Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsola32
senior tag
jóreggelt
A gyerkőcöknek vettünk egy Samsung UE32M5502 tévét.
routeren lóg egy külső megosztott vinyó, melyről néznék a gyerekek a tartalmakat.
alapban a könyvtárak fele-harmada látszik, kis nyomkodás után a DIVX védett lejátszást gondolom a ludanak.miként kell regisztrálni a tévét?
ha jól néztem a divx oldalon meg kell adni egy email címet, illetve a tévében található kódot, az az email cím kell ami a tévé samus fiókja?
illetve hogy oldja fel magát a tévé? (kezd bonyolult lenni a technika, vagy egszerűen öregszem sajna ez van)köszi a segítséget
-
Antonio
senior tag
Köszönöm a választ,
megcsináltam, de ahogy sejtettem ez nem segített. Mert a tv kapcsol be magától és ez adja a jelet az erősítőnek ami szintén bekapcsol (minden más UPC/zidoo) off on marad). Ha fordítva lenne a tv nem kapcsonal be.
esetleg valakinek valami ötlet? [link] Lehet a tv távirányítója a ludas?
[ Szerkesztve ]
Samsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800
-
Celtis
veterán
válasz Antonio #127156 üzenetére
Nem értem miért vagy benne biztos, hogy nem az erősítő kapcsol be. Ha azt bekapcsolod, akkor nem indul el a TV is?
Olyan volt már itt, hogy az automatikus SW upgrade kereséskor kapcsolgatott be a TV, de nem hiszem, hogy nálad is ez lenne, mert nekem a KS7000 sosem csinált ilyet. Azért megpróbálhatod az auto upgrade keresést tiltani.
Illetve próbából vedd ki a TV távirányítóból az elemet.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Celtis #127158 üzenetére
Nekem nem kapcsolja be az erősítőt, illetve az erősítő nem kapcsolja be a Q8-cat, de többször bekapcsolt egy éjjel alatt azt észrevettem. Nem a kép, csak felpörgött a HDD, világított a billentyűzet meg ilyenek. Meguntam, távos aljzat kapcsolóval lelövöm a francba. Nem is tudom és akarom tudni, hogy ezek a hülye (okos) tévék mit csinálnak a háttérben, mikor azt hinnéd ki van kapcsolva...
-
-
Celtis
veterán
válasz ΞΔGLΞ #127159 üzenetére
Nekem nincs rajta sem HDD sem extra billentyű, így nem tudom, hogy történt-e nálam hasonló. Mivel a TV a nappaliban van, ezért nem is venném észre éjszaka-
Módosítom is a korábbi hsz-emet. Soha nem tapasztaltam, hogy a KS7000 magától bekapcsolt volna (és vele együtt az erősítő is)[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz #20221952 #127161 üzenetére
Ez még a Facebook-on lett előfizetve, fél évre 10 ezer volt. Kaptam egy m3u. file-t amit fel kellett tölteni IDE a tv mac számát megadva. Ezt a programot egyébként meg kell venni, mert csak 1 hétig ingyenes...
Tehát, Smart IPTV Hungary néven futott. Ebben volt 180 valahány csatorna és 77 FHD. Az összes magyar benne volt és egyszerűen jóval szebb volt, mint a UPC FHD csatornái. Hang Dolby 5.1 meg minden, ahogy kell.
Aztán 2 hónap után nem bufferelt, csak hibát írt. Aztán néha megjavult, mikor többen reklamáltak, aztán megint semmi, így ment végül meg is szűnt az egész FB-on. De, mint írtam, itt mérföldekkel szebb kép volt bármelyik csatornán. A playlist még most is ott van nekem, csak épp semmi nem jön ben már.
Pedig jó volt nézni az Angol Sky csatornákat is FHD-ban meg a német adókat is a magyar mellett tényleg frankó minőségben. -
Antonio
senior tag
válasz Celtis #127158 üzenetére
Szia visszafele nem működik. Tehát erősítő bekapcsolásával, nem kapcsolódik be a tv. De ha még így is lenne naponta 1x2 biztos nem frissíti magát
este kiveszem az elemeket a a távirányítóból, hátha ott a megoldás. esetleg majd Samu supportot megkérdem.
Samsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800
-
SidCorky
őstag
Sziasztok!
Megrendeltem életem első tv-jét, ami így az első okos is, kicsit kérdezősködnék.
NU7022, 50 hüvelykes. Olvasom ezt a bluetooth dolgot, van benne, de közben mégsem, mi most a helyzet? Előfordulna alkalmanként, hogy bt fejessel használnám az esti/reggeli F1 futamokhoz. Végülis ha nem tudja, az se gáz, rákötöm a gépet és netről is mehet az M4, abban meg van BT, de azért csak könnyebb lenne, ha a tv-re is tudnék csatlakozni.
A termékoldalon nem találtam infót arról, hogy van-e benne Miracast támogatás, ez azt jelenti, hogy nincs? iPhonet használok, így marad a Win vezeték nélküli tükrözésre, jó lenne, ha ezt plusz kütyü nélkül tudnám megtenni.
Fater 2014-2015 körüli LG tv-je tud olyat, hogy egy előre beállított időpontban bekapcsol a kiválasztott forráson vagy csatornát, ez a Tizen képes ilyenre?
Egyelőre ennyi, köszi a segítséget előre is.
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
Celtis
veterán
Tudtok mondani olyan YT vagy letölthető demo videót, amin tényleg remek a HDR élmény egy KS7000-en?
Amit eddig próbáltam attól a legkevésbé sem voltam lenyűgözve. -
Takika14
aktív tag
válasz #20221952 #127170 üzenetére
Ne azt vedd alapul, az a csatorna nagyon tré nálunk a kábeles UPC-nél is. Konkrétan a legrosszabb minőségű adó mind közül. A többi SD tűrhető bár nekünk sok a HD csatorna is azok meg bőven nézhetők QLED-en is.
Plusz mai világban (Magyarországon) ilyet, hogy adott szolgáltatóknál nincs külön HD...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Takika14 #127190 üzenetére
Hasonló minőség még a M3, Comedy Central, Comedy Central Family, HírTV, Film4, RTL Gold, TV4, Story4, Galaxy4, nem sorolom tovább...
A HD csatornákkal meg az a gondom, hogy bár maga a jel HD, de a tartalom csak felkonvertált SD.Szóval, ha valaki tv-t vásárol a magyarországi szolgáltatók által fogható csatornák miatt, akkor jó, ha tudja, hogy nem egy leányálom ezeket nézni és nagy kár, hogy ebben egyik szolgáltató sem különbözik...
-
PuMbA
titán
válasz #20221952 #127191 üzenetére
"A HD csatornákkal meg az a gondom, hogy bár maga a jel HD, de a tartalom csak felkonvertált SD."
Ma már nagyon kevés az Eurosporton, Digi Sporton és Sport 1-en minden adás HD, amikor nézem. M2-n is a saját gyártásúak között mind átállt HD-ra. RTLKlub-on és TV2-n is HD-ban adják a filmeket, még a régi Bud Spencer, Terence Hill filmeket is, amik új év körül voltak. Ezen felül Reszkessetek betörők TV2-n, illetve a Csillagok közöttbe az RTL-en is belenéztem mostanában, azok is HD-k voltak. Nagyon rég láttam SD-t HD csatornán, most hirtelen nem is jut eszembe.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz B4ndiBuild3r #127056 üzenetére
Megveheted az olcsóbbat, az sima infrás menni fog minden Samu tévével és igen nincsennek benne az extrák meg nem BT-s így közvetlen látnia kell a tévének a sugarat.
Nem kell emiatt párosítani sem.Ezt leszámítva nincs kölönbség.
Drágábban csak ez a két extra van, BT-s/rádiós és van benne a mikrofon/hangvezérlés.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Attila0
őstag
válasz hjtz4t3wrseg #127195 üzenetére
Tudom, nézési távolság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így készül egy Earfun headset
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest