Aktív témák
-
twollah
nagyúr
Kijott az nVidia Forceware uj verzioja (v179.48 Beta), ami csak a notebookokhoz hasznalhato.
Bovebb info itt.
-
(Darkwood)
őstag
Ennek fölösleges külön topic. Próbálkozz itt: [Milyen notebook-ot vegyek].
-
FastCatch
csendes tag
Sziasztok!
12-13"-os üzleti notebook-ot keresek kb. 2 kg alatt, no gaming, viszont elviselem, ha azért a 300 eFt-ért ki is néz valahogy. Hatalmas teljesítmény igényem nincs, de a Vistát azért vigye el használhatóan...
Hosszú nyomozás után találtam egy Dell sorozatot (M1330), ami jól hangzik, egész addig míg ki nem derül, hogy tervezési hibás, és gyakorlatilag minden példány alaplap és GPU cserés lesz egy éven belül... Megbízhatatlan üzleti laptop (az egyetlen gépem) -- na, azt nem! Nem nagyon volt ötletem, de most megtaláltam a Samsung Q210 és Q310 masinákat.
Tudja esetleg valaki, hogy ezeket ki forgalmazza itthon? Nekem úgy tűnik senki, de miért nem? Ha nem, hogyan lehet magyar billentyűzethez jutni? (A többi asszem mindegy, elvagyok az angol doksival meg ilyenekkel.)
Ezen felül, ha valakinek esetleg van gép-tippje, szívesen várom. (A Samsung-ok kivételével egyelőre a T400-as Thinkpad és az Acer 6293 játszik, esetleg a Dell Vostro 1310, de egyiktől sem vagyok elájulva.)
Előre is kösz,
FC
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Formula-1
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Apple Watch 9 GPS + Cellular 45 mm
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Lian Li Vector V100R FSP 650W
- AKCIÓ! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest