Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BBéci

    titán

    válasz megema #48363 üzenetére

    Kapásból elvetendő a beépített lejátszó, ha a film 24p-s, mert azt a TV 60-ra húzza fel. Az is elfogadhatatlan, hogy a belső feliratokat nem látja.
    Aztán ott a kép- és hangminőség, amit zongorázni lehetne, akkora mértékű. Pár hónapja egyik fórumtársunk, aki ugyanúgy elégedett volt a tévébe épített vacakkal, mint Te, kapott ajándékba egy (ha jól emlékszem) MED600-at. Leírta a tapasztalatait, képeket is készített a különbségekről. Szerinte ég és föld. Sajnálta, hogy nem korábban tért a helyes útra. [link]
    Egy idézet belőle:
    "Mosolyogva betöltöttem a Samsarát - és leesett az állam. Konkrétan olyan a változás, mintha a Pana grátiszba becsempészett volna egy ZT60-az a kecómba az éjszaka. Döbbenet részletek jöttek elő - pl a Katrina sújtotta városban az iskolapadokon ahol áll vastagon a kicserepesedett agyag - eddig nem nagyon tűnt fel, hogy a szél két kis pókhálót lobogtat.... Az egész kép szinte három dimenziós, minden ragyog, az árnyalatok simák, nincsenek színgyűrűk, már-már három dimenziós plasztikussággal elevenedik meg minden."
    A TV egy 55 colos VT50.

    [ Szerkesztve ]

    Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

Új hozzászólás Aktív témák