Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Blu ray írás és írási hiba
- Múltidéző, bézs toronyházakkal villant a Thermaltake
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Ez aztán elég komoly ProArt monitornak tűnik!
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED TV topic
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Beszédhibás barátunk már magánbeszélgetés során lebaszott érte, de azért elmondanám, hogy nekem tetszett a Tin Man.
Máshol már írtam róla, de mivel logoutról nem lehet normálisan linkelni, beírom ide is, mindenféle elterelő sallangok nélkül:
Most néztem a SciFi Channel Tin Manjét, nekem kimondottan bejött. Kreatív, szép, szórakoztató, kellően klisés, kellően közhelyes, korrektül megspékelve némi eyecandyvel.
Ez is 3 részes volt, elsüthették volna trilógiának, de nem: leadták három egymást követő napon. Személy szerint vevő vagyok a DVD-re, ha megjelenik - persze kint (amazon rulez), mert addig nem bírok várni, amíg nálunk is kiadják.Amúgy részben a nosztalgia dolgozik bennem, emlékszem még a Krull bolygóra, a Gorra, meg az összes többi hasonszőrű B kategóriás fantasyre, amik gyerekkorom meghatározó filmélményei voltak, és ez valahogy azokkal volt rokon, persze mai köntösben, a mai ízlésvilágnak megfelelően.
Ps: Amúgy SciFi Channel lesz most nálunk is, nem? Akkor azért van rá esély, hogy jövőre a karácsonyi szezonban ellövik ezt itt is.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Audio technica ath adx5000 hifi fejhallgató extra kábelekkel
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- Eladó új állapotban levő Realme 8 Pro 8/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest