Hirdetés
- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- EUV-áttörés vagy marketingfogás? Lépeget előre Kína a felzárkózás rögös útján
- Házimozi belépő szinten
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple asztali gépek
- Léghűtés topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
hehe
nem mondtam, hogy buttersmooth a váltás, de azért most sokkal tovább bírom susén, mint eddig (eddig átlag 10 perc volt, most már 2 napja gyúröm). gondolkoztam fedorán is, de amíg nem jön ki a 15 stabil, addig nem lesz értelmes 64 bites gnome3-as install media sajnos, anélkül meg kicsit értelmét veszti. plusz elvileg a suse cspat van legelőrébb a gnome3 integrálásban.igazából én is apt-get mánisá vagyok. ezt szoktam meg az első perctől kezdve, hogy komolyabban foglalkoztam linuxszal, kényelmes, gyors, és a synaptic is tök jól épül rá. de azért most amióta ezt használom, rá kellett jöjjek, hogy a zypper sem olyan gáz, szépen teszi a dolgát. oké, a grafikus packagekit nem túl jó, gyakran tanácstalanul áll a függőség problémák előtt, de parancssorban a zypper tök jól fut.
még nem nagyon kerestem sysmonitor-t, de majd utánanézek. mondjuk a jelenlegi felállásban legjobb esetben is az alsó notification bar-ra lehetne kitenni, ami meg nem látszik alapból, csak ha leviszed az egeret a hot corner-be, vagy előhozod (super gomb) az activities/exposé nézetet.
ez a debian rolling jó dolog lenne, szimpatikus törekvés, ahogy az is, hogy előbb utóbb minden disztrót ilyesmi irányba kéne terelni. van már most is lmde, bár még nem forrt ki az sem igazán. viszont ahogy nézem, jelenleg debianra semmiféle gnome3 nincs, sem tároló, sem ráhegesztett disztró formájában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Autós topik
- Battlefield 6
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen autót vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- World of Tanks - MMO
- Hisense LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
nem mondtam, hogy buttersmooth a váltás, de azért most sokkal tovább bírom susén, mint eddig (eddig átlag 10 perc volt, most már 2 napja gyúröm). gondolkoztam fedorán is, de amíg nem jön ki a 15 stabil, addig nem lesz értelmes 64 bites gnome3-as install media sajnos, anélkül meg kicsit értelmét veszti. plusz elvileg a suse cspat van legelőrébb a gnome3 integrálásban.