Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED TV topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
g@bo
nagyúr
-
liksoft
nagyúr
A csavarokra vigyázz, ne hagyj nyomot. A Samsung szériára vagy gyári számra összelövi a panelt a mechanikával (típustól függ, fejből nem tudom). Ha nem indul, ez is gond lehet. Akkor csak a panel újraépítése jelent megoldást. Ha az adatok összevethetőek a gari értékével, akkor marad csak a panelcsere, hátha sikerül.
-
g@bo
nagyúr
nyugodtan leszedheted a nyákot, a motor egy kis fólia köti össze a nyákkal, könnyen kiveheted, patentos a rögzítése, ne feszegesd ( a kis fehér fütykös, kipattintod - elhúzod a motor fele -, kihúzod fóliát, úgyanígy vissza. ), aztán 5 csavar.... észre se venni.
Én is eljáccottam. -
zoty314
aktív tag
Szóval nagyon örülnék, ha lenne valaki, aki helyre tudná hozni a 200-as SP2014N típusú vinyóm. Elektronikahibás, de még alig egy hónapos. Van rá gari, viszont az adataim is rajta, és azokat meg szeretném menteni. Egy ugyanilyet használok most. Sorozatszámuk egymás utáni, tehát elektronikacserével elvileg megoldható az adatmentés, de nem akarom elveszíteni a garit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest