Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Mindenképp SSDre rakd fel, HDDt nem támogat és szörnyen fog egyébként futni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Engem is érdekel a gamma, de tuti nem veszem meg (laptop csere is kőne hozzá, de nem emaitt nem veszem meg), hanem mert érzem mekkora flop lesz, amit majd csak a kultistái fognak online habzószájjal védeni (mint a Ciganypunk 2007-nél, amit sajna előrendeltem és még szeretni is próbáltam, csak nem hagyta).
Nekem megvan tervem a megjelenés napjára, popcorn (szószerint, nem csak úgy írom) + pár sör, youtube felcsap és röhögök az AAA játékiparon.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Steam Deck
- Lexus, Toyota topik
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Formula-1
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Autós topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest