Új hozzászólás Aktív témák
-
knorbi89
csendes tag
Hello!
Nekem is az lenne a problémám, h nem ismeri fel az Xp Serial ATA-s írómat (HL-DT STDVD-ram vagy vmi hasonló LG) eszkökezelőben Rendszereszközök-ön belül van:
ACPI-beépített lehetőség gombja
ACPI-termikus zóna
ACPI-ventillátor
Microsoft ACPI szabványnak megfelelő rendszer
lehetőségek, és sehol ACPI/SATA melyik illesztőjét frissítsem
Amúgy ACPI módban lett telepítve az XP én úgy tudom legalábbisezzel a meghajtóval
se SP2-es se SP3-as Xp nem látja
Pedig újratelepítés előtt felismerte egyből, csak halál lassúság miatt újraraktam
ABIT BH7(-e) alaplapom van 1db Sata csatlakozással
Vki segítsen pls, mer már 4 napja szenvedek vele. Alaplaphoz nem adott a szervizes alaplapi telepítő cd-t se, mer ha lenne akkor megoldottam volna, h áthúzom a drivert, mert olvastam, h a cd-n lenne hozzáDrivert Abit.com oldaláról nemtom leszedni, mer van 1 pár lehetőség és Everest Ultimate edition nem írja ki a SATA-m típusát így nemtok hozzá leszedni se driver-t az alaplapi leírásoknál meg csak annyit írnak, h van rajta 1 SATA csatlakozás, de más semmi. RemélM vki tud segíteni
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagarival
- Samsung 990 Pro 4TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- Samsung 870 EVO / 250GB / MZ-77E250B
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged