- ZIDOO médialejátszók
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Micro Four Thirds
Új hozzászólás Aktív témák
-
thesound
addikt
válasz
Solar_Wind #9869 üzenetére
Nekem meglett a gond. A wifi modul szarakodik (a router okés). Mióta kábelen jön a net, azóta nem fagy. Viszont a BT néha elmegy. Úgy tudom a wifi/BT modul az egyben van, szóval ott nem stimmelhet valami. Nem tudom, hogy fizikai gond-e vagy csak a win kezeli rosszul ezeket a dolgokat xy frissítés miatt. Mivel így nem fagy, azóta használom asztaliként.
Az újratelepítéssel kapcsolatban, meg ha a vinyón megvan a gyári recovery partíció, akkor csak az assist gombbal indítsd el a gépet, ott meg restore és egyértelműek a lépések. A lemezes megoldás is gondolom ez lehet, hogy bekéri a dvd-t, ha nem látja a recovery partíciót.
Igen a drivereket szedd le (bár a vaio update szépen újrahúzta nekem sorban), meg nézz be a windows/driver mappába, ott is van pár eredeti telepítő.
Ellenben lelkileg készül fel, a win update szopás. Sokszor megakad nem megy tovább 1 nap után sem. (külön kell feltenni a 'beragad a win update' javítást és utána megy csak tovább)
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ZIDOO médialejátszók
- Lexus, Toyota topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÚJ ÁLLAPOT, 97% AKKUMULÁTOR Macbook Air M1 8/256 Asztroszürke
- Dell Precision 3551 - i5 10300H ,16GB RAM, SSD, Quadro 4GB vga, szép állapot, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5520 - i5 1145G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5520 - i7 1165G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5510 15,6", i5 10310U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest