- Mini-ITX
- Bemutatkoztak az Arctic P Pro Reverse sorozatú, "tükrözött" légkavarói
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Sajátos kábelmenedzsmenttel jöttek a belépőszintre a Lian Li tápjai
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
Üdv!
Én egyébként nem szenvedtem semmit SP2004C-vel. először haver WIN2000-ére dobtuk fel, úgy ,hogy ott csak PATA cuccok voltak, SATA driver-nek nyoma sem volt, de nem is engedte felrakni, mert azt mondta, nincs ilyen eszköz, nincs mire felrakni....Azt a pár sort a redegidtben átírtam, és lám muzsikált. Persze biosz látja 200GB-ot, azt azért megnéztem. Meg azért az is hozzá tartozik, hogy amelyik alaplapon van SATA dugasz, az azért simán lét 120GB fölé, nagyon-nagyon régi az az alaplap, amelyik csak 120-at lát (de az akkor még nem is hallott SATA-ról). Tehát nem kell ide bios, meg mizéria frissírés...egyébként nem értem, hogy mások miért szenvednek a formázással. Nem kell ide se új win, se semmi. Regedit átír, bootol, felismer, Part. Magic 8 format, label, ntfs, miegymás.... na jó, a formázásról is kell tudni egyet s mást, de aki anno sokat szórakozott fdisk-el, az megtanulta mi a logikai, kiterjesztett, dos....partíció.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- LTE frekvenciák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mini-ITX
- Bittorrent topik
- Bemutatkoztak az Arctic P Pro Reverse sorozatú, "tükrözött" légkavarói
- Xbox Series X|S
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Honor Magic V2 - origami
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Lenovo P14s Thinkpad Gen1 FHD IPS i7-10510U 32GB RAM 512GB SSD Nvidia Quadro P520 Win11 Pro Garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest