Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • leone510

    újonc

    Elöljáróban szeretném hangsúlyozni, hogy nem vonom kétségbe azok szakértelmét, akik véleményükkel próbálják segíteni a bizonytalanokat a választásban.
    Azonban ha elfogadnak tőlem is egy tanácsot, akkor érdemes személyesen is megnézni a preferált készüléket illetve más forrásban is kutakodni.

    Azért, hogy konkrét példával is illusztráljam, mire gondolok: neten rendeltem egy Samsung UE60KU6000 típusú készüléket. Önmagában az alapján, amit itt írtak, eszembe sem jutott volna megrendelni, hiszen leírták, hogy belépő szint, gyenge a panel, filmre alkalmatlan, stb.
    Némi felkiáltójel már ekkor is volt bennem, mert annó a Samu plazmánkat is erősen lehúzták több helyen, mert az is belépő volt, ehhez képest hat éve nagy megelégedéssel használtuk és most is csupán a méretváltás volt az oka, amiért a váltás mellett döntöttünk.

    Első körben vettem a nyúlcipőt és több MM illetve Euronics üzletben is megnéztem működés közben. Volt, ahol tényleg csupán képeket mutattak, viszont két helyen filmeket, egy helyen pedig tévé adást is megnézhettem. Az ott tapasztaltak kellemes benyomást tettek rám, nem éreztem olyan hibát, amivel csak kompromisszumokkal tudnék együtt élni (ebben a feleségem is megerősített). Ezután számtalan írott és youtube-os véleményt is megnéztem, hátha valami mellett elsiklottam vagy esetleg nem volt lehetőség kipróbálni (pl. konzol használat). Ezek alapján - és itt persze nem a felsőkategóriás készülék paramétereiről beszélek - úgy gondolom, vállalható, illetve próbára alkalmas a masina, így szívfájdalom nélkül döntöttem a megrendelés mellett. (Alátámasztandó, mire is gondolok, itt egy jellemző példa link: https://www.youtube.com/watch?v=HSHYC4ighYw )

    Azok után, hogy egy kisebb litániát írtam ide, minimum részemről, hogy a hét második felében, miután reményeim szerint pár nap tapasztalattal leszek a hátam mögött, bírjam a használat utáni véleményem is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák