Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- 256 GB-os csomagban jönnek a G.Skill legújabb tuningmemóriái
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel találgatós topik
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Subaru topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
válasz
czanga #13850 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de kb. kár reménykedni ilyenekben. Ezeken én is túl vagyok már, hacecarban csináltunk indikátoros tesztet, nem volt egyértelmű, cseréltünk kupakot, nem segített.
Ha felfújja a csöveket, meg kitolja a vizet, az nem attól van hogy valahol lelevegősödik a rendszer.
Hengerfej tömítésnél egy kis részen az égés csúcsnyomása átviszi a vízrendszerbe a kipufogógázt, visszafelé nem megy víz, mert nincs akkora ereje hogy átnyomja.
#13851: Neked turbós a motor ugye? Van egy cső ami elvezeti a kupak alól a túlnyomást? Nekem ha nagy sebességnél kitolja a vizet akkor a fél motortér vizes, mert a szél meg a turbulencia szétviszi mindenfelé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Apple TV eladó
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest