Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
Sokkal fluidabb, reszponzívabb lenne a játék, negyedére csökkenne az input lag.
Nem tudom mi az a TD2, de az eddigi pár hozzászólásod alapján feltételezem, nem kompetitív szinten játszol mondjuk Rainbow Six Siege-dzsel vagy valami CS-vel, úgyhogy én nem feltétlenül költenék a helyedben ennyi pénzt egy ilyen monitorra, ha tényleg nem indokolt az ilyen magas képfrissítés.

-
Bjørgersson
félisten
Szépen megöltük a topikot.

-
Bjørgersson
félisten
Nem lehet egyébként, hogy az új 5600 XT-k már alapból az 5700 XT hűtésével jönnek az új, megemelt TDP-jű BIOS miatt?
-
Bjørgersson
félisten
Pedig ugye az is be van kapcsolva fölötte, most ránéztem a Radeon Software-ben és 0 RPM-et ír a ventire ezekkel a beállításokkal, úgyhogy elvileg megmarad. Performance módban van jaja, frissített BIOS van már egyébként rajta, próbáltam még múltkor átkapcsoltva, úgy valami 1500 MHz alatt volt a GPU órajel alapon, úgyhogy inkább visszakapcsoltam.
Kb. két órányi Rainbow Six Siege után néztem, élsimításon kívül maxon van minden beállítás.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Na, azóta egyébként a chipset driver telepítő automatikusan indul a rendszerrel együtt, a Feladatkezelő \ Indítás fül alatt viszont természetesen nem szerepel...

-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Probléma megoldva: a letöltve opciót kellett választani, az telepíti a chipset drivert Radeon Software álnéven. Tök logikus.

-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
40 GB-ot akar még letölteni, úgyhogy BF1 lesz.

-
Bjørgersson
félisten
Este megizzasztom egy kis BFV-tel; kíváncsi vagyok, a gyári ventiprofillal mennyire melegszik majd hangszigetelt házban.

-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Újraindítás után magához tért, bár idle-ben még mindig 0 MHz-et ír órajelnek meg 0 V-ot feszültségnek.

-
Bjørgersson
félisten
Valószínűleg hülye kérdés: telepíthetem a legfrissebb stabil drivert?

-
Bjørgersson
félisten
Nagyon menő, köszi!

-
Bjørgersson
félisten
Sziasztok!
Én (még?) nem vagyok tulaj, de remélem nem gond, ha kérdezek.
Szóval ha kívülről látszik a két hőcső, akkor 100%, hogy az 5700XT hűtése van a kártyán a + VRM és VRAM hűtő bordával?
Új hozzászólás Aktív témák
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gitárerősítő Boss Katana 50
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi