Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Klaya1986

    aktív tag

    válasz SAABPEPE #132753 üzenetére

    Szia. Nekem ilyen típus van. Alapvetően elvagyok vele. Viszont vannak hiányosságai, ami az előző Samsung tévémen adott volt.
    Negatív : nagyon kevés csatlakozó van rajta, konkrétan jack sincs, emiatt adhattam el a 2.1-et, mert nem tudtam rákötni.
    Bluetooth nincs... Fejhallgatóm szintén kuka, pedig sokat használtam azt is. És ugye így pl vezeték nélküli hangcucc megint kilőve. Marad az optikai csati, de ugye akkor kell erősítő, hangfalak, kábelek...
    Nincs dts, divix, xvid, avi támogatás. Bár a legtöbb film már mkv formájában van fent. Nekem mégis sok film el sem indult. Korábbi Samsung mindent lejátszott.
    A talpa elég gagyi.

    De hogy jókat is mondjak. Nekem a kép minősége megfelel, egész jó, nincsenek foltok, bevilágítások sehol. Egész gyors a menü. A hangzása tv-hez képest meglepően jó szerintem. Fél éve 120 ezerért vettem, ennyi pénzt bőven megér. Többet viszont nem adnék érte. Smart tv elvileg, gyakorlatilag a korábbi Samsungomhoz képest kicsit buta.. Nekem a Bluetooth /3,5 jack /dts hiánya fajó. Főleg, hogy ezek filléres dolgok.

Új hozzászólás Aktív témák