Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 2ozzmexy

    aktív tag

    válasz manya777 #45165 üzenetére

    Nem akarlak elkeseríteni, de már kb. 5-10 éve így néz ki a magyar használtautó piac, és ezt mind magunknak köszönhetjük, vagyis nem de mind1 jelen helyzetben. A japán autó rohad, a franciában döglődik az elektronika, az olaszt hagyjuk a németben meg annyi a km hogy nem adsz érte pénzt. Így megy ez sajnos. Mivel kereskedőtől vetted (ha nem helybenhagyásival vette át) akkor 1 év a garancia, de ne fűzz hozzá nagy reményeket...
    Sajnálom hogy megszívtad, de most keress egy karosszéria lakatost, vagy legalább szedd le az alvázvédőt hogy megtud mekora a baj. Látom van aknád, úgyhogy az újrakenés sem lesz kivitelezhetetlen. Előre szólok, ha 1 millióért nézel használtautót, azok sem jobbak, de a 2-2,5 millás ársávban is ilyenek a Mazda6, Toyota Avensis, Honda Accord kategória. (és valamilyen csoda folytán azokban is ennyi a km ;] )
    Műszakizni... hagyjuk már, volt egy hasonlóan szép állapotnak örvendő Skodám a '90-es évek végén, azt biciklivel jártam műszakiztatni... (a vizsgaállomáson mondták: "Jövőre ne hozd ide ezt a fost... ") Drágább volt így, de leműszakizott... ;)
    Hogy a gyerekeidet nem ülteted bele? Látod látod, nem csak a biztonsági gyerekülésen lévő matricát kellene ellenőrizni a rend éber őreinek... Megértelek, mi ezért vettünk újat, még ha ki is pucoltam a családi kasszát vele, így kerültem én is ide. :K
    Sajnos a Te sztoridból 12 egy tucat, Dunát tudnék vele rekeszteni annyi ilyen ember van, tudom hogy 270k nagy pénz neked (ha millióid lennének a bankszámládon, akkor te is újat vettél volna), de ezért a pénzért ilyet kapsz manapság, a nepper meg keresett rajta vagy 150et, ami még leadózva sem rossz, betéved havonta két palimadár és már jobban keres mintha alkalmazottként dolgozna valahol.

    "...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."

Új hozzászólás Aktív témák