Hirdetés
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Milyen notebookot vegyek?
- Raspberry Pi
Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Nekem igen ingadozó volt a hangulatom a Sziget folyamán, de inkább negatív érzéseim voltak, bár ez valószínüleg amiatt adódott, hogy kényszerből mentem egy társasággal(nem volt más), de több társaságban is mozogtam, volt, ahol jól is éreztem magam...
Aztán jött az igazi vidámság...
Utolsó előtti este felvágták a sátram, s majdnem kiraboltak...(én nem voltam benne...), aztán utolsó este szerintem megint, de ''hálisten'' az első gyanús jelek után elvittem a cuccomat egy csomagmegörzőbe...
Cannibal Corpse koncerten a tömeg közepén leesett a szemüvegem, de egy szerb srác megtalálta, én meg a kipottyant lencsét...(elég komikus lehetett, amikor a mozgó tömeg alján4kézláb keresem a lencsémet...
In flamesen is voltam, de az nem jött be...
Amin még voltam:
Nesze, Semmi Komoly, Fallen Into Ashes, Bridge to Solace, Blood is Fire, Duskrill....
Aktív témák
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- Dell Precision 5560,15.6",FHD+, i7-11850H,16GB DDR4,1TB SSD,Nvidia T1200 4GB VGA,WIN11
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest