2i routerrel, ami ha jól emlékszem 50mbps sebességű internetet foglalat magába. Ebből persze jött 21-22mbps, amiatt mert állítólag messze a lakás központtól (légvonalban 800m), és főúton helyezkedik el.
Jelenleg optikai kábelre van lehetőség váltani, havi ezres többletért. Milyen routert dob a szolgáltató? (Huawei EchoLife HG8245H-re tippelek) Mennyivel várható stabilabbnak a történet?
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
sziszi-fuszi
senior tag
válasz Tothgera30 #129911 üzenetére
Nagyságrendekkel jobb a szolgáltatás optikán mint xDSL-en. Az ONT (Optical Network Terminal) pedig függ(het) az előfizetett sebességtől is.
Lehet Sagemcom fast 5670, Technicolor FGA2233 és az általad már megadott típus is.
[ Szerkesztve ]
Mi alá kell írás?
-
simpley
őstag
válasz Tothgera30 #129911 üzenetére
Nem, TECHNICOLOR FGA2233 MAG 33-t adnak optikai internethez már. Régebben a Sagemcom típusúakat szórták.
signed by simpley.
-
Tothgera30
Ármester
válasz sziszi-fuszi #129912 üzenetére
Akkor érdemes váltani. Nekik 150mbps elég lenne, főleg hogy jelenleg nagyon kaka a sebesség.
Jelenleg konkurenciálnál (Flip) használunk ilyet/hasonlót a lakásunkban, és ezzel tökéletesen elégedettek vagyunk.
-
sziszi-fuszi
senior tag
válasz Tothgera30 #129914 üzenetére
Nem is kérdéses! De én a 150-esnél nagyobbat kérnék, alig van árkülönbség. Az élménybeli pedig óriási!
Mi alá kell írás?
-
simpley
őstag
válasz sziszi-fuszi #129915 üzenetére
Igen! Mellesleg lehet igénybe venni speciális kedvezményeket is, csak utána kell kérdezni. Nekünk spec. 1000 ft a különbség körülbelül az 1000-es internet és a 150-es között.
signed by simpley.
-
Kekmen
senior tag
Milyen élménnyel nyújt többet egy 300-as vagy 1000-es net a 150-esnél, ha nem használsz sávszélesség igényes alkalmazást?
"Orlando day dawning, One more Sunday morning, If this is heaven, I'm not afraid of hell."
-
Tothgera30
Ármester
Hidd el, nekik teljesen felesleges, inkább a lényeg hogy stabil legyen az internet. Kissé sarkítva, de azért hogy fater az időképet és a hahu-t meglesse, muter pedig a jófogást és híreket átböngéssze, arra mindegy. Én vagy a tesóm pedig két-háromhetente járunk haza, arra is elég lesz az a 150mbps, néhány filmhez meg a PS-hez.
-
blg
senior tag
válasz Tothgera30 #129914 üzenetére
a Flip nem konkurencia, az a Magyar Telekom egyik márkaneve.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz Tothgera30 #129923 üzenetére
Ez nem teljesen igaz. Nálunk a tömbben van Flip, Telekom, Voda, Digi és Tarr is. És mindenhol lehet a max csomagot kérni. (Tudom, mázlista vagyok, hogy ilyen kánaán van. )
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Lajcsika
tag
Szervusztok. Optikai kábelre váltottam, hozzá 1000/1000-es net+szuper családi hd Iptv. Technicolor router és androidos tvbox. Minden szép és jó kérdésem csak az lenne, hogy Samsung tv +Samsung soundbar van, a soundbar optikai csatlakozóját dugjam át a smart tv boxba vagy maradjon a tvbe?
-
DevKiller
senior tag
válasz kakuk.tamas #129924 üzenetére
Nálam csak Telekom optika, meg Oláh és Társa(helyi szolg.) optika van.
Mindkettőnek "nagyon" jó ára van.HONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)
-
kakuk.tamas
addikt
válasz Lajcsika #129925 üzenetére
Akarsz a tv nélkül (kép nélkül) zenét hallgatni a boxon? Ha nem, maradjon a tv-n, ha igen, akkor dugd a boxba.
A box tudja az eArc-ot, szóval ha azt bekapcsolod és a tv-n is, akkor ki-be kapcsoláskor kapcsolgatja a box a soundbart és a tv-t is.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Lajcsika
tag
válasz kakuk.tamas #129927 üzenetére
Köszönöm. Sajnos a tv és a soundbar is 2016-os modell és így nincs eArc.
-
Tothgera30
Ármester
válasz kakuk.tamas #129924 üzenetére
Sajnos faluban, családi ház esetén általában van egy erősebb szolgáltató, és sok apró alternatíva. Így szülői háznál nincs más komoly lehetőség, csak a Telekom. Nálunk, akárcsak nálad, társas és sorházban van minden. Nekünk a Flip vált be, olcsó, és nem szakadozik. Pont arra elég amire kell.
-
-
sziszi-fuszi
senior tag
válasz Tothgera30 #129918 üzenetére
Akkor is ha eszükbe jut, hogy egyikük egy 1950-ben készült szerelmetes filmet , a másikuk pedig egy friss ropogós akciót akar nézni a Netflixen? Mert nem csak ma van, hanem holnap is. Bár az igaz, hogy holnap is lehet bővíteni.
Mi alá kell írás?
-
darvinya
titán
D!@$%^&* fel maguknak a szolgáltatásukat, 72h után sem javították meg, s ne legyek bosszús.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
kopa1
aktív tag
válasz kakuk.tamas #129941 üzenetére
Pontosan, 5.000 Ft kiszállás + 3.600 Ft/fél óra az alja.
Ha nem tudja megcsinálni, akkor csak a kiszállást kell kifizetni.
@mr888: 1414 felhív és kérj egy kismunkát"a kommentek mindennemű egyezése a valósággal csupán a véletlen műve..."
-
törölt tag
válasz sziszi-fuszi #129934 üzenetére
Nehogy azt mond már hogy majd jobb lesz a ping!
-
Storms
őstag
Üdv.
Nemrég lett beköttetve a Telekom IPTV és az optikai net (300-as). Az lenne a kérdésem, hogy az mitől van, hogy időnként ha az áramból ki van húzva a router(modem) Sagemcom Fast 5655v2 AC, majd vissza dugom akkor a PON elkezd pirosan vibrálás szerűen villogni majd egy idő után zöldre vált és utána TV az nincs majd újra áramtalanítom és megint visszadúgom akkor szintén ezt csinálja de már TV adás is lesz meg internet is. Ezt kb. Hetente eljátsza... Képeken az érték, stb..ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
Tothgera30
Ármester
válasz sziszi-fuszi #129935 üzenetére
Érdekes felvetés. Egyikük sem nagy filmes, fater fél óra után bealszik rajta, ha mégsem, akkor általában egyszerre moziznak. Másrészt tényleg semmiből nem tart már onnan bővíteni, illetve szerintem ez is kiszolgálja őket egy ideig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest