Új hozzászólás Aktív témák
-
tothbe
addikt
na jólvanmostmár, kioktató leszek, de igyekszem nem túl durván (csak ez már fájt):
Amit az alaplapra dugsz táp, az a pci express foglalathoz ad tápot a videókártyának.
A sata kábel amit bedugsz a vinyó és az alaplap közé, az adatot visz át az alaplap és a vincseszter között.
És ha nem adsz áramot a vincseszterednek a tápból, akkor megérdemled, hogy ne is müködjön. -
eddig én is azt hittem de ez tuti elektronika figy ha két winyo közül az egyik müxik csak az elektronikát cserélem le akkor másik mi máásért kezdene el kattogni amugy meg ahogy felmelegszik a winyo akko kezd el kattogni de akkor sem kattog hanem kikapcsol a winyo
olyan mintha érinkezés hibás lenne a kábel és egy pillanatra lekapcosl minnél tovább használom annál többet csinálja (szerintem ahogy melegszik) leaglábbis ez tünik nekem logikusnak mivel az elején minden jól müxik .....
mindegy most kereshetek másik elektronikát
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Synology NAS
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Medence topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További aktív témák...
- Western Digital WD Red Pro 3.5 16TB 7200rpm SATA3 (WD161KFGX)
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- 8TB WD Red NAS 100/100/ garancia/ ingyen foxpost
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest