Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
onadii
csendes tag
Sziasztok (igen megint én )
Szűkül a kör, utánaolvasgattam a témának és asszem sikerült definiálni pontosan mit is keresek.
A nappali mérétéből adódóan(kanapé feltolva falig) nem igazán tudnék háttérsugárzót úgy berakni, hogy annak értelme legyen, viszont némi térhangzást szeretnék.
Dolby Atmos, eArc és hogy legyen külön sub mondhatni feltétel.Ha elég egy 3.1-es abból a Sony HT-G700-at néztem(~140k), arról elég jókat olvastam, azt mondják egész jó az Atmos része, viszont ezek ugye lekonvertálják a jelet stereo-ba.
Ha tényleges "térhangzást szeretnék", akkor valami 5.1.2 csatornás történetet kéne vennem, ahol már a soundbarban oldalsó és felfelé sugárzó hangszóró is van. Ezek közül a Samsung HW-Q800B(~190k) szimpi, elég jókat mondanak róla.
Szerintetek megéri a +50ezret a Samu, illetve érdemes szerintetek Black Fridayig várni, hátha lesz rájuk valami nagyobb akció?
Ezekről mi a véleményetek, illetve tudtok ennél akár jobbat, jobb ár-érték arányút ajánlani?
LG 55OLEDC1 TV-hez venném, sajna LG téren az 5.1-es rendszerek jóval 200 felett vannak, de elvileg nem veszítek vele, ha nem LG mindkét portéka... Persze javítsatok ki ha tévedek.
Megtisztelő válaszotokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Futás, futópályák
- Eredeti játékok OFF topik
- World of Tanks - MMO
- Elemlámpa, zseblámpa
- Interactive Brokers társalgó
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.