Kedvező árú Loewe WOLED TV érkezik

A We.See fantázianevű újdonságba az LG Display panelje került.

A luxuskategóriás termékeiről ismert Loewe bejelentette, hogy egy szerényebb piaci szegmensbe szánt OLED televíziót dobnak piacra, ami a We.See nevet kapta, és 48, 55, illetve 65 hüvelykes változatban kerül a boltokba.

Hirdetés

A termék az LG Display által jelenleg kínált legkisebb tudású, alap WOLED panelt kapta meg, amelynek hátránya, hogy a fejlettebb riválisaihoz képest alacsonyabb fényerővel rendelkezik, és emiatt világos szobában nem teljesít jól, plusz a HDR (HDR10, HLG, Dolby Vision) anyagok visszaadása sem olyan szép.


[+]

A kontraszt ezzel szemben végtelen, de a színek is minden bizonnyal rendben vannak, és a 120 Hz-es maximális képfrissítési frekvenciához AMD FreeSync technológia párosul. Az apparátus egyébként a Hisene televíziókból ismert Vidaa okosrendszert kapta meg, ami még mindig küzd hiányosságokkal.

A 48 hüvelykes képátlóval bíró változat 1700 (~660 000 forint), az 55 hüvelykes kivitel 2000 (~780 000 forint), a 65 hüvelykes verzió pedig 2700 euróba (~ 1 050 000 forint) kerül majd, szóval körülbelül ugyanarra az árszintre pozicionálják, mint az LG C4-et, és drágább lesz, mint a Samsung portfóliójában jelenleg legjobbnak számító, QD-OLED-es modell, az S95D.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Loewe

Előzmények

Hirdetés