Új hozzászólás Aktív témák
-
knorbi89
csendes tag
Hello!
Nekem is az lenne a problémám, h nem ismeri fel az Xp Serial ATA-s írómat (HL-DT STDVD-ram vagy vmi hasonló LG) eszkökezelőben Rendszereszközök-ön belül van:
ACPI-beépített lehetőség gombja
ACPI-termikus zóna
ACPI-ventillátor
Microsoft ACPI szabványnak megfelelő rendszer
lehetőségek, és sehol ACPI/SATA melyik illesztőjét frissítsem
Amúgy ACPI módban lett telepítve az XP én úgy tudom legalábbisezzel a meghajtóval
se SP2-es se SP3-as Xp nem látja
Pedig újratelepítés előtt felismerte egyből, csak halál lassúság miatt újraraktam
ABIT BH7(-e) alaplapom van 1db Sata csatlakozással
Vki segítsen pls, mer már 4 napja szenvedek vele. Alaplaphoz nem adott a szervizes alaplapi telepítő cd-t se, mer ha lenne akkor megoldottam volna, h áthúzom a drivert, mert olvastam, h a cd-n lenne hozzáDrivert Abit.com oldaláról nemtom leszedni, mer van 1 pár lehetőség és Everest Ultimate edition nem írja ki a SATA-m típusát így nemtok hozzá leszedni se driver-t az alaplapi leírásoknál meg csak annyit írnak, h van rajta 1 SATA csatlakozás, de más semmi. RemélM vki tud segíteni
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Netflix
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Linux kezdőknek
- Melyik tápegységet vegyem?
- BestBuy topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Toshiba P300 3.5 2TB SATA3 (HDWD320UZSVA) új, 3 év gar
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Western Digital Purple 4TB HA520 - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged