Hirdetés
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- iPad topik
- Steam Deck
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fujifilm X
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
kekeeci
üzenetére
Nekem nem volt vele gondom, simán összejött a küldetés. Amikor visszaértem a faluba akkor én sem tudtam mindjárt beszélni Farkassal mert valami ellenség miatt pörögtek. Később lehetett beszélni vele és adta a másik küldetést. Az mondjuk meglepett, hogy fegyver nélkül mentem Fürgéért, de amikor már volt áldozat akkor nekem is fegyverem. Az mondjuk nem semmi amikor az ember összeakad veterán katonával vagy banditával akik Exoskeletonben feszítenek, de végül is tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Path of Exile (ARPG)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PlayStation 5
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Iqos cigaretta
- Bundle topik
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
shield