- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- CPU léghűtés kibeszélő
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!(beleértve a sárga kazettákat is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
darkmore
tag
Éppen a Wizardry 6-ot kezdeném SNES emun, találtam belőle angol fordítást, erre ez fogad a karakter generálásnál:
"If you like this translation please donate me! My Paypal: tico999@FREEMAIL.HU
Ismeri valaki esetleg?
[ Szerkesztve ]
-
darkmore
tag
válasz #00137984 #16713 üzenetére
Igen, ezeket a címeket én is ismerem, de nekem a King of Demonsban pont az volt az extra, hogy ez nem ilyen csak dark fanatsy, hanem horror fantasy, már az elején is ahogy felvezetik 30sec alatt a storyt a családdal. Közben rájöttem, hogy ha legyőzöl egy főellenfele és ilyen színes csepp ereszkedik lefelé (mint castlevaniában a piros gömb), akkor meg lehet váltotztatni a színét és így kiválaszthatjuk, hogy mivé mutálódunk, érdekes megoldás, mivel a különbőző szörnyalakok teljesen mások, így elég sokáig el lehet vele lenni. Egy dolog, amit nagyon nem szeretek benne, hogy itt is van timer....egy kicsit abba is hagytam és inkább Front Mission
-
darkmore
tag
Volt időm játszani SNES-en 2-3 órát és kipróbáltam két japán játékot angol fordítással:
King of Demons: Akció platformer, nagyon ritka szörnyes+horror világban, ahol egy stukerrel kell rommá lőni mindent. Nagyon tetszett a grafikája, elég komolyra vették a stílust, véres és minden darabokra szakad, nem egy gyerekeknek szánt cucc az tuti. Pár boss legyőzése után kapunk életerő upgradet és átmutálódunk mi is szörnyekké, itt mondjuk jó lett volna, ha tudjuk változtatni az alakunkat (bár lehet, hogy erre később lehetőség lesz). A szörnyalaknak teljesen más a dinamikája, más a támadás, a speciális támadás és az ugrás is, tehát kb. újra meg kell tanulni az irányítást. Szerintem nem egy ismeretlen cím, ebay-en még angol patchelt repro cartridge-et is találtam. Egy próbát emuval mindenféleképpen megér!
Front Mission: Erre nagyon ráhibáztam, pont valami közepesen nehéz körökre osztott, taktikai játékot kerestem (és már majdnem szintén angol patchelt Ogre Tactics lett belőle SNES-re) gondoltam kipróbálom ezt. Nagyon bejött, nagy mechákat kell irányítani, sajnos kicsit túl molyolós a harc, de szerencsére a felkészülés a csatára hasonlóan bonyolult. A harci gépezeteket teljesen nekünk kell összeállítani: a test, a karok, a lábak, a fegyverek, fedélzeti számítógép és ezt összegyógyítani a vezető képességeivel, nagyon sokáig el lehet szöszmötölni a garázsban mire azt mondod, most már fullos a kis csapat, utána persze kb. 1-et hibázol csata közben és máris game over. Érdemes a csapattagokat egy-egy irányba specializálni már az elejétől, mert mikor szintet lépnek akkor a legtöbbet használt fegyver után kapnak statpontokat, szóval akivel közelharcban ütsz annak kicsivel a Fight fog feljebb menni, távolról rakétázósnak a Long képesség és van a kettő között lévő közelre lövős Short mechák. Még így is nagyon átgondolva, minden lépést megtervezve bele lehet szaladni meglepetésekbe. A sztori nem nagy szám, de legalább közepesen komoly és visszafogottan tálalva, nem túlerőltetve. Aki szereti órákon keresztül egy csapat felszerelésével bütykölni, annak nagyon fog tetszeni!
[ Szerkesztve ]
-
darkmore
tag
Nemrég találtam jó kis helyet, ahol sok japóról angolra fordított cucc van, pl.: SNES-re
-
darkmore
tag
Ebayről vettem free shippinggel tőle: ururu2016
-
darkmore
tag
válasz SANKADI #16202 üzenetére
Én nagyon szeretem a DS-t, mert sok kaland, rpg, platform és puzzle játék van rá és bár tényleg a DS lite-nak a legszebb a kijelzője (DSinek minimális szét van húzva ugyanaz a felbontás) és még nyomás érzékeny érintőképernyőnye van, izéke több szintet érzékel mennyire nyomod, kb. Csak az Art Academy rajzolós cuccnál számít, ja és a hangerő csuszka is jobb, DE kb. lehetetlen olyan Lite-ot találni, aminek 100% a zsanérja, ezért én a DSi-t ajánlom!
Most is egy castlevaniát zúzok rajta, annyira jó, hogy a térkép mindig ott van a másik képernyőn. Ez a gép egy kis csoda, eszetlen hangulatos játékokkal, pl. Van olyan régi labirintusos szerepjáték, ahol magadnak tudod rajzolni a térképet az érintőképernyőn, kb. A c64-es Wizardry óta egy ilyenre vágytam, mikor nem külön füzetbe kell lekaparni, majd elhagyni a térképet!
-
darkmore
tag
Igen, tényleg emelkedtek az árak... Pöpec gameboy classic+tetris 2-3e tucatszám volt (jofogason), most néha tizet kérnek ezért, de a nem retro dolgok is változnak, volt egy időszak mikor ps vita lapátszám volt eladó, mert a játékkiadások akadoztak rá, most meg újat se nagyon lehet venni és használt is alig van, megkímélt pedig mégkevesebb, persze mert ezek a kölykök csak dobálják össze-vissza
-
darkmore
tag
válasz #00137984 #16080 üzenetére
Egy ilyen snes pakk max egy tizes, nekem két hibátlan kontrollerrel és szép szürke gép (nem sárgult) került ennyibe
Ami talán zavaró, hogy a legjobb játékok horror áron vannak, zelda, metroid, castlevania, gargoyles quest, stb..., de persze vannak nem annyira ismert, de baromi jó cuccok pl.: The Firemen. Nagyon tudnék örülni egy Blackthornnak, nah mindegy hosszú a lista. Esetleges kiskapu a német nyelvű kazi, ami itthon olcsóbb, pedig az ebay.de ezeknek is van rendesen ára.
-
darkmore
tag
válasz HagaNRG #15912 üzenetére
Hahaha, nagyon jók az ilyen utak, emlékszem egyszer jófogáson volt vagy 10gameboy játék egyben 10e-t, ilyen címek: mortal kombat 2, super mario 2, metroid 2, r-type, battletoads in ragnarök és még pár starwars, alien 3, nah mondom ez kell. Munka után be a kocsiba, fél liter kávé, 2 pantera album, hajrá!
[ Szerkesztve ]
-
darkmore
tag
Hát én annyira nem értem, nekem ez a nes mini túl igénytelen. Ha alapból lenne 2 wireless kontroller és min. 50 game akkor azt mondanám, hogy 30e-ert is tuti vétel, de ezzel az 1m-es kábellel... köszi nem.
-
darkmore
tag
válasz don_peter #15828 üzenetére
Hát pont tegnap csináltam 4e ft kárt, mert a petscii matricás tablet billentyűzethez képtelenség volt otg-és 90 fokos micro usb to mini usb csatlakozót rendelni Kínából. Szóval mikor a 4. se működött gondoltam megforrasztom én, persze csak a bill is kínai volt a kábelen semmi szinkód, nah mondom kisakkozom, aha egyszer cseréltem fel az egyik data kábelt a feszkóval, mehetett a kukába egyből. Nem gondoltam, hogy 5v kárt tud okozni bármiben is...
Most megint magyar billentyűzeten kell c64 basicet pötyögnöm, legalább a spec karaktereket kinyomtattam egy a4 lapra és az íróasztal fölé cellukszoztamMost annyir nincsen kedvem barkácsolni
-
darkmore
tag
válasz PiciDikenz #15653 üzenetére
Érdekes koncepció, de azé a külcsín:
https://www.youtube.com/watch?v=b1wzQNzttSk
-
darkmore
tag
Az a speckó csavarhúzó párszáz ft csak.
Tök jók ezek a repró tokok, mint a régi "műsoros" VHS kazik, ha meg nem írják rá, akkor megdögölhetnek..., nekem már jött több olyan SNES kazi is, amin a matrica volt utánnyomott, persze nem így volt hírdetve és nem is látszik csak a matrica sarkai máshogy vannak kivágva, mint az eredetinek, sajnos ebay elég zsákbamacska, de ott legalább lehet reklamálni (aztán néha bejön, néha nem).
-
darkmore
tag
Ahogy nézem a jófogás kb. 5e-ből lenne agb-001 és alkatrész ags-001, de nem hiszem, hogy órákat akarnék játszani egy gameboy játékkal, hogy kényelmetlen legyen az SP, meg ha kényelem kell akkor megint psp, bár most nem tetszik a gba max payne emulálva, mert akadozik a psp-én...bezzeg mikor volt belőle dobozos gba kazi most már bánhatom, hogy eladtam (még mindig játszhatóbb volt mint az androidos tapizás).
-
darkmore
tag
Dingoo a320 nekem nem jött be annyira, jó persze emulál egy csomó mindent, de egy flashelt PSP minden tekintetben agyonveri. Mikor én vettem akkor az új dingoo 18e volt, egy használt PSP kb. 25-30e Ft, akkor még talán volt minimális értelme a dingoonak, de most már olcsóbb egy használt psp.
Ha találnék egy DIY boltot ahol olcsón lehetne venni frontlit-et GBA AGB-001-hez akkor én tuti arra szavaznék
-
darkmore
tag
Ha jól emlékszem a jófogású GBA-t nem nehéz frontlit-esíteni, legalább is sokkal könnyebb, mint backlit-esíteni
-
darkmore
tag
Annyit hozzátennék, hogy nekem jobban tetszett a 001, nem a 101. Mert a fronliteset lehetett full napsütésben játszani, estére pedig bőven jó volt a frontlit. Na a 101 backlites meg csak félárnyékban sötétben volt jó, ha ilyet akarnék akkor meg inkább DS lite (persze ebben nincsen GB, GBC hardweresen)
Metroid 2-t egy 001 GBA SP toltam végig, kb. 15 óra volt és meg voltam elégedve a képernyővel.
[ Szerkesztve ]
-
darkmore
tag
válasz shinmegaten #15125 üzenetére
Főleg, hogy pár boxart valami eszméletlenül állat!
-
darkmore
tag
Szerencsére nem csak a drága játékok jók, sőt az ember jobban örül, ha felfedez valami nagyon nagy jóságot az olcsók között!
Pl.: Gameboy-ra 200Ft-ért vettem tavaly a Mole Mania játékot, hát valami eszméletlen igényes nem csak grafikailag, hanem az egész játékmenet.
Másik példa gameboyra, hogy az R-type-ok azért kb. 2000-nél kezdődnek, csak a kazetta persze, de igazából egy 500Ft-os burai fighter-nél is leesik az ember álla mikor rájön, hogy itt 4 irányba scrolloz a képernyő.
De SNES-nél is az 1000Ft-os Sim Cityvel el lehetne lenni egy évig kb.
Nálam sokszor előfordult, hogy valamit presztizsből (=nagy cím kell a gyűjteménybe!) licitáltam le az ebayről, de utána meg alig játszottam vele
(most is keresek olcsó "gagyit" SNESre csereberére)[ Szerkesztve ]
-
darkmore
tag
-
darkmore
tag
válasz shinmegaten #14126 üzenetére
Hát ízlés kérdése, mondjuk Parker se szarozott a nyolcadik utas a halálban (igaz nem is tartott sokáig szegény...)
Nekem amúgy az SH1 akciósabb volt, mert az Originsben nem álltam le már minden respawn döggel küzdeni, csak kicseleztem és elszaladtam. SH1-ben meg úgy emlékszem csak kint az utcán lehetett elkerülni a jószágokat, zárt helyen már nem annyira, mondjuk így parásabb, túlélősebb is volt.
[ Szerkesztve ]
-
darkmore
tag
válasz shinmegaten #14121 üzenetére
Én az originst nagyon szerettem, legjobb alapkoncepcio, hogy a redneck kamionsofőr felkapja a 6kilós samut és odacsap
Nekem a sztorija is tetszett, ahogy kibontakozik a múltja, kapcsolata silent hillel, hamarosan végigtolom megint. -
darkmore
tag
Első PSP-ém egy fat pink volt, nagyon baba volt, főleg a Silent Hill Origins-el rajta
-
darkmore
tag
Én akkor lestem mikor az átvezető videóban meghalt a hős, mert ott is lehetett irányítani, nem keves önirónia volt Hideo Kojimától a Peacewalkerben
-
darkmore
tag
-
darkmore
tag
válasz energy4ever #13559 üzenetére
Kazi: érintkezőket megtisztítottad kontakt spray-el? Nekem már volt, hogy egy 1000-es csiszolópapírt is rá kellett ereszteni
Flash: én még mindig azon a véleményen vagyok, hogy ennyi erővel senki ne beszélgessen a késről, mert mindenki a késelésre, gyilkosságra, csonkításra fog asszociálni. Nem fog. Szörnyű ez a para a jogsértő dolgoktól..., de mindegy, én már túl alulmotivált vagyok szabadságharcosnak.
Más: a világ legöregebb Game Boy-ja:
http://www.jofogas.hu[ Szerkesztve ]
-
darkmore
tag
válasz PiciDikenz #13557 üzenetére
Legegyszerűbb egy zárós zacsiba belerakni, a Gameboyokat én is abban tartom, amiket nem használok, csak belerakod összenyomod a tetejét, még víz alatt is lehet vele játszani, ha elég bátor vagy
Kazi védelem annyira nem nagy dolog szerintem, mert én pl.: még nem találkoztam üzemképtelen gameboy kazival, mondjuk eddig csak kb. 150db volt a kezeim között, volt amibe egy deci kávé száradt bele, de tisztítás után mindegyik működik.
Benhacks showban láttam, hogy beüzemelt egy Atari játékot, amit anno a válságban temettek el a sivatagban! Mondjuk ott már komolyan hozzá kellett nyúlni a cucchoz.
Lényeg: ha nem érintkezik, fújkálni tilos!Flashkártya: én teljesen ellene vagyok az inkvizíciónak, mert saját programok és mások által írt programok futtatására is alkalmas. Sok konzolhoz még mai napig írnak új játékokat, amiket az eredeti hardware-en csak így lehet kipróbálni és legtöbbjük kb. az utolsó bit-et is kifacsarja a gépből, nagyon durva a mögöttük lévő tudás és munka, főleg ha demókat nézzük..., én majdnem kómába esek a döbbenettől, hogy mit tudnak még kihozni ezekből a régi gépekből. Sok eredeti játék már ingyenesen hozzáférhető, értem ez alatt, hogy a kiadója tette ingyenessé, ezekkel miért ne lehessen játszani? Flashkártya éjjensoká!
[ Szerkesztve ]
-
darkmore
tag
Kirby játékok Gameboy-ra, 200Ft / db (najó, majdnem)
Nekem már megvannak, természetesen volt vagy 2000Ft / db...[ Szerkesztve ]
-
darkmore
tag
Ááá, jófogáson ha bármelyik termék oldalán vagy és beírod fentre a keresőbe: tetris
MIEZ?Hatalmas!
-
darkmore
tag
Kicsit kopott, de attól még Metroid.
-
darkmore
tag
Ott egy links awakening!
(meg más is:
-The legend of Zelda link's avakening -Power Racer -Balloon kid -Xenon 2 -Golf -F1 Race -Paperboy -Pokémon -Hook -Skate or die Bad'n Rad -Tiemesis The return of the hero -Tennis -Maya the Bee : -
darkmore
tag
-
darkmore
tag
válasz energy4ever #13246 üzenetére
Én azért döntöttem a Gameboy mellett, mert tényleg elpusztíthatatlan egy dög, már hányszor forrasztottam bele dolgokat rosszul, képtelenség kinyírni!
(mondjuk gameboy pocketet nem backlitelnék mégegyszer, brrr)És a TurboExpress? Felbontással odacsapott rendesen!
The “Rolls Royce of handhelds” -
darkmore
tag
válasz sz.balazs.95 #13204 üzenetére
Szerintem nem, gameboy is a 6v helyett simán megy 3,7-8,5v között
-
darkmore
tag
válasz szarvasbogár #13176 üzenetére
Hehehe én a gameboy gyűjteményt akartam PS4-re átszervezni, de ma levettem a hírdetést ebayről (mondjuk nem is volt nagy tolongás érte)
-
darkmore
tag
válasz adalbert1 #13074 üzenetére
Egyben az egészet, mármint kivettem pár címet, amiből több is van, meg ami nagyon rossz állapotban van és raktam hozzá egy jó állapotban lévő DMG-001-et, ha valaki el akarja kezdeni a gyűjtést, akkor annak jó ez a pakk, bár szerintem is kicsit húzós az ár, de úgy számoltam össze, hogy minden game-re rákerestem ebay-en, majd a végső összegből levettem vagy 25-30%-ot.
Ha nem megy el, akkor kiveszek belőle még ezt azt és a top gameket hagyom benne és csökkentem az árát, ha úgy sem megy el, akkor marad minden, azért bukni nem akarok a dolgon (nyerni se...).
-
darkmore
tag
"Legolas, mit látnak a tünde szemeid?"
Ha minden igaz, akkor egy Belmont's Revenge-t, felső sor jobbról a harmadik!
Ilyenkor kell rákérdezni, hogy az ostoros-ugrálósat ideadod 1e+posta?
[ Szerkesztve ]
-
darkmore
tag
Ott egy zelda: links awakening
de lehet német, a gép meg elég furcsán néz ki...
[ Szerkesztve ]
-
darkmore
tag
válasz energy4ever #13023 üzenetére
Prince of Persia 2000-2500
The Castlevania: Adventure 1000-1500 ez nem a belmonts revenge!
Nemesis 1500-2000
szerintem.Prince-t most vettem 2000ért, Castlevania Adventure is volt anno egy ezresért.
-
darkmore
tag
válasz shinmegaten #13004 üzenetére
Én most kínlódtam végig hogy mi legyen, mert nincsen se értelmes pc, se közelgenes konzol.
Powerpct akartam, de féltem hogy max asszony fog rajta netezni, másra nem lesz idő, így inkább vettem egy olcsó barebonet, ami csendes, 20w eszik és böngészésre filmnezesre tökéletes (meg 2 gamepadem van, tehát mamezni se lesz rossz!), ha majd úgy alakul hogy túl sok szabadidőm lesz, főleg tél felé akkor veszek egy ps4-et, ja a bloodborn ps4 exclusive és japán
Nekem már most tetszik pár game: dark souls 2(3), bloodborne, witcher3(ezt még patchelgessék kicsit), dragon age inkv is kipróbálnám. -
darkmore
tag
válasz szarvasbogár #12997 üzenetére
Hehehe, nekem is felkerült a gyűjteményem az ebayre a from-ék miatt, azért dark souls 2-3 is jó lesz a bloodborne mellé
-
darkmore
tag
válasz shinmegaten #12983 üzenetére
Na, ezt nem tudtam, bár gyanús volt, hogy az Amnéziát nem ezzel a PS RPG Makerszerűvel csinálták
-
darkmore
tag
válasz PiciDikenz #12980 üzenetére
Rengeted menü és opció és scroll és scroll, PC azért sokkal könnyebben kezelhető
-
darkmore
tag
válasz szarvasbogár #12977 üzenetére
Úúúú, chronocross perszeperszepersze!!! RPG maker is mekkora jó, emlékszem csináltam ilyen mágus rpg-t rá, megvoltak a kasztok is, lovag, gladiátor, tolvaj, bárd, harcművész, boszorkánymester stb... nagyon király cucc!!!
-
darkmore
tag
válasz LordVenom #12901 üzenetére
Legjobb, hogy nekem gyerekkorban nem volt konzolom, csak c64.
1996-ban bátyám hozott egy genesist, amire szerencsére megvolt a comix zone, abszolute kedvenc.
Majd 1998-ban vett ps1-et, legtöbbet a resi 1-el, syphon filterrel, star wars phatom menace-el játszottam, de ezek a gépek csak pár hétig voltak nálunk...
(2002-ben csereltem le a c64-et modern pc-re!)
(saját konzolom 2008 körül PSP 1001)
(majd a többi)Retró gemeknel nagyon fontos a nosztalgia, ezért is ps1 talán a kedvencem, érdekes mód nincsen ps1 konzolom, talán mert psp-én már minden játékkal játszottam, ami fontos volt nekem.
Engem nem csak a nosztalgia hajt, gameboyt nagyon akartam gyerekként és most pótolom be, csak kb. 30 percet volt előtte a kezemben, ma meg ezzel játszok legtöbbet. -
darkmore
tag
válasz szarvasbogár #12816 üzenetére
Dzsííízussz....
-
darkmore
tag
válasz shinmegaten #12813 üzenetére
Engem is érdekelne, mert insert coinos rendezvényekre szoktam menni+vinni a gameboyokat "kiállítani", mondhatni benne vagyok a buliban, szóval WTF miván?
Mondjuk, ha hamisítástól félnek az emberek, akkor én simán elviselnék egy diszkrét "REPRINT" plecsnit az utángyártott dobozaimon is, csak ne a gerincre, amit lát az ember a polcon
-
darkmore
tag
Ha már a doboz szóba került, engem annyira nem hoz lázba a dobozos cucc, na jó egyszer fizettem 3500Ft-ot egy dobozos GBA Max Payne-ért
Az tény, hogy a polcon szépen néz ki, de csak akkor ha nem viseletes, ami az értékét nagyon durván felviszi és az árát még durvábban...
Doboz utángyártásról mi a véleményetek? Mármint nem azért, hogy megetessük a szerencsétlen vásárlóval, hogy ez a doboz eredeti, hanem hogy ki lehessen rakni a polcra, most van kb. 45-50 db gameboy játékom (nagyon erősen szelektálok) és egy cipősdobozban vannak..., mondjuk vettem hozzájuk műanyag védőtokot, hogy ne sérüljenek, de csak jobban nézne ki a polcon.
Pont van is jófogáson egy srác aki csinál ilyen dobozokat, ránézésre nagyon jó minőségűek és nem arany árban van
-
darkmore
tag
Playmaniaban snesre kellene megvennem a három super star warst mindegyik jó, szép, kelloenw nehéz game. Multkor be is raktam egymás mellé őket a polcon, talan 4000-5000 volt per darab, valaki nem vette meg azóta?
-
darkmore
tag
Utángyártott kontroller nincsen hozzá, amin jó a stick?
Számomra szegény ember podracer-je a N64
Nekem is szimpatikus volt, mert egy gép 5e hozzá a legismertebb gémek ilyen 2-3e Ft. Kb.
-
darkmore
tag
válasz sz.balazs.95 #12542 üzenetére
A psp 333mhz-val majdnem elbírja az n64 emut
-
darkmore
tag
Mondom, ha kell a game akkor 2 hét múlva megyek playmaniaba és megveszem neked es a elpostazom, nehogy már emiatt lakjon jól a sok kis chestburster!!!
Már párszor csináltam gyűjtemény rendezést for free (10e lapos ccg kártyák), elég sok idő, de ha egyszer összejön az adatbázis utána már nem nehéz módosítani, nem hinném hogy a retrocikkek ugy pörögnének, hogy hetente lenne 100 tétel változás, bár nálatok írdatlan mennyiség van, mert kb. Minden platform előfordul. Szerintem egy hetente aktualizált lista kb. Heti 1-2 óra kb. A vaterara feltolni az elmebeteg sok munka lenne főleg az elején, szerintem felesleges.
De van sok kevésbé ismert bolt, pl. Kintaro megunt retrocuccai, amit elég nehéz volt megtalalni, en is hirdetek a blogomon 1-2 gamet, de annyira nem érdekel hogy elkapkodják vagy nem, mindenki saját vérmérsékllete szerint kereskedik és persze az új cuccok jobb árréssel rendelkeznek és a csere is könnyebb, ha gond van velük, mindegy inkább play!
-
darkmore
tag
válasz shinmegaten #12441 üzenetére
Szívesen megveszek neked bármit a playmaniából, kb. 2 hetente leesek gameboy kazikat túrni, de a honlapon lévő kínálat nem tükrözi a valóságot, vagy legalábbis eddig így volt.
Pixelconon tényleg levegőtlen volt a hely, én kb. 18:00ig bírtam utána összeszedtem a gameboy standomat és eljöttem.
Lopás nem nagyon szokott lenni, sok gép van kirakva, de általában csak 1-1 játékkal, ami feltűnő lenne, ha hírtelen eltűnne, mert többen is várnak egy gépre, valamint sok szervező köröz beépített emberként a sorok között
Én se hagytam ott egy percre se a gameboy gyűjteményemet, csak mikor valaki leváltott öt percre.
-
darkmore
tag
Azért megjegyezném, hogy nincsen olyan, hogy vége van valaminek.
Volt kb. 30-40 darabos gameboy gyűjteményem (játékok), de eladtam, utána lett 100-110 darabos, de eladtam, most van kb. 50db, de ezt nem akarom eladni.Igen, a váramat meg egy mocsáron építettem
-
darkmore
tag
-
darkmore
tag
válasz szarvasbogár #12417 üzenetére
Akkor lehet megérne egy próbát a game gear!
Amúgy ha megy 6 tölthető aksival, azaz 6*1.2v=7.2v akkor pont jó lenne két telóaksi sorba kötve+micro usb toltőpanel és máris felhasználó barátabb lenne, lehet módosítani se kellene mert minden elférne az elemek helyén.
Gameboyt üzemeltetek most egy telóaksiról és eddig csak 1 játék fagyott a 3.7v miatt, a héten fogok belerakni két új aksit, elvileg a 7,4v még bírni fogja (9v felett sül meg az lcd).
Tehát vannak megoldások a portabilitásra
[ Szerkesztve ]
-
darkmore
tag
válasz adalbert1 #12412 üzenetére
Valamint a Game Gear bár technikailag jónak tűnik, de softwareesen, játékélményben elég lelombozó kritikákat lehet róla látni.
Én egy lynxért nagyon tudnék könnyezni, de egy Turboexpress lenne atomdurva, bár a játékok a lynx-en jobbak, de a korabeli Truboexpressnek odaver a felbontása.
Mindegy sok szép platform van még amire sajnos nem lesz ideje soha az embernek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Villanyszerelés
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Karcmentes, lemezes Playstation 5 eladó
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21 ELADVA,értékelésre vár
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest