Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
NvidiaRTX #68 üzenetére
Most én is egy kb. DOOM2 grafkájú filmjelenettek összemosott játékot tolok (Tesla Effect), miközben azt nézegetem, hogy ideje lenne-e már cserélni az RTX3080-at.
A Talos Principle-t is imádtam, de nem tudom, hogy én lettem butább, vagy a puzzleök lettek nehezebbek a Talos 2-ben, valamiért félbehagytam, pedig ez volt az első játék, ami elvileg érdekelt, és amihez alig elég a 3080 (mert kvázi kötelező bekapcsolni a Lumen RT-t, hisz anélkül ramatyul néz ki, nem figyeltek igazán a "legacy mode" minőségére, csak a Lumen-es látványra). -
janos666
nagyúr
válasz
NvidiaRTX #63 üzenetére
Offline single-player játéknál egész jól hozzá lehetett szokni a VSync laghoz. Tudtad, hogy mindig a mozgásirány elé kell húzni a célkeresztet a klikkelés előtt. Online ez már kicsit bonyolultabb volt, mikor 60 Hz felett számolt a server, és volt, aki több fps-el játszott, mint te.
-
janos666
nagyúr
Lehet, de elég durva problémák jöhetnek elő miatta. Egyszer azt hittem, hogy örökre kinyírtam a laptop kijelzmet, mikor kerestem a legtetejét, és túlmentem rajta. De szép lassan helyrevergődött (áramtalanítás nem volt elég, járatni kellett piros-zöld-kék videóval hosszú órákon át, hogy "felébredjen" a "fagyás" után).
-
janos666
nagyúr
válasz
NvidiaRTX #25 üzenetére
RTSS-el lehet Reflex-et kényszeríteni (legalább is részben), és én azt nyomtam aktívra globálban (ha a játékban van Reflex, akkor azt ott kikapcsolom), így lényegében mindig megy a Reflex (így vagy úgy).
Emellé mindig ON (nem Ultra!) volt nálam a Low Latency, szintén globálra (Reflex-es játékhoz sem kapcsoltam ki, mert csak az Ultra kényszerít fps limitet).
Ez nem okozott eddig semmi gondot nálam. -
janos666
nagyúr
válasz
NvidiaRTX #22 üzenetére
A legegyszerűbb, ha Unlimited-en hagyod, vagyis hogy nincs korlátja, akkor tuti minden belefér. De reálisan nézve nincs különbség pl. 25 és 100 GB közt, mert normál felhasználóknál úgysem hízik 1-2 GB-nél többre, legfeljebb azoknál, akik 20-30 játékot tesztelnek rendszeresen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest