Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
Sokkal fluidabb, reszponzívabb lenne a játék, negyedére csökkenne az input lag.
Nem tudom mi az a TD2, de az eddigi pár hozzászólásod alapján feltételezem, nem kompetitív szinten játszol mondjuk Rainbow Six Siege-dzsel vagy valami CS-vel, úgyhogy én nem feltétlenül költenék a helyedben ennyi pénzt egy ilyen monitorra, ha tényleg nem indokolt az ilyen magas képfrissítés.
-
Bjørgersson
félisten
Szépen megöltük a topikot.
-
Bjørgersson
félisten
Nem lehet egyébként, hogy az új 5600 XT-k már alapból az 5700 XT hűtésével jönnek az új, megemelt TDP-jű BIOS miatt?
-
Bjørgersson
félisten
Pedig ugye az is be van kapcsolva fölötte, most ránéztem a Radeon Software-ben és 0 RPM-et ír a ventire ezekkel a beállításokkal, úgyhogy elvileg megmarad. Performance módban van jaja, frissített BIOS van már egyébként rajta, próbáltam még múltkor átkapcsoltva, úgy valami 1500 MHz alatt volt a GPU órajel alapon, úgyhogy inkább visszakapcsoltam.
Kb. két órányi Rainbow Six Siege után néztem, élsimításon kívül maxon van minden beállítás.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #133 üzenetére
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #127 üzenetére
Na, azóta egyébként a chipset driver telepítő automatikusan indul a rendszerrel együtt, a Feladatkezelő \ Indítás fül alatt viszont természetesen nem szerepel...
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #126 üzenetére
Probléma megoldva: a letöltve opciót kellett választani, az telepíti a chipset drivert Radeon Software álnéven. Tök logikus.
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #118 üzenetére
40 GB-ot akar még letölteni, úgyhogy BF1 lesz.
-
Bjørgersson
félisten
Este megizzasztom egy kis BFV-tel; kíváncsi vagyok, a gyári ventiprofillal mennyire melegszik majd hangszigetelt házban.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #98 üzenetére
Újraindítás után magához tért, bár idle-ben még mindig 0 MHz-et ír órajelnek meg 0 V-ot feszültségnek.
-
Bjørgersson
félisten
Valószínűleg hülye kérdés: telepíthetem a legfrissebb stabil drivert?
-
Bjørgersson
félisten
Nagyon menő, köszi!
-
Bjørgersson
félisten
Sziasztok!
Én (még?) nem vagyok tulaj, de remélem nem gond, ha kérdezek.
Szóval ha kívülről látszik a két hőcső, akkor 100%, hogy az 5700XT hűtése van a kártyán a + VRM és VRAM hűtő bordával?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BestBuy ruhás topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Dell notebook topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest