- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luigi962
őstag
Sziasztok!
Van egy JU6650-es tv-m,szeretném megkérdezni,hogy lehet-e ezen okosítani valamit a szervíz menűben?
Illetve tudtok-e ajánlani valakit aki ért ehhez? -
gunex
csendes tag
A Samsung UHD Led Tv-knél milyen panellel vannak szerelve? Hol tudom megnézni ezeket?
Jelenleg ezt a Tv-t néztem: UE40KU6000másik kérdés, hogy amihez az van írva, hogy WiFi Direct az rendesen tud csatlakozni a modellre vagy kell egy mobiltelefon pl, amiről előbb meg kell osztani a netet?
Előre is köszi a választ
-
Gabró
tag
Sziasztok!
Ezzel a TV-vel van valakinek tapasztalata: UE49K5600AWXXH?
Egy ismerősömnek kellene, csak hivatalaos forgalmazó jöhet szóba nála, ezért inkább a K-szériából nézeget. Milyen az 5-ös sorozat idén? Egyáltalán melyik készüléket tudnátok ajánlani az ideiek közül 48-50"-ban, és nem eszeveszett drágán (max. 250 ezer forint)?
-
opti06
aktív tag
válasz sandró60 #103499 üzenetére
sajna nem engedi alapba, pc is csak stereo-ként ismeri fel windows hangnál, nem tudom 5.1re átrakni, ha DTS hangsávos videót ráküldve is csak DTS neo 2:5 amit enged berakni, ekkor erősítő át is vált DTS-re viszont csak front meg center ami szól, surround helyett is front megy 5.1 teszt videóba
-
opti06
aktív tag
-
Gabró
tag
válasz Flashget #103510 üzenetére
Eppenseggel par ev mulva felnonek annyira a gyerekek, hogy vegyenek egy xbox-ot vagy PS-t.
A fo felhasznalas a filmnezes lenne, masodsorban rakotott PC-rol internet, par ev mulva pedig akar jatek.
Miert irtad, amit irtal? Jatekra jo, de filmhez nem? Mi ujsag a K6-os szeriaval? En a J6200-amat nagyon tudnam neki ajanlani, de hivatalos forgalmazonal mar nincs.
-
Tegla80
addikt
válasz Gabró #103512 üzenetére
Engedelmeddel: [link] mutatnek egy ilyet.
Ez minden kriteriumnak megfelel (kiveve a gyartot) es meretben meg nagyobb is...jo es hasznalhato droid rendszer....2015evj,de mai napig ajanlott modell.(mert az ideiek kozul mar nincs ilyen jo fhd....)szerk: kozepso talpas..... no comment mert pici lelemenyesseg(pl hosszabb/szelesebb butorlap az akarmire) es ez nem feltetel.
[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
opti06
aktív tag
válasz Gabró #103513 üzenetére
nézd meg amit linkeltem, 245k 5év gar 50" 4k hdr, talp is 4 féle képpen rakható, középre is be lehet tenni lábait
küldd be egy boltba nézze meg élőbe, játékra is jó már alacsony 7es széria input lagja is, ha élőbe megnézi 100% -ra biztos vagyok benne bele szeret a képébe.. -
Luigi962
őstag
Sziasztok!
Van egy JU6650-es tv-m,szeretném megkérdezni,hogy lehet-e ezen okosítani valamit a szervíz menűben?
Illetve tudtok-e ajánlani valakit aki ért ehhez?
Főleg kiváncsiság,hogy mit lehet rajta moddolni.Egyáltalán megéri belenyulkálni vagy sem. -
darkrock
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy 48H6400-as TV-t, és olyan problémám lenne, hogy nem lehet rendesen össze csavarozni a talpat, egyszerűen nem megy bele a csavar, max. félig. kepek
De azért így is össze raktuk, csak mozog az egész TV, pl. egy pendrive csatlakoztatása közben.
A másik probléma, hogy TV elhelyezésekor a talp alsó részéből elkezdtek műanyag darabok kiesni.[ Szerkesztve ]
-
JozsBiker
aktív tag
Sziasztok !
40 " körüli TV -t vennék a közeljövőben. Max 200k a keret, így a KU6400 felé hajlottam, de mivel elég vegyes dolgokat olvastam róla ma elmentem egy üzletbe megnézni.
Szerencsére egymás mellett volt egy K5500 és egy KU6400, ugyanaz a TV műsor ment rajtuk. Éshát tényleg nem estem hanyatt a 6400 -tól. Mintha a közelről mutatott emberi arc részletgazdagabb lett volna az 5500 -n. Nincs kizárva, hogy eltérő beállítással mentek, mégis gyanús, hogy az itt nemrég leírt tapasztalatok köszöntek vissza nekem is.
Mivel nem akarok mindenáron UHD -t ( TV műsort néznénk nagyrészt, néha dvd és xbox 360 ), lehet inkább az 5500 -t venném, csak még azt volna jó tudnom, hogy egyéb vonatkozásban miben gyengébb ez a 6400 -nál, gondolok itt a smart funkciókra és miegyebekre amik a használat során számíthatnak. Köszi.
-
apholyon
aktív tag
Sziasztok!
Elolvastam ugyan a bevezetőt (miszerint ez alsó kat., nem ajánlott), viszont mi nem vagyunk "nagy tv-sek", ami annyit tesz, hogy kb. heti 1-2 filmet néznénk rajta... (jelenleg nincs tv-nk). Ennek fényében érdeklődnék, hogy egy UE32J4500 típusú smart LED TV-t mennyire ajánlanátok? Pro / Con jöhet. Annyit esetleg még pluszban, hogy újonnan lenne, viszont áron alul...
Előre is köszönöm!
Ha a dolgok nem fordulnak jobbra, hát majd balra fordulnak... :)
-
demmer123
őstag
Szerintetek 2 éves Samsung Ue48h6400 tv-ét el lehet adni garancia nélkül?
Garancia nélkül vesznek az embereket használtan?
-
Amorialz
csendes tag
Sziasztok!
Tv-t szeretnék vásárolni a közeljövőben. A fórum olvasása közben arra már rájöttem, hogy belépő UHD helyett inkább egy acélosabb full Hd lesz az én igényeimnek megfelelő. Meg is van két kiszemelt (ha esetleg ennél tudtok jobbat ajánlani hasonló pénzért, akkor kérlek tegyétek meg!) Mondjuk méretben még nemtudom eldönteni hogy 50 vagy 55"-os legyen. Lehet, hogy hülyeséget feltételezek, de mondjuk hogy ugyan azzal a felbontással az 50"-os tisztábbnak tűnik a szemnek az 55-ösnél nem? (bocs ha nagyon ostoba feltételezés volt és javítsatok ki ha nem így van)
Szóval a következőkkel szemezek most:UE55J6289 (185 ezer) 50"-osban 172 ezer
UE55K5579 (180 ezer) 50"-osban 150 ezerAz árak Amazonról vannak.
Szerintetek melyik lenne a kettő közül a jobb vétel, melyik jobb tv? Az elsőnél az a 13 ezer forintos különbség a két méret között már nem osztana, szorozna, inkább tisztább képet szeretnék.
Előre is köszi és bocs ha laikusan fárasztó voltam. -
Corsa02
őstag
-
Amorialz
csendes tag
Előbb írtam le a hülyeséget minthogy utána olvastam volna a dolgoknak.. kb 3,5 méterről fogom nézni a tv-t, szóval egyértelműen a nagyobb a megfelelő választás, inkább csak a két verzió közül kell döntenem.
UE55J6289
UE55K5579
Melyik a jobb választás? Árban ugyebár ugyan az a kettő, de nyilván sok minden másban különbözhetnek. -
trinitronka
tag
Helló!
Valaki árulja már el legyen szíves K6300-as Samfoson az automata csatorna frissítést ki lehet -e kapcsolni??PC-n szerkesztettem ,pendrivon betöltöm a csatornasorrendet és amit nézni szeretnék,erre minden nap automatikusan újrahangol.Már a készenléti üzemmód alatti frissítést kikapcsoltam,de ugyanaz.Köszi!Honor play
-
Flashget
félisten
válasz trinitronka #103529 üzenetére
csatorna hangolásnál
1. ne ad meg neki a szolgáltatót "egyéb"-re állítsd
ha ez nem segít
2. területnek ne Magyarországot állíts (ezzel nem állítod el sem a nyelvet sem a smart részt)Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz trinitronka #103531 üzenetére
KS9002-n MindigTV esetében szlovákra állították és nem állítódott vissza a csatornasorrend.
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz gunex #103532 üzenetére
monitornak kell? ahhoz jó mert tévének 40" UHD....
itt egy nem teljes lista a panelekről[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Cufur
újonc
Sziasztok!
Samsung UE60KU6000W tévét vettem a napokban. Az a gondom vele, hogy bizonyos adóknál,pl: M4 sport nem hd csatornán 20 másodpercenként 1-2 másodpercre eltűnik a hang, nézhetetlen. Most a Hit Music Channelt nézem, itt is előfordult,sőt egyes klippeknél kikockásodott pár másodpercre. Ez a tv hibája lehet? Esetleg olyan ami később rosszabbodni fog? Belenéztek a samsung központból, de nem lettem okosabb.... Tudja valaki esetleg mi lehet a gond? Vigyem vissza?Mert még ma visszavihetem.... Rosszul gondolom, hogy mindegyik adót tökéletesen kéne neki hozni?
-
tothbe
addikt
-
blakey
titán
válasz Cufur #103536 üzenetére
A szolgáltató tökéletesen adja a műsorokat? Nem biztos, hogy a tv hibája, lehet, hogy jelszint probléma van, nézd át a kábeleket, csatlakozásokat.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Jovanny2
őstag
válasz Cufur #103541 üzenetére
Az sem biztos, hogy a TV hibája, a forrás is lehet rossz, ha a Youtube-ról beszélünk, az biztosan nem tökéletes, az adatátvitelben is lehet gond, ha wifi például, az simán lehet a probléma forrása, de UTP-nél is előfordul.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
athomi
veterán
válasz athomi #103453 üzenetére
Szóval az ECO mód okozta a fényerő csökkenést. Kikapcsolás után nem sötétedett le a készülék fényereje. Nem értem gyárilag miért van bekapcsolva, amúgy is elég hasznavehetetlen a lassan reagáló működése miatt.
A mediacardot is beolvasta a TV, így most minden ok.
Köszönöm a segítségeteket![ Szerkesztve ]
-
Imrisko
tag
Szeretnem ki kerni a velemenyeteket. A fiamnak szeretnek venni tv es nem szeretnek ujabb hibaba esni, hogy utolag jovok ra , hogy milyen hibakat is rejthet egy nemolcso tv. Ezt a tipust nezztem ki az LG attlovagoltam ezekutan a Samsungra. A tipus a kovetkezo: Samsung UE49KU6452 megkernelek benneteket , hogy erositsetek meg jo dontesemet vagy inkabb keressek vagy ajanljatok esetleg mas tipust.
Valaszotokat elore is kosszonom
Imrisko -
PuMbA
titán
-
kiszu
senior tag
Sziasztok. Tanácsot szeretnék kérni.
Lenne most lehetőségem venni egy egy éves Samsung UE55JU6800 as tv-t amire van még 4 év garancia (gyári +kiterjesztett). Vagy egy fél éves UE60J6200AW tipust. 3 méterről lesz nézve és Hd csatornák, valamint Blu-ray filmek Full hd ban. Ultra hd tartalmak nem lesznek nézve. Játék soha nem lesz rajta.
Ti melyiket vennétek és miért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest