Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsamiatt

őstag

válasz Vastika #71295 üzenetére

A telekomnál és az UPCnál minden van csak szaki nincs. Egyébként az UPC is nagyon ritkán vált IP-t.

"De nem véletlen, hogy már a cégek is átszoknak arra: nem náluk van, ami nem feltétlenül kell, gondoskodjon a redundanciáról (internet kapcsolat kiesés, hardver probléma, adatmentés, stb.) a szolgáltató."
    Én ezt így nem jelenteném ki. Egyrészt vannak hybrid megoldások másrészt ez nagyon cég függő. Egyébként a synot is be lehet tenni adatközpontba. Ott van táp és net bőven. 5-10 főnél még egy usb-s merevlemez mentés is bőven elegendő. Főleg, hogy az outlookban is tárolja lokálisan a leveleket. Egy 97-98%-s éves rendelkezésre állást ezzel is meg lehet valósítani.

Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!

• Somlai Gábor

újonc

válasz Vastika #71295 üzenetére

Na nem akartam felrobbantani a fórumot, és ahogy valaki írta is nem 50 felhasználós szerverről van szó, meg nem az amerikai elnöktől várok Delta titkosítású leveleket.
    Annyira előre meg nem gondolkoztam hogy mi van ha elszáll a NAS vagy a HDD, de ha ez megtörténik nem a leveleim miatt fogok aggódni az biztos.

(jó is hogy szóba került kell csinálnom egy mentést) :-)

Szóval az egésznek annyi jelentősége van hogy ne kelljen napokig várnom mondjuk a freemailre mert épp nem tudok belépni. (nagyjából havonta előforduló probléma)
    Vagy a G mailre aminek a kezelő felülete számomra egy fájdalom, bár lehet hogy a ZS generáció még élvezi is ezt a chat felületet.

Természetesen a költözés előtt még hónapokig fogom tesztelni a rendszert, és nagyon stabilnak kell lennie hogy elkezdjek mindenkit átszoktatni.

Ha a telekom úgy dönt hogy elkezd naponta új IP-t osztogatni (ami valljuk be vicces lenne, és semmi nem indokolná) és annyira megszokom már az új világot hogy meg akarom tartani akkor átállok üzleti előfizetésre aztán jónapot.
    Ha meghal a NAS, lesz egy másik. Úgy hozzám nőtt hogy élni se tudnék nélküle. Amikor vettem csak film, meg képek mentése meg egyéb hasznos dolgok vezéreltek, de olyan kis okos szerkezet hogy lassan a környezetében lévő gépek csak kliensek egy WIN10-el.

Más téma de ezen a fórumon csak egy dologora lehet egyszerre válaszolni.
    3 hete nyomatom a DSM7.0-t. - nekem nagyon bejött. A felület sokkal komolyabb, meg tartalmaz egy jó pár hasznos holmit, főleg a kétlépcsős azonosítás és egyéb nyalánkságok, szóval nem hiszem hogy sokan vissza fogják sírni a 6.xx verziót.

Új hozzászólás Aktív témák