Hirdetés
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A Radeon HD 7870 és HD 7850 tesztje
- Gaming notebook topik
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
s1ru2
aktív tag
Az egy a játékban 1531-es öreg Corolla. 997-es jól beállított R32-vel fogtam, de féktávon fenékbe kellet bökön, hozzá az utsó versenyen. És igen a beállítások sokat számítanak.
Igazából elég sokat játszottam most, már a játékkal 8óra + . Mindenképpen érdemes rászánni azt az időt amíg beállítasz magadnak mindent. Kormány, %-ok egyéb beállítások. Én Elite irányítással játszom HARD-on és nem olyan vészesen bonyolult maga a játék. Nordschleifén sikerült megdönteni a Zonda R ? hivatalos ? rekordot. (ennek nagyon örültem)
Rengeteget beszéltek itt motor és egyéb hibákról. Ezeket hogyan lehet előhozni, hogy jönnek elő? ( Törés, sérülés fullra van állítva) Mert pl. haverjaim is F1 2010-ben, állandóan defektekkel küzdenek, nekem meg semmi. Vagy ennyire számítana a finomabb stílus

Összességében a játék, nagyon érdekes képet nyújt. Ott vannak pl a bitang kocsik, 800-1000le. nagyon nehezen vezethetőek ami szerintem jó és kevés játékban van így. De ugyanakkor olyan kocsik kezelhetetlenek amik pl a világ élvonalába tartoznak ilyen téren. (pl Gumpert Apollo) A TDU2 vel fölösleges összehasonlítani. Más világ. (halkan megjegyzem itt sztem a sebesség élmény 1000x jobb) A kocsik ingadozás egyenesekben, sztem szintén hülyeség, max ha pokoli szarul gyorsít ki valaki, akkor lehetséges. De akkor sem végig. DB9, Vantage V8, R8, érdekes módon egyik sem imbolygott alattam, halálosan precíz volt mind és ezek messze nem pályaautók. Anyum 50 lovas 106osát meg sem említeném, hogy mennyire precíz
Így összegezve nem tudom, hogyan merték azt állítani, hogy ez új szintre emeli a szimulátorokat... minden esetre, élvezhető a játék és kellő kihívást tud nyújtani. A drift részéről nem nyilatkozom, mert azzal nem játszom. Talán majd 1x
Új hozzászólás Aktív témák

- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Gumi és felni topik
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung kuponkunyeráló
- Autós topik
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25) (utolsó darab)
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Így összegezve nem tudom, hogyan merték azt állítani, hogy ez új szintre emeli a szimulátorokat... minden esetre, élvezhető a játék és kellő kihívást tud nyújtani. A drift részéről nem nyilatkozom, mert azzal nem játszom. Talán majd 1x