- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!(beleértve a sárga kazettákat is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz energy4ever #13542 üzenetére
Mivel elsősorban itt a beszerzés a lényeg, ezért lehetne link a PH!-s eBay meg online vásárlásos topicokra. Mire ügyeljünk, mi az egyértelmű fake, stb.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
válasz mirci18 #13516 üzenetére
A mai konzolok úgy vannak csomagolva, hogy egységes piafra szánják. Ahol hivatalosan is forgalmazva van a gép, oda kell adott nyelvű leírás is - erre valóak a többnyelvű füzetecskék.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
Jah, az interlacing, kellett nekik megváltoztatni a kijelző technológiáját. Nekem 1004-esem volt, a 3000-es a szomszéd srácnak - már ott is kiszűrtem anno valamit, de akkor még nem tudtam, hogy mit.
-
Mister_X
nagyúr
válasz energy4ever #13403 üzenetére
Milyen áron? Van esélyem monitorra kötni?
Jól gondolom, hogy ez a transparent green házas cumó?
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz energy4ever #13315 üzenetére
Nem egészen. Az egyik fórumtárs szerelmesedett bele a Fatal Frame 5-be és az akkor még japán only volt. Más egyéb, régióexkluzív játék nem igazán van Wii U-ra (ami engem érdekel). Vita, PS3, PS4 esetén lényegesen több ilyet lehet felmutatni.
Shenmue kifejezetten azért érdekel japánul (természetesen amellett, hogy tanulom a nyelvet), mert az angol szinkron, hát... nem épp a legjobb. Pár videót láttam, de ott is csak a fejemet fogtam. Amit japánul álmodtak meg, nem lehet maradéktalanul átültetni más nyelvre.
Wut, Sonicot két napig forgalmaztak Japánban?! Hogyazistenbe.
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz energy4ever #13312 üzenetére
Nem adnám el. Amúgy persze, japán, azaz NTSC-J, de egy PAL gépben működésre tudom bírni boot lemezzel, nem?
-
Mister_X
nagyúr
válasz energy4ever #13309 üzenetére
Akkor rákötöm arra, kényelmesebbnek tűnik Még azon gondolkodok, hogy be merjek-e rendelni egy japán Shenmue-t nevetséges áron.
-
Mister_X
nagyúr
válasz Madara-san #13297 üzenetére
Jól sejtem, hogy azzal monitorra is köthetem?
-
Mister_X
nagyúr
Üdv!
Sega Dreamcastet hogyan lenne érdemes HDTV-re kötni, hogy a lehető legjobb képet kapjam?
-
Mister_X
nagyúr
Ugyan ilyen előnnyel indult anno az Xbox 360 és a végére beérte a PS3. Most, azt leszámítva, hogy ugyanakkor indult a két nagy, fordítva látszik a helyzet: a Sony kijelentette, hogy kevesebb 1st party cím lesz a hosszú fejlesztési idő és költségek miatt, míg ONE-ra záporoznak a címek. A Sony hátradőlt, kiélvezi a (pillanatnyi) helyzetét. Most a Microsofté a gyengébb gép, de az MS azon van hogy felfuttassa a gépet. A Nintendo meg hozza a formáját, N64 óta csak az exkluzívak miatt érdemes N konzolt venni, most sincs másképp. Aki 3rd party cuccokra vágyott, annak a Nintendo sosem volt a platformja az aranykort leszámítva.
-
Mister_X
nagyúr
Jelen állás szerint a Wii U a legjobb konzol az áráért. Rengeteg az exkluzív cím, barátságos árcédula, jobbnál jobb 1st party felhozatal a közeljövőben... konzolt meg az exkluzívak miatt veszünk, nemde?
-
Mister_X
nagyúr
eBayen, a Japánból érkező dolgokat hiába látom forintban, yenben szokás mérni arrafelé a dolgokat Sőt, az egyik termék iránt egyszer érdeklődtem célnyelven és ott elhangzott a yen is, mint valuta... de névtelenül dollárt mutat nekem is a rendszer, úgyhogy passz. Amúgy is 100:1 az arány a yen és dollár között, de megelőlehezek nekik a bizalmat. Pontosabban, nem látok a megjelölt japán termékeknél olyan áringást, mint az usákoknál.
Ellenben, párszor már vásároltam a japán HMV-től, illetve a japán Nintendo eShopból, de az nem retro.
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
Ezért kár volt beírnod ide.
-
Mister_X
nagyúr
válasz AliceWake #8448 üzenetére
Ilyenkor amúgy csak simán meg kell nyitni Windows alatt Windows képnézegetővel (simán megnyitás), ott a nyilakkal elforgatod és megjegyzi, hogy annak úgy kell lennie.
-
-
Mister_X
nagyúr
válasz adalbert1 #8428 üzenetére
Nem jó a megfogalmazás: ki az aki retro videojátékokat gyűjt és azt nem eBayen teszi? Én csak gépet fogok venni itthonról, mert sajnos EU-ba a posta drágább, mint a meghirdetett Dreamcastek 95%-a... (a maradék 5% az extrán speciális limited editionök és bontatlan darabok).
-
Mister_X
nagyúr
válasz AndrewBR #8403 üzenetére
Amennyiért ő hirdeti az MSR-t, annyiért én kaptam mellé egy Virtua Fighter 3-at, Jet Set Radio-t és THPS2-t. Ja, és házhoz szállította a posta. Külföldről. Picivel (500Ft) Shenmue Limitedet vágnak hozzám a világ másik feléről, ingyen postával (Japán), Code Veronica detto.
-
Mister_X
nagyúr
Természetesen. Én addig el sem merek kezdeni Dreamcastezni, amíg be nem szerzek egy CRT-t (elhozom apámtól a jól bevált "kicsi"-t), mert tudom, hogy mind az LCD monitoron, mind a HDTV-n bitang ocsmány lenne. Tapasztaltam már GameCube-bal, inkább fizetek egy SDTV-ért.
-
Mister_X
nagyúr
válasz WhiteWalker #8154 üzenetére
A helyedben eBayre raknám fel, pillanatok alatt elviszik. Megnézed mennyibe kerülnek külön-külön, összeadod, majd levonsz mondjuk 15-20%-ot az állapotuk miatt, kirakod ingyen postával (max 3k kb.) és el kell vigyék pillanatok alatt
-
Mister_X
nagyúr
válasz adalbert1 #8127 üzenetére
A jéghoki a másik dolog, amivel nem tudok kibékülni, talán azért, mert kellemetlen emlékeim vannak a jégkorival. Valahogy amerikai fociban sokkal több stratégia van, ezért tetszik csak az. FIFA-val meg addig szoktam játszani, amíg a haverom nem ad a kapusával gólt...
Amúgy azt nem értem, hogy PAL és NTSC lemezek miért olyan drágák, míg a japn NTSC-J-k baromi olcsók? Pl. az alap Shenmue a kontinensen háromszor drágább, mint Japánból a gyűjtői (és még posta is van a PAL-ra)
-
Mister_X
nagyúr
válasz adalbert1 #8125 üzenetére
"Szerintem az egyik legjobb/legélvezhetőbb sportjáték" - itt van a kutya elásva Pontosabban a deszkás címeket nem bírom valamiért, amcsifoci megy, FIFA-t se bírom, de többször is rávettek már, hogy játsszak vele. NBA jöhet.
-
Mister_X
nagyúr
Üdv nép!
Én is elkezdtem retrózni, a minap érkezett eBay-ről 3+1 Dreamcast játék mindössze 15$-ért (ingyen posta)(!!!). A címek Metropolis Street Racer, Virtua Fighter 3tb, Jet Set Radio és Tony Hawk Pro Skater 2 (pfej). Az egyetlen szépséghiba, hogy tok nem járt hozzájuk, csak a karcmentes lemezek (!) és a kézikönyvek. Gondoltam berakom őket Blu-ray tokokba, hogy olyan nextgen feelingje legyen, ha már tartalomban büntetik a jelenlegi felhozatalt, de a THPS2-t kivéve NEM lehet őket berakni a kézikönyv miatt. Elmorzsoltam egy könnycseppet, hogy akkoriban még nem spóroltak a papíron és sikerült igen vaskos olvasnivalót bepréselni a tokokba. Egyszerűen nem lehet lezárni a BD tokot.
Gép még nincs, az majd fizetéskor, mert nagy valószínűséggel azt is eBayről kell beszerezni. Az előző gépet vakeráról akartam, de 500Ft-tal (!!!) túllicitáltak...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Viccrovat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- OLED TV topic
- Óra topik
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer