Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
benjamin
tag
válasz
Sz.Miki #3147 üzenetére
Helló
Olvasgattam más fórumokat és ezt egy másik fórumon találtam, neked is segíthet.
A fórumon irta a hasonlócipőben járó kolega, Eseményazonosító 51:
Ha valakit esetleg érdekelne még a probléma megoldása, akkor elmondom, mert sikerült orvosolni. Végül is a megoldást ez a link adta: http://www.hardwareanalysis.com/content/topic/12946/
Sok mindenről szó van itt, hibás meghajtószoftverről, hibás hardware-ről egyaránt. Végül nekem az segített, amit ennek a fórumnak a sorai között is lehetett olvasni, hogy a SATA vezérlőnél (Sajátgép > Tulajdonságok > Hardver > Eszközkezelő) ki kell kapcsolni a Command Queue támogatást - persze ezzel elvileg kisebb teljesítményt nyújt a diszk, én jelentősebb teljesítményvisszaesést nem tapasztaltam. Amióta ezt kipróbáltam, nem akarom elkiabálni, azóta egyszer sem fordult elő a kezdeti jelenség. A Microsoft support oldalán olvasottak alapján MS dll file lehet a bűnös, kérdés csak az, hogy lehet-e orvosolni hogy használni lehessen a CQ-t.Ezek alapján az nvidia driverrel van a gond, ami nem támogatja normálisan a CQ-t
Sok sikert.
-
benjamin
tag
válasz
Sz.Miki #3145 üzenetére
Nem nem tévedsz. Az Fdisk a merevlemezre utal. A másoláskor azonban a memória egy része is közremüködik a gyorsabb adatátvitel érdekében. Az fdisk utalhat arra is, hogy éppenséggel tápellátási problémák miatt kihagy a merevlemez és hibákat okoz az olvasás írásban. Ellenőrizd a tápcsatikat, és ha tudod cseréld ki a sata kábeleket mert előfordul, hogy azok rosszak, nagyon silány minőségük és sok a rossz közte (metört).
Próbát megér az is, hogy minden nem szükséges eszközt leszedsz, és csak a legszükségesebb dolgok vannak rajta, ha még így sem javul mást sajna már én sem tudok. Az 500W Liberty bőven elég 80% hatásfok mellett is 400W a géped meg terhelt állapotban is kb 320W vesz fel, bőven elég.
-
benjamin
tag
válasz
Sz.Miki #3142 üzenetére
Vegyél ki két memória modult, ha akkor is ez van, akkor cseréld ki a másikra, ha a gond valamelyik esetben még fennáll, akkor azokkal a memekkel van gond. Ha mindegyiknél még marad a hiba, akkor mehetsz tovább a hiba keresésben.
Ha egyik pár modulnál sem lép fel hiba, akkor viszont vistát javasolnék feltenni. -
benjamin
tag
válasz
Sz.Miki #3139 üzenetére
OK olvastam a konfigod és látom azzal nem igen lessz gond. Húzva van a gép akkor állítsd alapra és ha feljön a hiba, akkor a húzás miatt valamelyik eszközöd hibázik (memória több mint valószínű).
Ja 4 giga esetén felejtsd el az XP-t és rakj fel 64 bittes XP-t vagy 64 bittes Vistát, mivel az XP nem címezi meg a memeidet és ez miatt is lehet a sok hibaüzenet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L580 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest