- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kleroo
veterán
Engem is elbizonytalanított. Azért a semmit nem ér túlzás, mert szerintem a legtöbbünknek 5-7 évet szolgálatban van egy TV (aztán csere, mert kell a jobb), és abból csak 1, max 2-ben van gari.
De a QLED-ről mit tudni, mennyire nyűgös szerkezetek?(Ha más nem, akkor behúzom újként a HISENSE-t ami Q70R klón kb)
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Szilágyi84
senior tag
HDMI 2.1 mióta elérhető és csak a drágább idei modellekben van ?
-
cdl
senior tag
válasz Szilágyi84 #142305 üzenetére
A qledesekben 2020-tól van.
-
addikt
válasz Szilágyi84 #142305 üzenetére
HDMI 2.1: TV-k melyeken már részben működik
[link] -
aerosmith
őstag
Árulnak itthon valahol 8k tvhez HDMI2.1es kábelt 10 méterest?
Ami bent van a falban azzal csak 4Kt tud, cserélnem kell... -
addikt
válasz aerosmith #142309 üzenetére
Passzív HDMI 2.1-nek megfelelő kábelt ne is keress, azoknak leginkább 3 m a max. hosszúsága.
Aktívból (jelerősítős vagy optikaival kombinált pl. [link]) már néhány helyen beszerezhető, itthon még nem nagyon láttam. Ha a kilógó részeken is stabil és biztonságos helyen van, akkor én inkább az optikai kombóst javasolnám.[ Szerkesztve ]
-
user26
senior tag
Sziasztok!
Valahol lehet venni még 32" alatti Samsung TV-t ?
24" -s a jelenlegim, szeretnék nagybbra váltani, de kis szobáról van szó, 3*3m :/
Kis méretű szoba miatt nagynak gondolom a 32" -s (80-81cm átmérő) TV-t. :/
Vagy szakértőbb kollegák mit gondolnak ?
Falon lenne, és kb 1,8m - 2m - 2,2m -ről lenne néze. Olvastam az ajánlott távolságot, de számomra az szépen leírt fehér alapon, fekete szöveg. Való életben való gyakorlati használat mellett ergonómiailag működőképes lenne ?Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
Kleroo
veterán
válasz user26 #142312 üzenetére
Monitornak van használva egy 32-es édesanyámnál. 40-50centiről van nézve, avagy 1m-ről hátradőlve. Pont jó, még 50centin se fejforgatós/zavaró. kb sweetspot. Ennél nagyobb már fejforgatós/szemtikkelős kezdene lenni.
szóval 2m-re...kb bármi. nekem 49es van, és 1.5m környékére fekszem tőle. Perfekt.Képzelj el nagyobbat 40es TV-t vennék, legjobb ár6tudás kb manapság.
[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
iceQ!
addikt
Sziasztok,
Van egy régi Samsung Tv-k (2009-es). UPC-nél szerettünk volna kérni bele egy CI kártyát, viszont nekik csak CI+ van (persze, hogy nem lesz csak CI). Digivel ment rendesen ez a szolgáltatás, itt pedig nem. Nem ismeri fel a kártyát kompatibilitás problémával.
Model: LE40B650T2WXXH
Nyomok neki délután egy SW frissítést, hátha segít. Esetleg másnál ez hogy szuperál, akinek olyen TV-e van?!
[ Szerkesztve ]
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
iceQ!
addikt
Az lesz, vagy:
1, Másik tv
2, Nem lesz kártya
3, Nem lesz semmi és marad ez a pár csatorna ami jelenleg van fentAmiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
kebab90
kezdő
válasz Kender23 #142325 üzenetére
Ja eléggé durva. Megy is vissza oda ahonnan jött.
Pedig nagyon akartam, hogy műköjön mert tetszik a mérete, de hétfőn jön a CX remélhetőleg az már marad, mert ha nem nem tudom mi lesz helyette.Amúgy az az érdekes, hogy ennyire csak akkor látszik ha game mode ban van bekapcsolás után. Ha átlváltok másik módra alig látszik, de azért még látom, és hiába váltom vissza újra game modba akkor sem lesz ennyire durva.
-
bikfic1
tag
Sziasztok!
Véletlenül láttam meg egy 100 ezres samsung UE48JS9000 tv-t kiváló állapotban.
[link]
Megéri még ez a korábbi készülék? Eddig nem volt számításban az ivelt kijelző , de ez a tv többi paraméterében elég vonzó. Meg az ára is. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? mármint hogy ívelt kijelző. Film és tv adásokra mennyire ajánlott, vagy nem? köszi -
falabu88
aktív tag
Sziasztok! Az mitől lehet, hogy csatlakoztatva egy bluetooth fülest és arra váltva a hangkimenetet, továbbra is szól az optikai kábelen csatlakoztatott hangprojektor? Illetve azóta már teszteltem, tv hangszórót választva is szól a projektor.. Lényeges lenne, hogy csak a füles szóljon.. Az alany egy UE55TU8502.
-
Faterkam
addikt
A Samsung TU8502-es TV.-hez jött új frissítés tegnap, gondolom több modellhez is elérhető! Nekem OTA-n nem, csak USB-n frissült!
Frissítő fájl (USB-n) verzió 1402.4 (Többnyelvű) : All Windows
2020-09-29"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
iceQ!
addikt
válasz iceQ! #142322 üzenetére
Próbáltam a tv-t USB-n keresztül frissíteni, nem találat fajlokat pedig nem a legjobb szoftver van rajta. Mi a titka ennek a folyamatnak?
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
st6969
őstag
Srácok! Help please!
Van ez a Chansort, régóta használom, 4 vagy 5 éve. Néha a UPC visszaállít pár csatornát Ilyenkor előveszem az utolsó mentést, visszateszem, és hónapokig jó.
Mostanában ismét észrevettem, hogy pár csatorna eltűnt (de szó szerint, tehát nem létezik pl. 12-es, 13-as csatorna, a 11-es után a 14-es jön), néhányon pedig nem az van, ami be volt állítva. Na mondom, semmi gond, volt már ilyen, újra rátöltöm az utolsó mentést. Úgy tűnik, hogy jó pár másodpercig, de néhány csatornát csak átállít, ill. töröl.
Mit csinálok rosszul? 5x is próbáltam egymás után. Esetleg egy ilyen újratöltés előtt mindig kellene egy teljes behangolást csinálni, azt sorbarakni, és úgy visszatölteni a tv-re? Lehet ennek jelentősége?
46F6400 a tv (nem mai gyerek )
-
iceQ!
addikt
-
nagyúr
Sziasztok! Tavaly vettem egy Samsung 50NU7022 -t a hálóba, most került mellé egy settopbox is. Az istenért nem találom a menüben a távirányító összehangolására szolgáló menüpontot. Nincs ilyen? Nem tudom sehogy se feltanítani, hogy ne kelljen a box távját használni? Az LG-mnél ez nem volt gond
[ Szerkesztve ]
-
sunavlys
senior tag
válasz tboy93 #142338 üzenetére
nem ez kell neked?
A távirányítóval lehetősége van TV készüléke vezérlésére is.
Ezt a funkciót a következőképpen tudja igénybe venni:
1. Nyomja le a piros és kék gombokat egyszerre körülbelül 3
másodpercig. Ezt követően a set top box bekapcsoló gomb körüli
LED pirosra vált.
2. Üsse be a 992 kódot, majd a táblázatban lévő kódok közül keresse
ki a TV készüléke típusának megfelelőt, és üsse be azt is. Pl.
Samsung TV készülék esetén az alábbi kódot kell beütni: 992 2448.
3. Tartsa lenyomva a Némítás gombot mindaddig, amíg a TVkészülék
el nem halkul.
4. Amennyiben a TV elhalkul, nyomja meg az OK gombot, amivel a TV
funkció beállításra kerül.ZTE v967s, Redmi 4A, Huawei_p9_lite_2017, Redmi Note 11 Pro
-
nagyúr
Köszi mindenkinek, de én nem a set-top box távját akarom használni, hanem ponthogy a TV-ét. Azt szeretném ha a TV távirányító irányítaná a set-top boxot és tudna csatornákat léptetni. Az LG-nél ez így megy, fel tudom tanítani az LG magic remote-ot hogy irányítsa a cisco set-top boxot.
Fordítva azért nem jó, mert akkor meg a TV extra funkciói nem mennek (YT, netflix stb).
Egyébként amit linkeltetek az megy, a set-top box távot feltanítottam, de az mint fentebb írtam a szarnak egy pofon, az okos funkciókat nem lehet vele vezérelni
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz tboy93 #142343 üzenetére
Anynet (CEC) a neve, ha jól emlékszem korábbi Samsungjaimra.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
bisiz
tag
Sziasztok!
Q9FN szervíz menübe hogy lépek be?MSI x570-a pro, Ryzen 7 5600x, BQ Dark Rock pro 4, G.skill DDR4 2x16gb 3200, AMD Radeon 6900XT, Corsair rm650x
-
Marcus047
csendes tag
Estét, tudja vki,a Qled tvk tudják kezelni,az ilyen 4-5 tbos külső vinyokat?
Épp készülök venni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Peugeot, Citroën topik
- Metal topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Weblap készítés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Synology NAS
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)