Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz mpo #127646 üzenetére

    Jó tévéid vannak, nincs értelme kapkodni...

    Lehet, de hogy a q8-cat év vége felé nem adom el 1.2-ért az biztos, sőt szerintem a 600 ezer is irreális lesz már akkor. Viszont átgondolva az éjszakát arra jutottam, hogy a q8 megy csába, a sony-t nem veszem meg, mert akármennyire toplistás tv, 2017-es modell.
    A nyaralómból elhozom holnap az ott "rohadó" 65-ös oled-et és azzal "kivárok" nyár végéig, maximum őszig és akkor veszek majd tévét. De akkor a legjobbat, ami a piacon van/lesz, de nem 8K, mert az tényleg nem érdekel, hacsak nem azért, mert más választásom nem lesz. A gond az, hogy nekem a 65 az kicsi, ráadásul az ambient-nek készült falat is be kell majd vakolni és lefesteni.
    Egyelőre ez az egész LCD technológia olyan, hogy a szart próbálják meg mindig egy kicsit jobbá masszírozni, ami úgy sem lesz jobb. Egyszerűen a Q8 és a Q9-cel vége, hiába masszírozzák tovább ez már nem lesz jobb, ezek a tévék is ha jól belegondolok, talán a felét sem érik, mint amennyiért árulja ez a köcsög banda.
    Röhej, ahogy a gyártó pofozgatni próbálja MÉG MINDIG a már sok éve elavult technológiát.

    A belépőszintű szarjaikért, meg konkrétan nekik kellene fizetni, mert azokat tévének nevezni 2019-ben már elég nonszensz. Bevilágítás, felhősödés, akadozás etc... ezeknél minden belefér már az adott technológiába? Mibe? Ez technológia?
    Ettől függetlenül az A1 sony-t egyik este majd letesztelem, ha megbeszélem a sógorral az új időpontot.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák